• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Merhaba herkese ben de bi subat annesiyim :) benim asiri bulantim oluyor 4gundur hastanede yatiyordum dun ciktim serum verdiler surekli suan gaviscon ve nexium kullaniyorum. Ama nafile bulantilara ara veremiyorum onerisi olan var mi????

Merhaba herkese ben de bi subat annesiyim :) benim asiri bulantim oluyor 4gundur hastanede yatiyordum dun ciktim serum verdiler surekli suan gaviscon ve nexium kullaniyorum. Ama nafile bulantilara ara veremiyorum onerisi olan var mi????
merhaba ben de asırı bulantı yasıyoru ayran we yesil elma rahatlatıyodu ac kalmamaya bak ben hicbisey yiyemiyorum

Benimde ayni lekelenmem hic geçmedi bu hafta ki kontrolünde haftada bir olarak iğne verdi. İlk gebeligimde lekelenmem olduğunda ogrenmistik kalbinin durduğunu. Yani önemsiz değil bence de başka bi doktora gitmende fayda var.
cuma gecesi benim kanamam oldu oyl lekelenme falan degild baya kırmızı kanama cok korktum doktora gittik bebek yerlesmemis tam ondan oluyor dedi igneye dewam progestana baslattıççhaftaici de 2 li teste gircem

cuma gecesi benim kanamam oldu oyl lekelenme falan degild baya kırmızı kanama cok korktum doktora gittik bebek yerlesmemis tam ondan oluyor dedi igneye dewam progestana baslattıççhaftaici de 2 li teste gircem
çok geçmiş olsun canım.
Ozel hastanede muyeneye ek 20 lira verdim
Tesekkur ederim
geçmiş olsun canım galeta ve krakerler çok iyi geliyor mide bulantısına ben 2 hafta galeta ve peynirle beslendim sadece şukur duzeldi.

Kreaker ye ben kizimda cok bulantim olmustu cok sukur bunda o kadar yok ac kala az da olsa yemeye bak hayirlisiyla insallah

merhabalar 11+0 hamileyim :) 28 yaşındayım. 2,5 yasında bi oğlum var 2. bebişimi bekliyorum yani . doktor dosyama 2 mart yazsada büyük ihtimal şubat ayında doğum olur dedi oğlumda denilen tarihten 11 gün erken doğmuştu :)
Allah hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşalah.

Merhaba arkadaşlar bende inşallah Şubat ayı annesiyim 2 yildir evliyim ilk bebeğim olacak Rabbim nasip ederse inşallah

Selam Kızlar ,
Dün doktor kontrolüme gittim. Allah'a şükür şuanda her şey yolunda . Burun kemiği , ense kalınlığı ölçüldü , normal değerler içerisinde çıktı . Eller , ayaklar gözlemlendi çok şükür ve kalp atışı gayet güzel dedi doktorumuz :) Sonrasında ikili test için kan verdim , iki hafta sonra sonuçlar çıkacak hayırlısıyla. Bu arada cinsiyet için henüz bir şey söylemedi , iki hafta sonra ikili test sonuçları için gittiğimizde cinsiyeti de söyleyeceğim dedi. Bakalım 2 hafta daha bekleyeceğiz :))
Bu arada artık folik asit kullanmayı bırakıyoruz dedi , onun yerine multivitamin ve kan ilacı verdi. Artık bunları kullanacakmışım. Ayrıca , kan sulandırıcı Aspirin'e devam 34. haftaya kadar.
Mide bulantısı , yanması ve yediklerimin geri gelmesi ile ilgili kullandığım rennie duo şurubu da pek işe yaramaması sebebiyle değiştirdik. Onun yerine gaviscon kullanacağım , bakalım inşallah 1-2 haftaya kadar mide sıkıntıların geçer dedi doktorumuz.
Son olarak kasıklarda zaman zaman oluşan ağrıları sordum . Rahim büyümesinden dolayı gayet doğal olduğunu , bu ağrıları 8. , 12. ,ve 16. haftalarda daha çok hissedileceğini söyledi.

Şimdilik bu şekilde . 2 hafta sonra cinsiyetimizi yazarız artık :)

Back