2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Arkadaslar ben de bugun hamile oldugumu predictor dan ogrendim acaba gercekmi yani % 99 dan fazla dogru cikar diyor.Acaba doktora mi gitmeli hemen ailelere de soyledik cok korkuyoruz yanlis haber diye off bu sekilde birsey yasayan var midir yaaa please heeeeelp

Doktora gittim kesem goründu cok sukur 10 gun sonra kalp atisini dinleyecegiz :) doktor hersey serbest dedi normal hayatindaki aktivitelerine devam et fakat cok yorma kendini dedi.sizlere ne dedi dikkat etmeniz gerken noktalar konusunda
canm meraba ben de 5+4 te keseyi gördm ama kalp atışı için 10 gün sonra gel dediler bana da. sen kaç haftalıksın canm? bazıları 4 haftalıkken kalp atışı duyduk diyolar endişeliyim biraz kaç mm cıktı kese ? cok sordum kusura bakma :)

Slmm kızlar bende varım doğum kismetse Şubat ins şimdiden bi heyecanlıyım 3 yaşında bi kızım var Allah bu melegimide kucağıma almayi nasip etsin inss

Selamun aleykum kizlar bi yildir ozlemle hep bekledim rabbim bu gune kismet etti adettim 2 gun gecti acilde tahlil yaptirdim 665 cikti dis gebelik veya kimyasal degildir demi simdiden hayaller kuruyorum kiz olsun cok istiyorum.doktor 4 haftalik cok kucuk dedi haftaya gel bakalimdedi cok heycanliyim.kese gozukurmu acaba

Merhaba kızlar!!
Kısaca kendimden bahsedeyim...34 yaşındayım. 1,5 yıl önce 2 düşük yaşadım arka arkaya. Sonra uzun bir ara verdik. 2 aydır deniyorduk. Hoop hamile kaldım. İşin sırrı rahat olmak sanırsam. 7 hafta 2günlük hamileyim. 14 subat gibi kısmetse bebişimi kucagıma almayı bekliyorum. Bulantı bende, tiksinti bende. Et ve balık yiyemiyorum. Balıga bayılan ben adını bile agzıma alamıyorum. Bazı günlerse hiçbir sikayetim yok. benin gibi etten tiksinen var mı aranızda?? Bu arada ben yurt dışında yasıyorum. 4. Haftada hamile kalır kalmaz doktora gittim. Hiçbir şekilde ultrasonda bakmıyolar. Bebişimi daha görmek için 6. Haftaya rabdevu verecekti vajinal ultrasona, istemedim. Simdi 13 temmuz u bekliyorum. Çok heyecanlıyım.bebişinin kalp atışını duyan var mı? Tr de kaçıncı haftada bakılıyor?

Hayırlı olsun.. 6 haftalık olunca kalp atışı duyulabiliyor ben 3 hafta önce duydum. Bulantı ve tiksinti had safhada ve karnım çok şişti. Çok gazım var su bile içemiyorum kötü kokuyor ama kendimi zorluyorum. Geçicek inşallah bu dönemler.

merhaba
bende 28 yasındayım 1,5 yasında bir oğlum var ve 5+1 haftalık hamileyim. Doktor kontrolune salı günü gitmeyi düşünüyorum. Acaba gec mı kaldım diye düşünüyorum

kizlar merhaba 6 haftalik hamileyim ama ara ara kanama basladi doktor serum ve progestan veriyor aranizda boyle kanamasi olan var mi bilen var mi cok endiseliyim

merhaba
bende 28 yasındayım 1,5 yasında bir oğlum var ve 5+1 haftalık hamileyim. Doktor kontrolune salı günü gitmeyi düşünüyorum. Acaba gec mı kaldım diye düşünüyorum
Benim ikinci hamilelliğim vajinal baktırmak istemediğim için bende beklemiştim. Tam 6 haftaydı gittiğimde keseyide kalp atışıda gorduk. Bi problemin yoksa kanaman falan o zaman geç degil. Ama Allah korusun dış gebelik falansa geç kalmadan almaları lazım.

kanamam falan yok Allaha şükür. Yarın 5+2 oluyor yıne alttan bakmak gerekıcek sanırım

Merhaba arkadaşlar size bişey sormak istiyorum yakın tarihl

6 haftalıkken kalp atışları için muayeneye gittim ve çok şükür ki kalp atışlarını duyduk

Sizdeki değişim haller nasıl kızlar benim bugün hiç halim yok parmağımi kipirdatamiyorum midem bi garip off çok halsizim dinlenemiyorum da bi uyusam sanki iyilesicem

Sizdeki değişim haller nasıl kızlar benim bugün hiç halim yok parmağımi kipirdatamiyorum midem bi garip off çok halsizim dinlenemiyorum da bi uyusam sanki iyilesicem
Valla iyilesemiyorsun canim bende oyleyim mide cok fena açım desem ac degilim cok yedim desem oda degil bi garibim hava yapmis gibu midem ..ve halsizlik cok fena

Valla iyilesemiyorsun canim bende oyleyim mide cok fena açım desem ac degilim cok yedim desem oda degil bi garibim hava yapmis gibu midem ..ve halsizlik cok fena
walla alın bendende o kadar. ıdrar sıkayetım gecmek bılmedı ve hep uykum war ya :) bgn doktora gıttım degerım 1314.3 olmus keseyıde ınsallah haftaya carsamba gorucez. Allah a cok sukur hersey yolunca

Aynı şikayetler bende de var uykudan ölüyorum :) İlk gebeliğinizse yatın uyuyun kızlar uyuyabıldııgınız kadar :) Bir çocuk daha olunca uyutmuyo maalesef :)

Bende aynı gazdan ölüyorum Sanki çok yemişim gibi şiş ama.az gibi midem kaziniyor balon var sanki içimde iştahım iyi deli gibi yemeğe saldirmiyorum bu sefer dikkatliyim fazla kilo almiycam ins zaten çok kilolu hamile kaldım yuvarlanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…