- 8 Ekim 2012
- 232
- 257
- 103
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
Ozel hastanede muyeneye ek 20 lira verdimNe kadar ucret verdin pahalı bir testmi bu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozel hastanede muyeneye ek 20 lira verdimNe kadar ucret verdin pahalı bir testmi bu?
merhaba ben de asırı bulantı yasıyoru ayran we yesil elma rahatlatıyodu ac kalmamaya bak ben hicbisey yiyemiyorumMerhaba herkese ben de bi subat annesiyim :) benim asiri bulantim oluyor 4gundur hastanede yatiyordum dun ciktim serum verdiler surekli suan gaviscon ve nexium kullaniyorum. Ama nafile bulantilara ara veremiyorum onerisi olan var mi????
cuma gecesi benim kanamam oldu oyl lekelenme falan degild baya kırmızı kanama cok korktum doktora gittik bebek yerlesmemis tam ondan oluyor dedi igneye dewam progestana baslattıççhaftaici de 2 li teste gircemBenimde ayni lekelenmem hic geçmedi bu hafta ki kontrolünde haftada bir olarak iğne verdi. İlk gebeligimde lekelenmem olduğunda ogrenmistik kalbinin durduğunu. Yani önemsiz değil bence de başka bi doktora gitmende fayda var.
çok geçmiş olsun canım.cuma gecesi benim kanamam oldu oyl lekelenme falan degild baya kırmızı kanama cok korktum doktora gittik bebek yerlesmemis tam ondan oluyor dedi igneye dewam progestana baslattıççhaftaici de 2 li teste gircem
Tesekkur ederimOzel hastanede muyeneye ek 20 lira verdim
geçmiş olsun canım galeta ve krakerler çok iyi geliyor mide bulantısına ben 2 hafta galeta ve peynirle beslendim sadece şukur duzeldi.Merhaba herkese ben de bi subat annesiyim :) benim asiri bulantim oluyor 4gundur hastanede yatiyordum dun ciktim serum verdiler surekli suan gaviscon ve nexium kullaniyorum. Ama nafile bulantilara ara veremiyorum onerisi olan var mi????
Kreaker ye ben kizimda cok bulantim olmustu cok sukur bunda o kadar yok ac kala az da olsa yemeye bak hayirlisiyla insallahMerhaba herkese ben de bi subat annesiyim :) benim asiri bulantim oluyor 4gundur hastanede yatiyordum dun ciktim serum verdiler surekli suan gaviscon ve nexium kullaniyorum. Ama nafile bulantilara ara veremiyorum onerisi olan var mi????
Nasilsiniz kizlar...cinsiyeti belli olanlar yokmuu...
Kızlar doktorum folik asit biraktırma dı vitamin ilacın 4.ay da başlarız dedi siz ne kullanıyorsunux[/QUOTE 12. Haftada birakilio dediler bana..hem devlette hem ozelde sordum...bende biraktim..ins dogru yapmisimdit
Insallah allah saglikla kucagina almayi nasip eder cnmMerhaba arkadaşlar bende inşallah Şubat ayı annesiyim 2 yildir evliyim ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse inşallah
Amin Inşallah arkadaşımInsallah allah saglikla kucagina almayi nasip eder cnm
Kızlar doktorum folik asit biraktırma dı vitamin ilacın 4.ay da başlarız dedi siz ne kullanıyorsunux
Merhaba bana da doktorm decavit verdi 4.ayda kullanmaya başla dedibenim de folik asitim bitince decavit kullanmaya başlıcam oda 11. haftama denk geliyor.