2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Yapılacak tahliller kan tahlillerimi. Bende dün yaptırdım.
sen bugün git bence bekleme , inşallah güzel haberler bildireceksin bize. İnanıyorum. Gönlünü ferah tut. Haberlerini bekliyorum canım.

Yapılacak tahliller kan tahlillerimi. Bende dün yaptırdım.
sen bugün git bence bekleme , inşallah güzel haberler bildireceksin bize. İnanıyorum. Gönlünü ferah tut. Haberlerini bekliyorum canım.
canım dileklerin için çok teşekkür ederim hastanedeyim şuan bebeğimin kalbi atıyor Allah a şükür tahlilleri yaptırdım kan tahlili evet canım sen sonuçları aldınmı nasıl benim yarın belli olacak

Ben takipteyim grubu :) herkes bi cirpinma halinde bence...ben kendimi bayram sonrasi icin programladim..bayram bittiginde keyifli ve huzurlu bi hamile olucam :) bulantilarim biticek, halsizligim gecicek...oyle inaniyorum :))

Kızlar bende takipteyim mide bulantılarım var arada kasık ağrılarım bunlar bebeğimin benimle olduğuna dair işaretler diyerek kendimi teselli ediyorum

Oh be işte beklenen cevap , şükürler olsun :). Yok bende bugün Alacağım canım. Hayırlısı artık :)

Selam arkadaşlar herhangi bir problemi olmayan kanaması olmayan arkadaşlar.... hiç birşey hissetmiyorum diye uzulmeyin illa belirti olacak diye bir durum yok. Ben ilk çocuğumda son aylara kadar birşey hissetmemiştim. Son zamanlar sıkıntı olmuştu.Karnınız buyuyunce harekette zorlanmak yatarken zorlanmak gibi... Bence kuruntu yapmayın. Habire bebegim yaşıyormu acaba diye duşunmeyin . Bu 9 ay boyle bitmez rahat olun biraz bizim yaşadığımız duyguları bebişlerde yaşıyor. Benimde bu hamileleliğim zor başladı mide bulantım çok oluyordu. Sadece galeta ve peynir yiyebiliyordum. Ama şimdi duzeldi. En azından yagsız yemekleri yiyebiliyorum. Midesi bulananlar yaglı yemeklere bakmayın. Ozellikle pişirirken kapağını açıp solumayın. Susuz kısmından koyun tabagınıza..Çok işe yarıyor. bide sebzeleri az yagla kavurup yemek işe yarıyor. Çozumlerden biri az yag. mide bulantısı rahatsızlığı o kadar onemli degil. Bebişlerinizi duşunun. Onların saglıkla buyuduklerini hayal edin. İlk zamanlarda yiyeceklerin çok onemi yok. Eninde sonunda yemege başlayacagım diye duşunun.
Biraz uzun bi yazı oldu kusura bakmayın. Hepimizin Allah yardımcısı olsun...

Oh be işte beklenen cevap , şükürler olsun :). Yok bende bugün Alacağım canım. Hayırlısı artık :)
Teşekkür ederim canım desteğin için hayırlısı bakalım ben aldım tahlilleri normal görünüyor senin nasıl canım güzel haberlerini bekliyorum

Kızlarr merhabaa.. Benimde 14 Şubat görünüyor şimdilik doğum tarihiAllahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin....

Arkadaşlar aranızda çok sinirli olan varmı ben herşeye kızıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu durum normal mi yoksa kullandığım ilaçlardan mı kaynaklanıyor

Merhaba kizlar bende subat annesiyim insallah hepimiz sagliklica doguralm :)) bu arada bayraminz mubarekk olsun :)

Arkadaşlar aranızda çok sinirli olan varmı ben herşeye kızıyorum kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu durum normal mi yoksa kullandığım ilaçlardan mı kaynaklanıyor

Bende bu sıralar herşeye sinirleniyorum, durduk yere ağlıyorum. Değişik bir duygu. Bir süre böyle olcaz sanırım

Bende bu sıralar herşeye sinirleniyorum, durduk yere ağlıyorum. Değişik bir duygu. Bir süre böyle olcaz sanırım
evet canım ya dün akşam hıçkıra hıçkıra ağladım çok hassas oluyoruz galiba bu sıralar birde bende iştahsızlık var acukıyorum ama yemek yiyemiyorum bulantım falan çok nadir hiç yok deneck kadar az sadece yemek kokusundan hoşnut değilim neyse bebeklerimiz sağlıklı olsun bu durumlar geçici hayırlısı ile kucağımıza alalım onları önemli olan bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…