2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Bende çok acıkıyorum ama midem çok bulanıyor sadece galeta ve peynir yiyebiliyorum birde meyve ve çiğ havuc.. ama karnım doyuyor yarım saat sonra yine açım ne olacak bakalım

Bende çok acıkıyorum ama midem çok bulanıyor sadece galeta ve peynir yiyebiliyorum birde meyve ve çiğ havuc.. ama karnım doyuyor yarım saat sonra yine açım ne olacak bakalım
Canim ilk hamilelikle ayni degil demi bu daha bi değişik

Benim hergun kusmalarim devam ediyo kizlarr...moral olsun diye daha once hamile kalanlarin gruplarini okudum :)) zaman ne kadar hizli gecti yazmislaar...bende bu cumleyi kurmak istiyorum :))

canım 0,94 cm cıktı kese.sanırım 6.haftaya giriyorum nasıl hesaplanıyor bılmıyorum kaç haftalık olduğunu.doktora gittiğimde 5+2 deydim.

Ikinci hamileligi olanlar fark yaşıyormu ben ilkinde göre çok farkliyim kızım var herkes acaba bu erkekmi diyor birde bacaklarım felaket tüylendi lazerliydim ilk hamileligimde tek tük çoğaldı ama şimdi inanamıyorum üst bacaklarım felaket 10 gün içinde inanılmaz çoğaldı uzadı şaşırdım bi yerde cinsiyet erkek olur diye okumustum bakalım bebisler kızmi erkekmi gelicek

kızlar merhaba
bende dün beta hcg baktırdım adetim 3 gün geçtikten sonra değer 376 dı. Sizce nasıl ? ilk gebeliğim 8 haftaLık iken kalp durması sonucu son bulmuştu. Şimdi çok endişeliyim, sevincim korkum birbirine karıştı.

Canimm oncelikle tebrik ederim bende senle ayni durumdayim rabbim nasip ederse subatin ilk haftasi bebegimi kucagima alicam 27 yasindayim ve ilk gebeligim bende uzerine gormustum adetime bir gun kala kanamam oldu bende adet oldum sandim ama daha sonra lekelenme olarak devam edince annemin de onerisi ile test yaptim ve silikte olsa 2 cizgi cikti daha sonra hemen kan testi ve hcg 368 cikinca garantilemis olduk insallah her birimiz saglikla kucagimiza aliriz benim bu aralar fena bulantilarim var sen ne durumdasin

gittim canm kesen küçük diyolar. bebege göre kese küçükmüş, yapısı pek iç açıcı değilmiş progestan verdi dozunu artırdık. dua edin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın
İnş duzelir canım... Allah yardımcın olsun. Alacak nefesi varsa ne olursa olsun yaşar. ALLAH için zor bişey yok. İnş hayırlısıyla kucagına alırsın

Evet ya ben bu mide bulantıları filmlerde olur sanıyordum . Meger gerçekmiş :) devamlı midemde gaz var
Öncelikle hayırlı olsun size de.. O gaz bende 6. Hafta bulantı ile birlikte başladı ve karnım inanılmaz şişti, Görenler 6 aylık sanıyor beni halbuki 9 haftadayız henüz moralim çok bozuluyor bu duruma. Çevremde hiç kimsede böyle gaz ve bulantı görmedim..

Kizlar kahvaltida ne yiyosunuz...o kadar istahsizimki ne yicem bilemiyorum ( haslanmis patates ve yumurtadan biktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…