- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 36
demek ki sütün yetiyor bebeğine canım maşallah. ama iyi uyumuş dinlenmişsindir 1 günde olsa:) benimkide eskiye nazaran çok sık uyanır ve zor dalar oldu. ya sıcaklardan ya dişten bilemedimYok canim normal emmisti sadece hatta o gun hic bisey vermedm uyudu bende sasrdm ilk defa araliksiz o kadar uyudu oncede 5 saaat uyuyodu araliksiz ama smdi 2 saatte 1 saatte bi kalkiyo
Hay yavrum maşallah. Gruptaki en hızlısı sanırım seninki çıktı canım. Benim kızım kendi başına oturamıyor, anca yüz üstü dönüp ondada basıyor yaygarayı. Hadi bakalım tıpış tıpış yürüsün yakışıklıKizlar bizm oglan artik zigon sehpaya tutunup ayaga kalkiyor.. Kesiflerde yavrum bense endiselerdee
Bana arkadaşım chicconun sandalyesini verdi ben şu an çok memnunum. Ama şu an altına yastık ve Bebek arabasında artık kullanmadığımız destekleyici ile oturtuyorum. Yoksa içinde kaybolup gidiyor. Büyüdükçe daha da rahat olacak. Çoğu kişi ikeanın masasından da memnun. Fiyatı çok uygunKizlar oğlum alti aylik oldu ama govdesinj tutup oturamio sizinkiler nasil ? Birde bana mama sandalyesi tavsiyesinde bulurnursaniz duaciniz olurum :)))
Canim ben emmek istemeyince zorlamiyorm bide yatak odasina gidiyorm cunku otrma odasin tv felan acik oluyo dikkati dagiliyo babasini goruyo emmiyo mesela o yzden sessiz kimsenin olmadigi yerde emzryrm aksam yatarkende karanlikta emziriyoem ki anlasin uyuyacağını diye kilo alimimiz iyiydi bizim cok sukurCnm benimkide 2-3 dk anca emiyor. Sonra birakiyor. Zorlarsam da agliyor. O kadarcikla doyar mi ki? Sen ne kadar sonra emziriyorsun? Kilo alimi da az. Kafayi yicem. Sutum de var cok sukur. Sagip vermeye calisiyorum onu da isteksiz iciyo. Cok mu zorluyorum anlamadim kiyada kendi akisina mi biraksam. Fikir verin nolur kafsyi yicem sonunda
Canim benm oglanda 3 4 dk anca oturuyo sonra devriliyo ama otururken asagi dogru egilirse birak saatlerce otururKizlar oğlum alti aylik oldu ama govdesinj tutup oturamio sizinkiler nasil ? Birde bana mama sandalyesi tavsiyesinde bulurnursaniz duaciniz olurum :)))
Biz denize soktuk.canim bir sorun olmadi atopik dermatit vardi iyilestikizlar bebislerinizi denize soktunuz mu benimki 5 ay 10 günlük 2doktor girebilir dedi ama nette celiskili yazilar okudum bu arada günes kremi ne kullaniyorsunuz?
O gun o kadar dinctim ki oglen uyudugunda uyumak istemedim valla uykuya doymustumdemek ki sütün yetiyor bebeğine canım maşallah. ama iyi uyumuş dinlenmişsindir 1 günde olsa:) benimkide eskiye nazaran çok sık uyanır ve zor dalar oldu. ya sıcaklardan ya dişten bilemedim
Canim hemsire bana yaptirabilirsin sorun olmaz demiştiKızlar bugün 6. Ay aşımızı olduk.banyo sıkıntı olmaz dedi ama siz yaptırdınız mı? Çocuk sıcakta yapış yapış yav iyi olur yaptırsam uyumadan....
senin maşallah 8,5 kg. biz daha 8 i göremedik. oğlum 13 şubat doğumlu. geçen ay 18 inde gitmiştik kontrole 7200 idi. nasıl kilo aldırcam ben bu çocuğaCanim bebim oglumda öyle güzel emerdiki. Şimdi zorla resmen.. cok az emio. Sütum var ama emmio. Benim oglumda coookm az kilo aliyor artik bir turlu sekiz bucuk olamdi kac aydir
canım bende daha çok yatak odasında emziriyorum. ama bayağıdır dolaşarak emziriyordum emiyordu. şimdi onu da emmek istemiyor. acıkınca anca 2-3 dk emiyor. peki nasıl anlıyorsun acıktığını? yada ne kadar süre sonra tekrar emzirmeyi deniyorsun? bizim geçen ay 600 gr almıştı. ama bu ay evdeki tartıyla ölçüyorum tabi o da şaşıyor ama 100-200 gr anca almış dahaCanim ben emmek istemeyince zorlamiyorm bide yatak odasina gidiyorm cunku otrma odasin tv felan acik oluyo dikkati dagiliyo babasini goruyo emmiyo mesela o yzden sessiz kimsenin olmadigi yerde emzryrm aksam yatarkende karanlikta emziriyoem ki anlasin uyuyacağını diye kilo alimimiz iyiydi bizim cok sukur
tesekkurlerBebek ikea.nın mama san.de çok rahat oturabiliyor dar olduğu için ama katlanmıyor 1.5yaçından sonra da çocuğun içine sığması çok zor
Cnm cok merak ediyorum senin oglan kac aylik:)Kizlar bizm oglan artik zigon sehpaya tutunup ayaga kalkiyor.. Kesiflerde yavrum bense endiselerdee
ya maşallah benim oglusun da yuzunde var canim ya kremler fayda etmedi acaba bizdr de ise yararbmi ki cok teşekkür ederim yorumun icinBiz denize soktuk.canim bir sorun olmadi atopik dermatit vardi iyilesti
canım bizim dr 1 yaşından önce olmadis dedikizlar bebislerinizi denize soktunuz mu benimki 5 ay 10 günlük 2doktor girebilir dedi ama nette celiskili yazilar okudum bu arada günes kremi ne kullaniyorsunuz?
Nasil yanii ? 5 aylik bebek tutunup ayaga mi kalkiyor ?Kizlar bizm oglan artik zigon sehpaya tutunup ayaga kalkiyor.. Kesiflerde yavrum bense endiselerdee
ekliyorum seni canım isimden tanırsın beniÖyle tabi ki ama yine de anne yüreği sanırım açmış gibime geliyor o da aranıyor devamlı bu aralar. cok terliyor ya su sıcakları bir atlatsaydık hayırlısı ile. Hem hareketlendiler hemde terliyorlar normal aslında. İnstagramınız var ise @cerenyildizalkaya eklerseniz hızlı fikir alışverişi yapabiliriz kızlar
benim kızımda hâlâ iştahsız canım. Bi tek suyu iyi içiyor. Ek gıdalarda onu artık hiç zorlamıyorum. Kendi hâline bıraktım . Önceki kadar takmıyorum. Fazla da üstüne düşünce iş daha da karışıyor, bi süre de böyle denicem canım.canım ne alemde iştahınız benim kuzım hala çok iştahsız ağlaya sızlaya zorla oda azıcık zayıfladı iyice resmini görenler hep zayıflamış diyor ki resimde daha kilolu çıkıyor aslında bir çocuk bu kadar mı hiçbirşeyi sevmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?