2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

merhaba kızlar biz bugün kontrole gittik 15+3 üz 123 grmız ve cinsiyetimiz kız.... rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün çok net şekilde öğrendik ayrıca 2,5 kilo aldık bizde
Aaaaaa beni anlatmissin bende dun gittim 15+5 dik 123 grm dik ve kizim geliyor ve bende 2.5 kilo aldimm

merhaba kızlar biz bugün kontrole gittik 15+3 üz 123 grmız ve cinsiyetimiz kız.... rabbime binlerce kez şükürler olsun bugün çok net şekilde öğrendik ayrıca 2,5 kilo aldık bizde
Merhaba arkadaşlar. Bende 17.haftada dr.gittim.1.5 kg almışım bir ayda.dr.umuz büyük ihtimalle erkek dedi.bir tane oğlum vardı bu ikinci. oğluma arkadaş geliyor.arada yaş farkı olacak ama oğlum ben kardeşimle oynarım diyor.ikincidi olduğu zaman 12 yaş fark olacak.hayirlisi

Merhaba Arkadaşlar ,
Bizimde cinsiyetimiz belli oldu. Kısmetse oğluşumuz geliyor inşallah :)

Kızlar Pztsi gidicem bende hem herşey yolunda mı diye endişeliyim hem de cinsiyetini öğrenirmiyim diye merak ediyorum...sağlıkla gelsinler de inşallah

Dün Dr randevumuz vardı rutin kontrol icin sükür hersey yolunda, pek kendini göstermek istemesede %80 Kızım olucak inşallah.. Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin..

Selamunaleyküm hamiş arkadaşlarım;
Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik? Okuduğum kadarıyla çoğu arkadaşın bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş ne güzel. Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin. Daha önce iki doktora gittiğimi yazmıştım sanırım. Her ikisini de çok sevdiğimden bırakamadım :) Hem biri iş yerime yakın diğeri de evime.. İlk olarak %80 erkek denmişti 1.5 ay boyunca erkek olarak düşündük sevdik hatta söyledik en son kontrolümde doktoruma ultraso için yatarken rüyamda bebeğimizi hep kız görüyorum kaç defa kucağımda kız çocuk vardı dedim. Valla çok enteresan şuan bende kız görüyorum demez mi. Nedense bi şok olma durumu yaşadık eşimle. İnsan ister istemez benimsiyormuş ilk öğrendiğini. Eşim daha normal tepki verdi bana göre ama ben gerçekten bi burukluk yaşadım sonrada kendimi çok suçlu hissettim ne yapıyorum ben diye. Yine de bir ay daha bekleyelim o zaman netleşir inşallah dedi. Şu an 18. haftanın içindeyiz. Anlayacağınız İki hafta sonrayı iple çekiyorum :)

Ya banada erkek dediler böyle görünce yanls olablr mi acaba diyorm yuzde yüz kesn dedi ama blmyrm :))

kızlar merhaba kontrolümüz vardı bugün 15+4 yiz erkek olucakmış çok bekledik kız diye ama nasipp sağlıkla gelsinler inşallah 132 gr 15 cm olmuşuz bu arada sizde durumlar nasıl?

Ya banada erkek dediler böyle görünce yanls olablr mi acaba diyorm yuzde yüz kesn dedi ama blmyrm :))

istisna durumlar olabiliyor demek ki. 6. ayda değişenler hatta doğduğunda bile farklı olanları biliyorum. Olsun sonuçta evlat kız erkek fark etmez. Yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. %100 demişse size değişmez herhalde. Bizde %20 lik bi ihtimal vardı :)
haftaya pazartesiyi öğrenmek içiniple çekiyorum

Kız erkek tabi farketmez ama ona gore aliyosn işte herseyini

Tam olmasa da ben başladım canım . Şuanda biraz keyfi aslında gördüğüm ve hoşuma giden şeyleri alıyorum :) Daha ihtiyaç listesi yapıp temin etmeye başlamadım :)
Bende cok beğeniyorum ama elim gitmiyor 30 hafta almaya başlayacağım INSALLAH

Merhaba arkadaşlar ben de Şubat annesi olacağım bir kızım var ikinci geliyor erkek olmasını çok istemiştim içimde bi burukluk var heyecan yok vicdanen de suçlu hissediyorum kendimi ama engel olamıyorum ben acaba hak etmiyor muyum anneligi diye düşünüyorum aglamaktan harap oldum

Yani ikincidemi kız diye uzuluyorsun .?yapma arkadasim olmayanlar var bi cocuk icin neler yasiyorlar.RABBIM tasiyamayacagin bi dert verir af ustune af dilersin kendini uzme ama hep dua et sağlıklı sıhhatli gelsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…