2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

Bu kotu olmus, topluca oraya gecilir mi bilmiyorum, kalan olur kesin.. Site yonetimi bir cozum bulamaz mi bu konuda.. Arkadasa da gecmis olsun..
bılmıyorum topukluya cok uzulmustum ben rabbım ona en kısa zamanda tekrar tattırı umarım sağlıkla kucagına alır

Budur! Allah tamamina erdirsin! Gercekten insan olmak edep, adap bilmek bambaska birsey.. Sozkonusu doktoru kiniyorum.. Tebrikler tekrar..:)

Kızlar merhaba malesef bebeğim bugün alındı hala 5 haftalık görünüyordu kalp atışı yoktu hala ve sonlandirildi
Cok gecmis olsun, iyi bilirim 12 haftalik aldirmistim bende.. Yenisi gelene kadar neden? aklindan cikmayacak; ama ins oyle bir neden gelecek ki sana her seyi unutturacak.. Soyle dusun; gelmeyen bebegin bile evliliginizde ve hayatinizda bir sebebi var.. Allah sabir, saglik, esinle baglilik versin..

bılmıyorum topukluya cok uzulmustum ben rabbım ona en kısa zamanda tekrar tattırı umarım sağlıkla kucagına alır
Amin , inş.. Önemli olan eşlerin birbirini anlaması çok zor bir süreç ama, Allahtan geliyor..kabul edeceğiz..
Ben de dayamamadım yarın akşam doktora gidicem; benim ufaklık kucağımdan inmiyor; korkuyorum bişey oldu diye.. Belirti de yok hiç.. Allahtan hayırlısı bir bakalım neler olacak?
Buarada site yönetimine yarın yazalım, olur da sonuç alamazsak ben geçmeye hazırım..

aynen kabul edıyoruz zaten

Gunaydın :) bugun benim icin heyecanli birgun.. Ogleden sonra doktora gidicem, ins bir sorun yoktur ve keseyi goruruz.. Acikcasi cok umidim yok; bilirsiniz iste 6. His , varligini hissetmek vb belirtilerim de azaldi iyice.. Ama elden bisey gelmez, ins hislerim beni yaniltiyordur, dualariniz eksik etmeyin..4te randevum var.. Kalin saglicakla..

Kızlar günaydın,

Bende bu sitenin eskilerinden 2009 Mayıs annesiyim. Bu ay kısmetse bebek çalışmalarına başladık. 25 Mayıs son regli tarihim. Bugün regli olmam lazım. Sabah test yaptım. Böyle çıktı sonuç. Eğer kısmet olduysa Şubat 2016 annesi olacağım bende :) Kızıma evlendiğim ay hamile kaldım, birde 2012'de spiralle hamile kalıp enfeksiyon nedeniyle oğlumu 5 aylıkken erken doğumla kaybettim.

Yani bugüne kadar hiç test tecrübem yok. Siz ne dersiniz hamilelik var gibi değil mi?

Eklentiler

• IMG_3290.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 78
Hosgeldin, oyle gibi.. Hayirli olsun.. Allah tamamina erdirsin ..:)

Teşekkür ederim bu benim 3. Aynı şekilde oldu 1 tane oğlum var 7 yaşında Allaha Şükür

tebrık ederım hayırlı olsun

Yuksek olasilik hamilesin canim benimd boyle ckmisti adetimle ayni gun yapmisdm beta hcgde o gun 105 cikmisti :) sende bi kan. Tahlili yaptr :)

Merhaba arkadaşlar,çok şükür ben de artık aranıza katıldım,2 buçuk senelik evliyim ve hiç gebelik yasamadim,resimde morfoloji sıkıntısı vardı,bir aşılama yaptık negatif.bu ayda tüp bebek yaptırdık,ama transfer sonrası kurdesen yani ûrtiker döktüm,ama yani ne ilaç kullanabiliyorum ne kasiyabiliyorum,içimde Bebis olduğunu bile unuttum,sabahlara kadar ağladım,en sln kortizonlu iğneler falan hiç umudum yoktu pozitif olacagindan,velhasıl pazartesi müjdeli haberi aldık çok şükür,degerim 222.cuma tekrarliyalim tahlili dedi doktorum.bakalim allahın izniyle güzel şeyler olur hepimizin hayatında,

Yuksek olasilik hamilesin canim benimd boyle ckmisti adetimle ayni gun yapmisdm beta hcgde o gun 105 cikmisti :) sende bi kan. Tahlili yaptr :)

İnşallah canım ya :) Doktorum ile görüştüm. Hamilelik başlamış gözüküyor ama kese görebilmeme için tres yapmadan bir 10 gün bekle. 10 gün sonra gzel haberlerle bekliyorum seni dedi :)

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

cok gecmıs olsun canım. ben bılırım o urtıkerı. hep demısımdır kı Allah düşmanıma vermesin. kac gece acılde aldım solugu kortızonlu ıgneler serumlar kasımak yasak oldugu ıcın duwarlara vuruyordum artık her tarafımı. Allah korusun birdaha.

kızlar yarını bekleyemedim özel dr. umda randevum yarındı. bugün bir araştırma hastanesine gittim. yarın nasılsa gidicem kendi dr.uma diye. bugün 6+3 tük evet kalp atışlarını duyduk kese etrafıda güzel dedi. ama kalp atışlarını daha hızlı olmasını beklerdim dedi. usg çok kötüydü gerçekten ne elime doğru düzgün değer nede usg çıktısı verdi. sadece bebek crl 3 mm çok korkuyorum keşke gitmeseydim oaraya. iğne dozu mu az acaba neden yavaş dedi. bebek crl si kaç tı sizlerde kızlar ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…