2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Gunaydin cnmm...ben hic bilmiyorum soguk suyu ama bence cok soguk icme...ben biraz serinletiyorum sadece suyumu...mide bulantisi yasadigim donemlerde soguk icersem kotu oluyodu

Bende aşırı derecede bulantı yasadim soğuk iyi gelmişti bana çok şükür geçti şimdi ama boğazım kurumuş gibi hissediyorum o yüzden de soğuk su içiyorum

canım günaydın ikili tarama sonucunda güzel gelir inşallah hayırlısıyla sonuçlar neden o kadar geç çıkıyor ben akşam verdim sabahına aldım sonucu birde multivitamin hangi ilacı verdi bana elevit verdi ama elevitte domuz katkısı var yazıyor başka konularda doktor decavitle elevitin içeriği aynı dedi ama çok tedirginim yine

Arkadaslaar nasilsiniz...bebekler nasil...bebek hareketlerini hisseden var mi cinsiyetleri ogrenenler vs ☺ zaman sanki cok yavas geciomus gibi gelio bana, hergun sayiyorum kac gunluk oldugumuzu ☺

Merhabalar, sol kalcada agrı yasayan varmı? Dr um ile görüştüm hamilelikte normalmis ancak biraz erken baslamıs cok oturma saatte bir kısa yuruyusler yapmalısın ileride agrıların dahada siddetlenir dedi Isim geregi sürekli oturuyorum, bu sorunu yasayan varmı aranızda? Sevgiler.

Günaydın canım. Teşekkür ederim , inşallah . Aslında test sonucunun 2 hafta sonra çıktığını düşünmüyorum , doktor kontrol ve cinsiyet için 2 hafta sonra çağırdı , sonuçları da o zaman kontrol ederiz dedi. Multivitamin olarak decavit verdi bana doktorum. Senin söylediğini bende okumuştum ama açıkçası aldırış etmedim. Sonucunda doktorlar veriyorsa bu ilaçları , bu tarz şeyleri düşünerek veriyorlar. Sen gene de bunu kontrole gittiğinde doktoruna danış derim ben.
Senin ikili test sonuçların güzeldir inşallah , bebişin nasıl ? Cinsiyet ile ilgili bir şeyler öğrenebildin mi ? :)))

hmm anladım canım senin o zaman özel hastane falanmı ben muayenesine gidiyorum laboratuara gönderdi tahlil için ondandır diğer randevu 1 ay sonra benim çok geç geliyor bana da ikili sonucum iyi dedi doktor cinsiyet için kız gibi duruyor dedi ama tabi erken sanki daha bakalım sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmez

Ben kullanıyordum fakat doktorum tahlillerimden sonra kullanmana gerek yok dedi tahlillerimde herşey cok iyiydi fakat cevremdekiler yine de kullan diyor bebegin gelişimi için bende kararsız kaldım
tahlil yeni mi yaptırdı benim doktorum önceden yaptırmıştı tahlil yenilerde kan değeri ile ilgili yaptırmadı elevitin içinde domuz katkısı var diyorlar tedirgin oldum eczaneye gittim bugün decavit alacaktım eczacıda içeriği aynı dedi hatta ikisini getirdi gösterdi rengi falan aynı içindekiler aynı sadece firma farkı var dedi eleviti kullanın bizde kullandık dedi başka bir eczaneye gittim onlarda aynı şeyi dedi bende eleviti kullanmaya devam edicem

Yok canım yeni depil oluyo baya yani başlarda rutin yapılıyor ya o zaman işte yaklaşık o yuzden 1 aydır kullanmıyorum ama almamı söyleyenler var bende kararsız kaldım gerçekten elevit bi sıkıntı oldugunu düşünmüyorum daha once kadın doğum doktorunun yanında calıstım işinin ehliydi o da verirdi elevit yengemde hamileliği boyunca hep elevit kullanmış ama tahlilimin iyi olmasıyla vitamını alıp almamamın bi ilgisi olmamasu lazım normalde ama doktor kullanmana gerek yok dedi anlamadım

benimdeilk yapılan tahlillerde herşey normaldi değe
lerim hatta kanım bile iyiydi ama şimdi doktorum hem elevit hemde demir hapı verdi bana da demir hapı gereksiz geliyor zaten elevitte var demir anlamadım gitti herşey doktordan doktora değişiyor demek ki

Allah allah banada iyi olup vermedi bencede doktordan doktora göre değişiyor sanırım canım ama elevite baslayacagım ben bebegin gelişimi için çünkü ben normalde de kilo alamadım kaçıncı haftam aldığım kilo 0 beni düşündürüyo gerçi ilerleyen zamanlarda alıcam ve zaten 71 kiloyum doğum normal olacaksa zorlanmak istemiyorum 8 9 kiloyla bitirirsem iyi kaldı 6 ayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…