2016 Şubat Anneleri

Canım inşallah ciddi birsey yoktur haber et mutlaka

Canım bilmiyorum. Çok korkuyorum. İnsallah ciddi birşey değildir. Dr. Bala cvp vermedi. Mail adresini vermisti.
Offff

Allahım korusun. Çok korktum ama. O an titriyordu tüm vücudu. Ne oluyor diye çığlık attım. Aldım kucağıma. Yavrum uyanmadi bile. Titremesi geçti . Eşim korkma diyor.ama nasıl korkmam

Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin. Oğlun annenin yaninda için rahat olsun canım.

Canım bir şey yoktur inşallah. O an usumustur belki belki kabus gormustur filan. Doktorunu tekrar ara istersen. Gorse cevap verir sanırım.
İnşallah öyle olmuştur canım. Eşimin ablası epilepsi hastasiymis. Ondan icim hiç rahat değil. Bebek arabasindaydi. Yastık biraz yükseldi sanki

Bende aynı sıkıntıları yaşıyorum tek değilsiniz. Bugün okadar bunaldım ki alışverişe çıktık eve gelirken söylenmeye başladı eşim gider gitmez evde 2-3 saat uyuyacakmış peki ben napıcam dedim bben insan değilmiyim dedim beni işte say ne yapıyorsan aynısını yap demezmi beyfendi 2-3 saate yakın uyudu ben çocukla ilgilendim uyandı yemek yaptım etrafı toparladım çocuk ağlıyo dedim ni balkona çıkar hava aldır bende hal kalmadı dedim birbirimize girdik napıcam bilmiyorum delirmek üzereyim : (

İnşallah öyle olmuştur canım. Eşimin ablası epilepsi hastasiymis. Ondan icim hiç rahat değil. Bebek arabasindaydi. Yastık biraz yükseldi sanki

Uyuyor muydu peki sinirlenmisse vs her ihtimal olabilir canim. Kötü düşünme iyi olsun her şey canım benim.

Canım inşallah önemli bişey değildir. Msjini görünce cvp vermek istedim bende Şubat annesiyim daha önce 2 kez epilepsi nöbeti gecirdim biraz bilgim var.titremesi ne kadar sürdü acaba? Ağzından falan bişey geldi mi? Vücudu kasilmismiydi? Mamasini içerken biberonu isirmis mi? Bunlar önemli.

Amim canım ne demek uyguladığımız yöntemleri paylaşırsak herkese yardımcı olur belki
Bende buradan birçok şey öğreniyorum.

Kasilmayi anlayamadım. Uyuyordu ve mama içerken tüm vücudu titriyordu kafası yüzü gövdesi hemen aldim arabadan.esim mama veriyordu hala ben çıkardım cok korktum. Yarım dk belki daha fazla
Ağız dan birşey gelmedi .

Canim geçmiş olsun aklına kötü şeyler getirme suan senin yürek yangınıni derinden hissettim
Bebeğim iki aylikti uykusunda gözlerini kaydiriyordu sicriyordu başında günlerce ağladım
Çocuk Dr eğer epilepsi gibi bir durum olsa anlardim bebeğin gayet sağlıklı demesine rağmen
Capaya çocuk nörolojisine randevu aldık gittik Prof Dr a muayene gayet güzel geçti video çekmistim izledi Dr
Eeg sini görelim dedi bişey çıkmaz sanmıyorum dedi benimde Teyzem epilepsi hastası
Randevu aldık Eeg için gece cektirdik sonuç eşim gitti Dr sonuç temiz çıktı Dr aksi çıksa bile biz varız demiş herseyin tedavisi var demiş
Şimdi sakin ol belki ateşi yükseldi o an titreme oldu
Yine kafam rahat olsun diyorsan çocuk nörolojisine götür canım özel çok pahali ama
Capada Prof Dr randevu almıştık ücretliydi
Inşallah hiç bişey çıkmaz

Kasilmayi anlayamadım. Uyuyordu ve mama içerken tüm vücudu titriyordu kafası yüzü gövdesi hemen aldim arabadan.esim mama veriyordu hala ben çıkardım cok korktum. Yarım dk belki daha fazla
Ağız dan birşey gelmedi .

Canım sakın netten araştırma aklın daha çok karışır ben bakıp bakıp kuruyordum kafamda

Çok haklısın canım. Can yoldaşı hayat arkadaşı olması gerekiyor hele şu zor günlerimizde bize biraz merhamet etmeleri gerekiyor. Gönlümüzü hoş tutmaları gerekiyor. Ne düzenli uykumuz var ne de düzenli bir hayatımız.
Canım titiz demişsin kirlettiği zaman bi süreliğine temizlememeyi denedin mi? Söylenince de noldu ki falan de görmemezliğe vur işi. Bi süre daha yapma gerçi sen denedim diyorsun her şeyi ama bi umut işte söylüyorum aklıma geleni. Huyunu suyunu az çok da olsa evlenmeden önce belli etmedi mi bu adam. Niye bu kadar üzüldüğünü görmüyor valla uzaktan ben bile sinir oldum. Keşke yanında olabilseydim canım. Bi süre o yokmuş gibi mi davransan evde aynı onun yaptığı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…