2016 Şubat Anneleri

Benim kızım da öyle çok hareketli, eliyle kaşığı ittiriyor ağzını açmıyor. Ben şarkı söyleyerek , mimik yaparak filan az da olsa yedirebiliyorum. İki kaşık için yarım saat uğraşıyorum

Allahım korusun. Çok korktum ama. O an titriyordu tüm vücudu. Ne oluyor diye çığlık attım. Aldım kucağıma. Yavrum uyanmadi bile. Titremesi geçti . Eşim korkma diyor.ama nasıl korkmam

Çok çok geçmiş olsun ciddi bir şey değildir umarım. Anlık bir titremedir, uykusunda korktu belki de ondan oldu.

Merhaba kızlar, uzun zamandır giremedim. 10 gündür çok zorlanıyorum. Uslu bebek gitti zıvanadan çıkmış bir bebek geldi. Sürekli bağırıyor, ses tellerini acıtana kadar. Sonra öksürük tutuyor. Alttaniki dişi çıktı 10 gün önce. Çıkarken böyle zorlanmamıştım. Hiç mutlu değil sanki. Devamlı kucakta ve gece uykusu hiç kalmadı. Sabah 5'te uyanıyor, bn de 8'de işe gidiyorum bitik halde. Atak mıdır nedir anlamadım.

Sevindim canım
Bende dün 2 tane dişimi çektirdim biri yirmilik diş. Çok ağrım var. Gecede agrıdan uyuyamadım hiç. Anestezili olduğum için hiç emzirmedim de minnoşumda bütün gece uyanmadı. doğduğundan beri ilk defa 9 dan sabah 6 ya kadar kesintisiz uyudu.
Allah bir şekilde yardım ediyor valla.

Canım çok geçmiş olsun aklına kötü i
Şeyler getirme inşallah bi sorun yoktur epilepsi den şüphe duymuşsunuz sanırım annem epilepsi hastası Allah korusun öyle olsa disi kilitlenir arkadaşın dediği gibi ağızdan tükürük falan çıkar Rabbim esirgesin inşallah geçmiş olsun
Neyse doktor da rahatlatmış seni şimdi gördüm

Son düzenleme:
Merhabalar, mayis annesiyim, sut grevi yapiyor bebegim, 1.aydan beri ve su an 2.5 aylik. Doktor 4.ayda bitecek dedi. Sizdede ayni durumda olup, 4.ayi dolduruncs gecti mi?

2 kaşık mama yedircez diye şebeğe dönüyoruz yaa :// artık benim kız kaşığı görür görmez ağlamaya başlıyor . Deli oluyorum şaka yapıyorum şarkı söylüyorum onu bile yutmuyor ne biçim bi bebek. Gülerken bile ağzı kilitli yarım ağız gülüyo

Çok şükür canım çok sevindim. amin

bu muhallebi bi benim yavrumu eklemedi ya:)

Ya muhallebi ise yaramadi bende ne yapsam kar etmiyor sağlıklı olsunda önemli değil. cok geçmiş olsun bu arada dış zordur. maşallah nazar değmesin bebisine 9 saate çok ihtiyacım var:)

Valla ben kendimi 2.ye hazır hissediyordum 2çocuğu çok rahat hallederdim ama 3.ye hiiiç hazır değildim. Kadın olarak 2.ye hazır değilseniz sakın erkeklerin sözüne kanmayın. Hazır olana kadar bekle derim ben. Çocuk demek gerçekten çoook büyük sorumluluk. Çok güzel bi duygu ama bi o kadar da zor. Rabbim hepsine sağlıklı uzun ömür versin. Ama hayatımızdan çok fazla ödün veriyoruz ve bunun farkında olmayan ya da ödün vermesek de o çocuğun kendi başına büyüyeceğini düşünen kocalarla mücadele ediyoruz

Merhabalar, mayis annesiyim, sut grevi yapiyor bebegim, 1.aydan beri ve su an 2.5 aylik. Doktor 4.ayda bitecek dedi. Sizdede ayni durumda olup, 4.ayi dolduruncs gecti mi?
Benim bi kızım da istemiyordu bi ara. Ayakta sallaya sallaya emzirdim uzun bi süre. 4.ayı bulmadan bitti canım. İnşallah senin de hemen biter. Bi yolunu bul çocuğun belki sıcaktan emmiyordur serin yerde dene, ten teması yapmadan yani daha çok sıcaklamadan yatarak dene, benim gibi ayakta dene. Hatta benimkilerin hepsi oturur pozisyonda emiyor ana kucağı pozisyonunda oturt bi yandan eliyle falan oyna kendi elinle o oynasın yani dikkatini dağıt belki o ara emer

bu muhallebi bi benim yavrumu eklemedi ya:)
Benimkileri de pek etkilemedi canım ama bi umudum var belki sıcaklar yüzünden susuyorlardır o yüzden emmek istiyorlardır havalar serinleyince görcez bakalım. Gece su versem ağlarlar diye de korkuyorum 3çocuğun hepsi uyanınca eşimle yetişemiyoruz hemen sakinleştirmek için veriyorum meneyi

Çok zorlama canım bu sefer hiç yemez. İlk başlarda benimkiler de kilitliyordu ağzını. Bilge hala öyle aç değilse veya susadıysa hayatta açmaz ağzını. Yemekten önce yemeğin ortasında ve sonunda su içiyor diğer türlü yemiyor ben hiç zorlamadım ilk ay özellikle bilge nerdeyse hiç yemedi ama şimdi maşallah aç olduğu zaman çok güzel yiyor

Çok sağol canim. O an o kadar korktum ki anlatamam çok sukur doktor icimi rahatlatmış olsa da yine de içimdeki endişe geçmedi tamamiyla. Annenizede çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…