2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Selamlar, öncelikle adım tuğba. 26 yaşımdayım. Belki 27 oldum:) iki buçuk yıl önce evlendik. Sekiz senelik ilişkimdi. Büyük aşkımdı yanı. Geçen sene bebek düşünmeye başladık. Ama hiç iyi haberi alamadık.
Sonrasında ise pko olduğumu ögrendim. Neredeyse bir yıl diaformin kullandım. Bir gram bile vermedim 116 116 saydım durdum.
Sonrasında progestan klomen derken en son Mayıs Ayında yumurta takibi yapıldı. Mayıs'ın birinde regl olmuştum. 14 Mayıs'a kadar gittim büyümemiş dedi doktorum. Öteki ay igne ile geliştireceğiz dedi. Adetin ikinci günü gel dedi.
Hep kendimi suçladım kilodan olmuyor diye. Hatta memlekete gittim bi hafta bu arada biraz yalnız kalmak icin. Ilaçlarımı atmadım hic birini hemde. Adet olmayı bekliyordum ki evime dönünce bir program var tl adet Günlerini hesaplayan uyarı geldi adetiniz 17 gün geçmiş. Bir sasırdım ama umutlanmadım.
Eczaneden bir test sldım yine tabi ki negatifti. Doktorumu aradım, adet getirici vereyim dedi. Sonra hatta bir gel emin olalım dedi. Dedim oruç tutuyorum saglık Ocağına gideyim. On ikiye gelirken saat kosa kosa gittim. Aile hekimi yokmus. Baska doktora sevk ettiler. Adam bu kiloyla hamile kalman cok zor diyip bir güzel ağlattı. Sınra da arsız arsız ben senin icin dedim kapı kapı gezip bebek arayacağına zayıfla o zaman hormonlar yerine gelir gibi bir seyler dedi.
Neyse Kanı verdim hemşire dört gibi internetten bakalirsin dedi. Saat ikide bi baktım ki hcg 17926:))))))
Hemen hastaneye gittik gec Döllenme dedi doktor altı haftalık olmus mercimeğim. Kalp atışlarını duyunca eşim neredeyse bayılıyordu inanılmaz bir sey. Ümit allahtan hep

okuyup doktor olmuş ama insan olamamışlar maalesef,gözün aydın canım rabbimin mucizesi büyük inşallah sağlıkla kavuşursun kuzuna. O densiz doktorun dediğine sakın takılma genelde kaç kilo ile hamile kaldığın değil gebelikte kaç kilo aldığın önemli diyorlar. Benim arkadaşım 124 kilo ile hamile kaldı tüm gebelik boyunca 4 kilo aldı sadece ne şeker ne tansiyon sorunu yaşadı maşallah çok güzel bir kızı var şimdi pamuk gibi rabbim istemiş ol demiş ötesi var mı bir daha o doktorun kapısından geçmezsin olur biter

Arkadaşlar ben de sabahları bulantı var sürekli uykum geliyor. Bir de sürekli canım acı şeyler çekiyor. Kızım da bu kadar halsiz oldugumu hiç hatırlamıyorum. Yaş ilerleyince mi böyle oluyor bilmiyorum ama pek bi keyifsizim. Sizde de bu gibi durumlar varmı?

canım benım allah cok büyük kı hamıle oldugumu yıne o doktor söyledı. allah senınde kazasız etsın ınsallah

Hayirlisi olsun canim...allah seni de bebegini de korusun..cok guzel olmus , pek guzel olmus...

Hamilesin derken yuzu kizarmadi mi acaba

Ne kadar seviyor bazi insanlar kirici konusmayi.. acik sozlulukle , densizlik arasinda da dag var..

Neyse bebis yerine yerlesmissss..insallah allah sag saglim kucagimizda gostersinn :)

Arkadaslar size yine gun vermis bana 4 - 5 haftalik dedi salladi gitti.. Tamam ok bende son regl tarihini tam bilmiyodum, ama yani bana bayagi az anlatti gerci bende sormadim biraz soktaydik ve bebekten pek emin degildik.. Tek hatirladigim yuvarlak bir zarin icinde bir cizgi ve ortasinda bir nokta olusu.. Daha folik asite bile yeni başladım, bayağı acemi hamileyim anlayacağınız..

Kızlar merhaba malesef bebeğim bugün alındı hala 5 haftalık görünüyordu kalp atışı yoktu hala ve sonlandirildi
Benimde geçen sene ocakta alındı 8 haftaliktim kalbi durdu. Kürtaj oldum. Biraz istemedik sonra tekrar istedik oldu kalbini ferah tut

kızlar şubat annelerıne gelsenıze sız yazdıkca topukluya bıldırım gıdıyor o kaaybettı bebegını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…