- 19 Mayıs 2012
- 178
- 32
- 68
- Konu Sahibi TopukluPollyanna
-
okuyup doktor olmuş ama insan olamamışlar maalesef,gözün aydın canım rabbimin mucizesi büyük inşallah sağlıkla kavuşursun kuzuna. O densiz doktorun dediğine sakın takılma genelde kaç kilo ile hamile kaldığın değil gebelikte kaç kilo aldığın önemli diyorlar. Benim arkadaşım 124 kilo ile hamile kaldı tüm gebelik boyunca 4 kilo aldı sadece ne şeker ne tansiyon sorunu yaşadı maşallah çok güzel bir kızı var şimdi pamuk gibiSelamlar, öncelikle adım tuğba. 26 yaşımdayım. Belki 27 oldum:) iki buçuk yıl önce evlendik. Sekiz senelik ilişkimdi. Büyük aşkımdı yanı. Geçen sene bebek düşünmeye başladık. Ama hiç iyi haberi alamadık.
Sonrasında ise pko olduğumu ögrendim. Neredeyse bir yıl diaformin kullandım. Bir gram bile vermedim 116 116 saydım durdum.
Sonrasında progestan klomen derken en son Mayıs Ayında yumurta takibi yapıldı. Mayıs'ın birinde regl olmuştum. 14 Mayıs'a kadar gittim büyümemiş dedi doktorum. Öteki ay igne ile geliştireceğiz dedi. Adetin ikinci günü gel dedi.
Hep kendimi suçladım kilodan olmuyor diye. Hatta memlekete gittim bi hafta bu arada biraz yalnız kalmak icin. Ilaçlarımı atmadım hic birini hemde. Adet olmayı bekliyordum ki evime dönünce bir program var tl adet Günlerini hesaplayan uyarı geldi adetiniz 17 gün geçmiş. Bir sasırdım ama umutlanmadım.
Eczaneden bir test sldım yine tabi ki negatifti. Doktorumu aradım, adet getirici vereyim dedi. Sonra hatta bir gel emin olalım dedi. Dedim oruç tutuyorum saglık Ocağına gideyim. On ikiye gelirken saat kosa kosa gittim. Aile hekimi yokmus. Baska doktora sevk ettiler. Adam bu kiloyla hamile kalman cok zor diyip bir güzel ağlattı. Sınra da arsız arsız ben senin icin dedim kapı kapı gezip bebek arayacağına zayıfla o zaman hormonlar yerine gelir gibi bir seyler dedi.
Neyse Kanı verdim hemşire dört gibi internetten bakalirsin dedi. Saat ikide bi baktım ki hcg 17926:))))))
Hemen hastaneye gittik gec Döllenme dedi doktor altı haftalık olmus mercimeğim. Kalp atışlarını duyunca eşim neredeyse bayılıyordu inanılmaz bir sey. Ümit allahtan hep
canım benım allah cok büyük kı hamıle oldugumu yıne o doktor söyledı. allah senınde kazasız etsın ınsallahokuyup doktor olmuş ama insan olamamışlar maalesef,gözün aydın canım rabbimin mucizesi büyük inşallah sağlıkla kavuşursun kuzuna. O densiz doktorun dediğine sakın takılma genelde kaç kilo ile hamile kaldığın değil gebelikte kaç kilo aldığın önemli diyorlar. Benim arkadaşım 124 kilo ile hamile kaldı tüm gebelik boyunca 4 kilo aldı sadece ne şeker ne tansiyon sorunu yaşadı maşallah çok güzel bir kızı var şimdi pamuk gibirabbim istemiş ol demiş ötesi var mı bir daha o doktorun kapısından geçmezsin olur biter
Selamlar, öncelikle adım tuğba. 26 yaşımdayım. Belki 27 oldum:) iki buçuk yıl önce evlendik. Sekiz senelik ilişkimdi. Büyük aşkımdı yanı. Geçen sene bebek düşünmeye başladık. Ama hiç iyi haberi alamadık.
Sonrasında ise pko olduğumu ögrendim. Neredeyse bir yıl diaformin kullandım. Bir gram bile vermedim 116 116 saydım durdum.
Sonrasında progestan klomen derken en son Mayıs Ayında yumurta takibi yapıldı. Mayıs'ın birinde regl olmuştum. 14 Mayıs'a kadar gittim büyümemiş dedi doktorum. Öteki ay igne ile geliştireceğiz dedi. Adetin ikinci günü gel dedi.
Hep kendimi suçladım kilodan olmuyor diye. Hatta memlekete gittim bi hafta bu arada biraz yalnız kalmak icin. Ilaçlarımı atmadım hic birini hemde. Adet olmayı bekliyordum ki evime dönünce bir program var tl adet Günlerini hesaplayan uyarı geldi adetiniz 17 gün geçmiş. Bir sasırdım ama umutlanmadım.
Eczaneden bir test sldım yine tabi ki negatifti. Doktorumu aradım, adet getirici vereyim dedi. Sonra hatta bir gel emin olalım dedi. Dedim oruç tutuyorum saglık Ocağına gideyim. On ikiye gelirken saat kosa kosa gittim. Aile hekimi yokmus. Baska doktora sevk ettiler. Adam bu kiloyla hamile kalman cok zor diyip bir güzel ağlattı. Sınra da arsız arsız ben senin icin dedim kapı kapı gezip bebek arayacağına zayıfla o zaman hormonlar yerine gelir gibi bir seyler dedi.
Neyse Kanı verdim hemşire dört gibi internetten bakalirsin dedi. Saat ikide bi baktım ki hcg 17926:))))))
Hemen hastaneye gittik gec Döllenme dedi doktor altı haftalık olmus mercimeğim. Kalp atışlarını duyunca eşim neredeyse bayılıyordu inanılmaz bir sey. Ümit allahtan hep
GöZün Aydın canım hamilesin benim 1420 diKzlar bende bugün hcg sonucu aldim 3077 sizce nasil sonuc
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba malesef bebeğim bugün alındı hala 5 haftalık görünüyordu kalp atışı yoktu hala ve sonlandirildi
TeşekkürederimÇok geçmiş olsun canım
Benimde geçen sene ocakta alındı 8 haftaliktim kalbi durdu. Kürtaj oldum. Biraz istemedik sonra tekrar istedik oldu kalbini ferah tutKızlar merhaba malesef bebeğim bugün alındı hala 5 haftalık görünüyordu kalp atışı yoktu hala ve sonlandirildi
Hayirli oLsun canim rabbim tamamina erdirdirBende araniza yeni katildim :)
Hayirli oLsun canim rabbim tamamina erdirsin insaallah..Bende araniza yeni katildim :)
Saqol sanada iyi aksamlarÏyï akşamlar herkese
Sana da hayirli olsun canim, insallah hepimizinkini :)Hayirli oLsun canim rabbim tamamina erdirsin insaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?