- 17 Aralık 2014
- 33
- 22
- 18
- 38
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
mide bulantım olmayışı beni tedirgin ediyor doktorum bazı tahliller verdi randevum 22 temmuz da o zamana kadar yapılması gereken devlet hastanesi bana çok yakın orda yaptırcam ve bu hafta yaptırmam lazım haftaya işe başlayacağım o zaman zor olur ama korkuyorum doktora gitmekten dün gidemedim ordaki doktorlarda görmek istiyor bebeği olumsuz birşeyler duymaktan çok korkuyorum ama mecbur gitmem lazım canım belki bugün giderim evet çalışırken hamile olmak çok zor afedersin yoğunluktan vc ye zor gidiliyor bazen ben şuan raporluyum istirahat etmemi söyledi doktor evde de hep kendimi kontrol ediyorum göğüslerim hassasmı diye şuan tek belirtim bu ve halsizlik başka bir şey hissetmiyorum.İnşallah canım bu son yaşadığımız olumsuzluk olur sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kkucağımıza alırız
canım dileklerin için çok teşekkür ederim hastanedeyim şuan bebeğimin kalbi atıyor Allah a şükür tahlilleri yaptırdım kan tahlili evet canım sen sonuçları aldınmı nasıl benim yarın belli olacakYapılacak tahliller kan tahlillerimi. Bende dün yaptırdım.
sen bugün git bence bekleme , inşallah güzel haberler bildireceksin bize. İnanıyorum. Gönlünü ferah tut. Haberlerini bekliyorum canım.
Cnm bu arada seninle tarihlerimiz cok yakinmis :) belki hemen hemen ayni seyleri yasiyoruzSubat anneleri hiç gorunmuyonuz herkes bayram tatiline mi gittiniz
canım dileklerin için çok teşekkür ederim hastanedeyim şuan bebeğimin kalbi atıyor Allah a şükür tahlilleri yaptırdım kan tahlili evet canım sen sonuçları aldınmı nasıl benim yarın belli olacak
Teşekkür ederim canım desteğin için hayırlısı bakalım ben aldım tahlilleri normal görünüyor senin nasıl canım güzel haberlerini bekliyorumOh be işte beklenen cevap , şükürler olsun :). Yok bende bugün Alacağım canım. Hayırlısı artık :)
Evet canim ayni sen nerelisin ben kastamonu sikayetin yoktur insallah hayirli ve saglikli dogumlarCnm bu arada seninle tarihlerimiz cok yakinmis :) belki hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz
Istanbuldayim bende...cok sukur yaa ufak tefek sikayetler disinda onemli bisey yokFsghbtuiivg4ttt
Evet canim ayni sen nerelisin ben kastamonu sikayetin yoktur insallah hayirli ve saglikli dogumlar
Amin sukur canimIstanbuldayim bende...cok sukur yaa ufak tefek sikayetler disinda onemli bisey yok
Hadi iyisin sevgililer gunundeKızlarr merhabaa.. Benimde 14 Şubat görünüyor şimdilik doğum tarihiAllahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin....
Hadi iyisin sevgililer gununde
amin canım inşallah hayırlı olsun bu aradaKızlarr merhabaa.. Benimde 14 Şubat görünüyor şimdilik doğum tarihiAllahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin....
Arkadaşlar aranızda çok sinirli olan varmı ben herşeye kızıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu durum normal mi yoksa kullandığım ilaçlardan mı kaynaklanıyor
evet canım ya dün akşam hıçkıra hıçkıra ağladım çok hassas oluyoruz galiba bu sıralar birde bende iştahsızlık var acukıyorum ama yemek yiyemiyorum bulantım falan çok nadir hiç yok deneck kadar az sadece yemek kokusundan hoşnut değilim neyse bebeklerimiz sağlıklı olsun bu durumlar geçici hayırlısı ile kucağımıza alalım onları önemli olan buBende bu sıralar herşeye sinirleniyorum, durduk yere ağlıyorum. Değişik bir duygu. Bir süre böyle olcaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?