2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Arkadaslar merhabalar bnde katilabilirmiyim . Bn ankarada bir çok tedavi grup sonnda bebgime kavuştu 3 aşılama 1 tüp bebk sonrasında bir kaç operasyon derken 2. Tüp bebege hazrlanirken kendiliğinden hamile kaldım en son 11 mayısta regl oldum suan 14. Hafta içindeyim ...

Merhaba arkadaşlar . Aranıza yeni katılıyorum.herkesin bebeği şimdiden hayırlı olsun.Allah hayırlısıyla kucağımiza almak nasip etsin inşallah.benim ikinci bebeğim olacak insallah.ilki 11 yaşında oğlum var.gectigimiz yıl Eylül ve bu sene mart ayı olmak üzere iki kez tüp bebek tedavisi gördüm. İkiside olumsuz oldu.sonra kendiliğinden oldu.bizim hikayemizde böyle.

Hoşgeldinnn aramıza :) rabbim sağlıcakla kucağnıza almayı nasip etsin. benimde 14. hafta son reglem 25 mayıs yani kürtaj tarihim. cinsiyetiniz belli oldu mu?

hoşgeldin aramıza rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...

A
hoşgeldin aramıza rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah...
Hosbuldum.tesekkur ederim.Amin canım insallah.Allahim tum isteyenlere hayırlısıyla hayırlı evlatlar vermeyi nasip eylesin. Çarşamba günü dr.randevumuz bakalım inşallah sağlıklıdır.hareketlerini hissediyorum.cinsiyetini de gösterir bize.size yazarim Burdan hepinizi öpüyorum hoşçakalın hayırlı aksamlar

selam
bayanlar 14+3 haftalık hamileyim ve hala hiç kilo almadım ve hiç mide bulantım da olmadı normal mi sizce ?? sizler kaç kilo aldınız

selam
bayanlar 14+3 haftalık hamileyim ve hala hiç kilo almadım ve hiç mide bulantım da olmadı normal mi sizce ?? sizler kaç kilo aldınız
Normal cnm bn 17 haftalık hamileyim 1 kilo aldım. 5 aydan sonra alırız kiloyu. Bazı kişilerin mide bulantısı olmuyor. Bnm çok kötüydü

ya teşekkür ederim cnm biraz rahatladım doktoruma da sormadım kilo ilgili birşey anormal bi durum mu var dıye dusunmeye başlıyordum artık gerçi ben halimden memnumun ama bebeğim için endişelendim

ya normal olanı da seninki sanırım cnm çok kilo almak istemiyorum ama hiç kilo almamakta beni endişelendirdi

alma alma en güzeli nasıl olsa son haftalara doğru istesekte istemesekte fazla fazla alıcaz. bi arkadaşım var 20. haftasında o daha yeni 2 kilo aldı. cinsiyetinizi öğrendiniz mi?

alma alma en güzeli nasıl olsa son haftalara doğru istesekte istemesekte fazla fazla alıcaz. bi arkadaşım var 20. haftasında o daha yeni 2 kilo aldı. cinsiyetinizi öğrendiniz mi?

evet böyle iyi gidiyor gibi bakalım. gecen hafta doktora gittiğimde önce büyük ihtimal kız dedi sonra ben sana bişey söylememiş olayım dedi burda bişey göürüyor dedi erkekte olabilirmiş yani 16.haftamda tekrar kontrole gittiğimde öğreniriz inşallh:)

bizde de çok uğraştı ama göstermedi bizimki bacaklarını bağdaş kurmuş 15 eylülde randevum var 16 haftalık olucaz kısmet artık inşallh görücez kendisini :)

merhaba kızlar biz bugün kontrole gittik 15+3 üz 123 grmız ve cinsiyetimiz kız.... rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün çok net şekilde öğrendik ayrıca 2,5 kilo aldık bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…