2016 Şubat Anneleri birlikte bekleyelim mi?

bnde şubat annesiyim inşallahhh adetim iki gün gecikince evde yapılan testlerden yaptım ,ikinci çizgi koyu çıktı inanmadım bidaha yaptım o da koyu çıkınca ,kan testi yaptırdım , hamile olduğumu öğrendim, test sonucunu telefonda öğrendim sadece pozitif çıktığını sölediler ,herhangi bi değerden bahsetmediler , iki gün sonra doktor randevum var ,belli bi değer üstü olunca pozitif diyolardır dimi ?

Merhaba arkadaslar bende kan testi yaptırmadım direk iki çizgide koyu çıktı adetim 2gün gecmişti sadece 24mayıs sanırım bizim olma tarihi ....2gün öncede doktora gittim erken doğum riskim oldugu için rahim ağzı açıklıgı oldugu söylendiği için bana muaynne etti şuan bi açılma söz konusu değil dedi kese gözüktü 5haftalık ama bebeği görmemiz için 10güb sonra gel dedi bakalım nasipse 10gün sonra kontrole gidicem...bu gittiğim dr koşuyolu medipolde ,birde zeynep kamilde riskli gebelikten randevu aldım işimi şansa bırakmak istemiyorum bu sefer

Benim 4 gün geçti kan tahlili sonucu 109.47 az gibi geldi.. yaa. Öncesi sonlanan gebelikte adet günümde bakilmisti 245 ti az olunca içim bi hoş ....

Merhaba,

Ben de 13 Haziran'da kan testinde öğrendim hamile olduğumu, 1.5 yıllık evliyim dolayısıyla çok istiyorduk. Sonucu görünce hemen doktora gitmedik 1 hafta sonra gittik, doktor S.A.T e göre 6+3 olduğunu fakat geç döllenme olduğu için 5+3 olduğunu söyledi. Keseyi gördü 27 sinde de tekrar çağırdı , bakalım merakla beklemedeyiz:)

Bence takılma; haftaya göre aralığı tutturuyorsun, belki geç döllenme olmuştur.. Hormonlarının tepkisi farklıdır vs.. Bilirim insan düşünmeden edemiyor ama; başında bir düşük bir doğum geçmiş bir anne olarak şunu söyleyebilirim: ilk aydan son aya kadar ne olacağını bilemeyiz, nasipten öte hiçbir şey yok.. Teslim olucaz; bu öyle bir mucize ki nasip eder yavrularımızı kucağımıza alırsak görüceksiniz teslim olup beklemekten başka çaremiz yok.. Mutlu ve hevesliyim; ama 2,5 yaşında oğlum var, geçen hafta gripti ve inan 3-4 gece eşimle kucak nöbetindeydik, Allahım dedim bebek varsa sen koru ben bize teslim ettiğine bakmalıyım ve kucağımda gezdim.. İnş bişey olmamıştır tabi, ama içini rahat tutman için anlattım.. Onlar gelecekse her koşulda gelir..hepimiz işin hayırlısı..
Benim 4 gün geçti kan tahlili sonucu 109.47 az gibi geldi.. yaa. Öncesi sonlanan gebelikte adet günümde bakilmisti 245 ti az olunca içim bi hoş ....

Çok saol canım yaa

Kızlar keseyi gören oldu mu? Sata göre 6+1 ama usg ye göre 5+5 kalp atışı duymayı beklerken göremedim. Yolk sac izlendi ama teddirginim

Gydn yine bizim oglanla gece maraton halindeydik, karnimdaki ufaklik nasil dayanacak bu tempoya bilmiyorum.. İlk gebeligime gore o kadar aktif ki hayatim, ikinci cocuklarin dogumu iyiden iyiye mucize bence.. Herkese guzel bir gun diliyorum..

Kızlar keseyi gören oldu mu? Sata göre 6+1 ama usg ye göre 5+5 kalp atışı duymayı beklerken göremedim. Yolk sac izlendi ama teddirginim

kalp atisi duyup goremiyorsaniz, cihazdan kaynaklidir heralde.. aksi ihtimalde kalp atisi duyamazdiniz degil mi?

Bir kaç gün daha bekle benim Cumartesi randevum var doktorum belki duyarız dedi.bulantıları AŞ ermeleri Başlayan var mı kızlar ben de acayip halsizlik var bir de söylemesi Ayıptır kıllanma.bacaklarım kaşlarım iki günde fırladı ömrümde böyle birşey görmedim bi de canım sürekli et yemek istiyor napçam ben böyle 9 ay etobur olcam galiba

Sağlık ocağı 126 çıkardı değer devlet hastanesi 109.... bide tahmini doğum 26 Şubat dedi nettekı hesaplar 23 yada 24 Şubat diyo.. tamam on , on beş gün önce olabilir ama niye bu hesaplamalar tutmuyor kii

Canım takma kafana bana da Şubat 20 dedi Dr. Neden tutmaz çünkü sat baz alınıyo iki üç haftaya kadar oynaması çok normal.ne bir önce ne bir sonra Rabbim en doğru zamanı bilir sen üzme kendini keyfini çıkar canım benim çoook mutluyum anne olabilme hissi bile beni bu denli mutlu edebiliyorsa Rabbim emanetini yolladığında nasıl olurum.KÜN FE YEKÜN.çok şükür Rabbimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…