- 30 Ocak 2015
- 18.643
- 20.176
- 598
- 29
Canim hava siccak ya vücut isilari artabiliyo banada bazen atesi var gibi geliyo olcuyorm 37.3 felan cikiyo ama geciyo hareketli olduklari icin yükseliyo benceBizde burun akintisi yok, olsa daha cabuk atlaticak bana kalirsa.. Atesimiz yoktu simdi cikar gibi oldu gerci demek icin erken henuz 37lerde ama 36.3lerde olurdu hep 37'yi gorunce cikiyor diye dusundumbakicimizi aramaya korkuyorum, onemli birsey olsa arardi gerci ayhhhh
![]()
Ay smdi arda uyudu bende yattm hemen evin isini biraktm gece 10 kere uyandi 1 bucuk saat uyumusuz nasl iyi geldi ama her yerm agriyo hamlamis gibiyim vucut uykusuzluga alsms nolcakBenim kız çok iştahsız. 6 kiloya ulaşamadık hala. Hiçbişey sevmez , içmez ama suyu çok seviyor . Tek seferde 50-60 ml içer. Ben doğduğundan beri su veriyorum onunda etkisi olabilir canım.
gündüz vermiyim bakalım nolcak canım öyle başlim denemeye. Dün gece ilk defa rezene içirdim uyutmadan. Sanırım iyi geldi biraz daha az uyandı :) bu sefer ben uyuyamıyodum senin gibi yorgunluktan uykuya dalamıyodum. :/