- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
Kaç haftalık tam olarak o minik bebis 7 yada 8de gorunuyor
Çok geçmiş olsun. İnş. Allah sana tekrar çocuk nasip eder.Kızlar merhaba malesef bebeğim bugün alındı hala 5 haftalık görünüyordu kalp atışı yoktu hala ve sonlandirildi
Ben bugun gittim 6 haft 2 gunluk gozuktu. Crl 5.30mm çıktıkızlar yarını bekleyemedim özel dr. umda randevum yarındı. bugün bir araştırma hastanesine gittim. yarın nasılsa gidicem kendi dr.uma diye. bugün 6+3 tük evet kalp atışlarını duyduk kese etrafıda güzel dedi. ama kalp atışlarını daha hızlı olmasını beklerdim dedi. usg çok kötüydü gerçekten ne elime doğru düzgün değer nede usg çıktısı verdi. sadece bebek crl 3 mm çok korkuyorum keşke gitmeseydim oaraya. iğne dozu mu az acaba neden yavaş dedi. bebek crl si kaç tı sizlerde kızlar ödüm kopuyor
seninki daha iyiy canım. bende endişelenmeyi bırakmak istiyorum ama önceki jkayıplarım beni korkutuyor. inşallah sorun yoktur ve usg den kaynaklıdır.Ben bugun gittim 6 haft 2 gunluk gozuktu. Crl 5.30mm çıktı
6+2 de görülür canımkızlar meraba. Allahın izniyle subat annesi olmaya ben de adayım ama kafamı karıştıran bir soru var kalp atışları kaçıncı haftadan sonra belli oluyor.yolk kesesi ne zaman görülebilir? 5+4 teyim su an.ilk gebeliğim. Gs ultrasonda görüldü. lütfen bilenler yazabilir mi çok düşünüyorummm gün içinde. bu arada herkese hayırlı ramazanlar. Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Vardır inş canım kese boşmuydu içinde bebegi igordumu. Bazı keseler boş olabiliyor ama inş seninkinde de vardır. Bol bol dua et bu mubarek gunlerde..Merhabalar hamişler hepinizi öpüyorum.Rabbim bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.
Sanırım bende hamişim :) Allah'ım banada nasip etti bu güzel duyguyu. Benimde kesem oluşmuş kalp atışları için 2 hafta da beklemem gerekiyormuş :)
Pek bişey söylemedi doktorum kesen oluştuğuna göre 5 haftalık dedi 12 mm kesem herşey yolundamıdır ? Gebeliğim var mıdır?
Benim normalde tam 6 haftalıktı gittiğimde bebek 6+2 gozuktu ondan crl si buyuk olabilir canım sen endişelenme.. onceki hamileliğimdede hep olduğundan buyuk gözükmüştüseninki daha iyiy canım. bende endişelenmeyi bırakmak istiyorum ama önceki jkayıplarım beni korkutuyor. inşallah sorun yoktur ve usg den kaynaklıdır.
6+2 de görülür canım
benimki küçük ama dr. endişeleneck bişi yok dedi. 6+4 te 4. 1 mm çıktı. 6+ 1 usg de. inşallah güzel gelişir.Benim normalde tam 6 haftalıktı gittiğimde bebek 6+2 gozuktu ondan crl si buyuk olabilir canım sen endişelenme.. onceki hamileliğimdede hep olduğundan buyuk gözükmüştü
Beraberiz hayatım hayırlı doğumlarDoktorumu değiştirdim hatta hastanemi değiştirdim anında bebişimi kalbini atışını her şeyini gördüm şuanda, 8 haftalık adetim düzensiz olduğu için yeni doktorum son adet tarihimi baz almadı onu yerine fake son adet tarihi belirledi ve şimdi takip ona göre devam ediyor :) Herşey yolunda muhtemel due date 4 şubat :)
olmaz sözlerine bende hiç inanmam canım. Allah büyüktür bak ol demiş ve olmuş. Allah tamamına erdirsinMeraba bende yeni katıldım kulübe 6yillik evliyim hiç çocuğum yok doktorlar olmaz dedi ama allah ima şükürler olsun suan 6 hafta 4 gunluk hamileym bnde olursa şayet şubatta annesi olucammm:)
Canım hayırlısı olsun senin de hamileliğin,nasipse aramızda doğum tarihleri için 9 gün var,bende internette o kadar biseyler araştırma ve okumama rağmen ne yapacağını bilmez halde kaldım,ne yiyeceğim ne icecegim yasaklar ne , burda paylasimlardan biseyler öğrenmeye çalışıyoruz ışte,ben de 15 haziranda kan testi yaptırdım beta hcg 175 çıktı iki gün sonra 498 idi.dün de keseyi gördük.ilk hamileliğim ve çok tecrübesizim bu konuda sizlerle fikir alışverişi içerinde bulunmak için foruma yazıyorum .Rabbim heimizin hamileliğini tamamına erdirsin
Canım yasak olanlar klasik şeyler hamurişi şerbetli agır tatlılar falan ama malum hamileyken canın bişeyiçok isterse yiyorsun agır kaldırmamak lazım kendine dikkat edeceksin.Canım hayırlısı olsun senin de hamileliğin,nasipse aramızda doğum tarihleri için 9 gün var,bende internette o kadar biseyler araştırma ve okumama rağmen ne yapacağını bilmez halde kaldım,ne yiyeceğim ne icecegim yasaklar ne , burda paylasimlardan biseyler öğrenmeye çalışıyoruz ışte,
Doktora gittim kesem goründu cok sukur 10 gun sonra kalp atisini dinleyecegiz :) doktor hersey serbest dedi normal hayatindaki aktivitelerine devam et fakat cok yorma kendini dedi.sizlere ne dedi dikkat etmeniz gerken noktalar konusunda
Benim doktorum dediki benim vitamin reçetem var sana bunu yazıyorum dedi. Reçete şu 2 ceviz 1 hurma hergun mutlaka bunları ye dedi.Doktora gittim kesem goründu cok sukur 10 gun sonra kalp atisini dinleyecegiz :) doktor hersey serbest dedi normal hayatindaki aktivitelerine devam et fakat cok yorma kendini dedi.sizlere ne dedi dikkat etmeniz gerken noktalar konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?