• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Yok canim ya ben pes etdim artik parka goturduyumde aynisini yapti kac kere denedim sevmiyor disarisini yiprandim artik
Sever canım ya. Yıpratma kendini altını üstünü değiştir karnını iyice doyur ek gıdaya geçtiysen emzir çık dışarda yedir. Benimkiler arabalarını hafif oturtmaya başladığımda sevmeye başladılar şimdi çok seviyorlar dışarıyı. Alıştılar akşamüstü çoğu zaman dışarı çıkıyoruz evdeysek kıyamet kopuyo evden çıktığımızı anlayınca susuyorlar hatta kendi arabamızla bi yere gideceksek pusetlerini gördükleri an susuyorlar

Bence verme canım hazır yoğurtlarda katkı maddesi çok oluyor . dün bende yoğurt mayalamadim bugün vermeyecem bebeğime
Kaç gündür veremiyorum buzdolabımızda arıza çıktı kapattık falan derken yoğurt bozuldu sonra da süt bulamadık hazır yoğurt vermedim inşallah bugün süt buluruz

Canım 1lt süte ne kadar peynir koyuyorsun ne kadar bekletiyordun bi de 1ltden ne kadar peynir çıkıyor
Canım 1lt süte ne kadar peynir koyuyorsun ne kadar bekletiyordun bi de 1ltden ne kadar peynir çıkıyor
Canim peyniri 2 ya da 3 saat su da bekletiyorum ki tuzu gitsin kibrit kutusu buyuklugunde yeterli sonra yogurt yapacak kivama gelen sutten biraz alip peyniri inceltiyorsun sonra peyniri sute koyuyoruz agzini kapatip sarip 5 saat bekletiyoruz yogurt makinasindada yapilabilir sonra buzdalabina kaldirip 5 6 saat civari da buzdolabinda beklet 1 gun bekletirsen daha iyi olur ben aceleci oldugum icin 5 saatte suzuyorum buzdolabindan cikardigimiz zaman da tulbente koyuyoruzki suyu gitsin suzulunce hazir miktar olarak tam ne kadar bilmiyorum ama bir peynir kutusu vardi bende 500 gr lik onu doldurmaya az kaldi

Kız siz ne beceriklisiniz o_O hiç bilmem evde yapım şeyleri.bebeğe de doğalı lazım ...hoş benimki yiyemez ya yoğurt peynir:(

Kız siz ne beceriklisiniz o_O hiç bilmem evde yapım şeyleri.bebeğe de doğalı lazım ...hoş benimki yiyemez ya yoğurt peynir:KK43:
Cnm biz dun ek gidaya basladik dr diyeti bozmami soyledi bebis icinde ek gida dedi bozdum diyeti bebisede 1 cay kasigi kabak verdim bugun 2 cay kasigi vercem labneye yogurta 6 ay bitiminde baslicam

Kizlarr bebeklerinizi nasil uyutuyosunuz instagramda goruyorm kendi kendine uyuyan bebekleri nasil beceriyolar diyorm benmki sadece. Emerek uyuyo baska bi turlu hic uyutamiyorm

Kız siz ne beceriklisiniz o_O hiç bilmem evde yapım şeyleri.bebeğe de doğalı lazım ...hoş benimki yiyemez ya yoğurt peynir:KK43:
Bende yapmak istyrm ama cok yoruluyorm yaa buskivi yapcaktm ama blw yontemini uygulamaya karar verdm onuda alip kendi yiyemez

Berbatim kizlar ya bebegim son zamanlar feci huzursuz artik daral geldi banada. Sabirli olmaya calisiyorum ama benimde hayatim kolay olmadiginda kendimi sakinlestiremiyorum. Bi akrabamiza gitdik yemin etdim ben artik bu cocukla cikmam diye ogle bi agladi ki nefesi kesilinceye kadar cok kotu oldu artik ev hapsi olmaya mecburum of vakit cabuk gecse artik dayanilmaz hal aldi bizim durum evde de tum gun kucakta kalmak istiyor almadigim zaman cok agliyor
2 gundue benimkide oyle ne gunduz ne aksam uyumuyo uykusu var agliyobmiz miz sabah 8 bucukta kalkti dun aksam 9 bucukta uyudu hep uyankti bi saat felan uyudu sadece gunduz

Alakasız olcak ama bi şey sorcam eşim kaç gündür süt bulamıyor yoğurt mayalayamadım. Sence hazır yoğurt alıp yedireyim mi hiç vermeyim mi
Alakasız olcak ama bi şey sorcam eşim kaç gündür süt bulamıyor yoğurt mayalayamadım. Sence hazır yoğurt alıp yedireyim mi hiç vermeyim mi
canım dün sağlık odağındaki hemşire pastörize sütten yaptım ben yoğurdu dedi günlük mahalleye gelen sütçüye güvenemefim dedi bende kendi kendime 10 dk kaynatırım organik olsun dedim dün akşam süt aldım sütcüden ben iki bardak içtim abarttım ve midem bozuldu karnım ağrıdı sonra netten baktım süt bozulmasın diye çamaşır sodası katıyorlarmış şimdş ben iki bardak içtim ondanmı etkilendim sütmü bozuk yoğurdu yedirsemmi bilemedim kızıma ilk defa vereceğim yoğurt çok kararsızım

firkan firkan canım yoğurt muz şeftali verdim canım. Bu ayın 29 unda 6 bitecek. Ek gıdaya bende başlayacağım artık. Beni bilgilendirirsen sevinirim

canım diş çıkacağı gece çok huzursuzdu gece 5-6 kere falan ağlayarak uyandı..normalde zaten eli hep ağzında ne bulursa kaşıyordu dişlerini..en son dilini çiğnemeye başlamıştı garibim..ertesi günde patladı bi dişi zaten..bakalım diğeri de baş vermiş durumda o da çıkar bikaç güne..bugünde huzursuz:KK51:
rahat çıkarmış o kadar sancılı geçmemiş allahtan Kıyamam bu yavrulara neler yaşıyorlar . çıkacağını nasıl anlıyorsun canım bayagi bi tepe gibi mi oluyor?

Kaç gündür veremiyorum buzdolabımızda arıza çıktı kapattık falan derken yoğurt bozuldu sonra da süt bulamadık hazır yoğurt vermedim inşallah bugün süt buluruz
inşallah canım bulursunuz . vermemek daha iyi bence bi kaç gunden bi şeycik olmaz inan. Bu arada benim minik hala sebze çorbası yemiyor ne yaptıysam yediremedim:)

firkan firkan canım yoğurt muz şeftali verdim canım. Bu ayın 29 unda 6 bitecek. Ek gıdaya bende başlayacağım artık. Beni bilgilendirirsen sevinirim
Diğer meyveleride aynı şekilde cam rendede verirsin canım. Çorbada patates ile başlayıp sırayla sebzrleri eklersin. Haşlama yada buharda pişirme yapıp cam rendede rendelersen güzel oluyor. Birazda suyundan koyarak seyreltirsin.
Günde toplam 2 çay bardagını geçmeyecek kadar katı gıda tavsiye ediyorlar.
Ben sabah 10 gibi muhallebi veriyorum. Öğleden sonra meyve akşamda sebze veriyorum.
Daha sonraları büyüdkçe gece çok uyanmaya başlarsa muhalebiyi akşama alırım.
Oğlum 8 agustosda 6 ayı dolduracak o zaman kahvaltıda yumurta peynire başlayacagım.
Yoğurtta oğlum sevmedi hiç arada 1.2 çay kaşığı veriyorum.

Cnm biz dun ek gidaya basladik dr diyeti bozmami soyledi bebis icinde ek gida dedi bozdum diyeti bebisede 1 cay kasigi kabak verdim bugun 2 cay kasigi vercem labneye yogurta 6 ay bitiminde baslicam
Ne mutluuuuu :) çok sevindim adınıza canım ya:) alerji yokmuş o zaman...yani yükleme yapıldı mı bebişine?

Diğer meyveleride aynı şekilde cam rendede verirsin canım. Çorbada patates ile başlayıp sırayla sebzrleri eklersin. Haşlama yada buharda pişirme yapıp cam rendede rendelersen güzel oluyor. Birazda suyundan koyarak seyreltirsin.
Günde toplam 2 çay bardagını geçmeyecek kadar katı gıda tavsiye ediyorlar.
Ben sabah 10 gibi muhallebi veriyorum. Öğleden sonra meyve akşamda sebze veriyorum.
Daha sonraları büyüdkçe gece çok uyanmaya başlarsa muhalebiyi akşama alırım.
Oğlum 8 agustosda 6 ayı dolduracak o zaman kahvaltıda yumurta peynire başlayacagım.
Yoğurtta oğlum sevmedi hiç arada 1.2 çay kaşığı veriyorum.
Canım sebzeler gibi meyveleri de buharda pişiriyor musunuz ? Bizimkine yapsam iyi olur aslında....Alerjik durumda gerekir mi bu durum o da ayrı....

Back