günaydın
dün opum yapıldı ve 8 yumurta gelişmiş ve 4 5 adette geriden gelen yumurtalarım varken 4 tane yumurta toplanabilmiş.ve opudan sonra cok ağrım oldu ilkinde bu kadar ağrım hatta sadece gaz sancısı gibi ve adet ağrısı gibi ağrım vardı. işlemden sonra sürekli zaten tansiyoon kontrolü yapılıyordu bir saat yatıp ve ağrılarımın kesilmesinden sonra (damardan ağrı kesici yapıldı.) hafifi bir kahvaltı geldi onu yaptım hemşire kendini iyi hiisedince kanaman var mı bir bakalım dedi. hem de iyi isen giyinip çıkabişirsin dedi. giyinmek için tuvalete gittim o kadar çok şişim ki ve o kadar çok gazım var ki neyse kanama vardı diye bakarken ben bir fenalaştım kulaklarda bir uğultu gözlerin bozulmaya başladı hiö halim kalmadı allahtan eşim yanımda idi yürümeye bile halim kalmadı gözler tamamen gitti eşim de benbeyaz oldun dedi ve yatağa kadar beni taşıdı sonra hemşireler falan sonra uzun süre yatış iyi olduktan sonra da doktor yine mıayene etti...
4 adet yumurta olmasına da üzüldüm buğün de arayım durumları ile ilgili haber vericekten
arkadaşlar sizin opu işlemleriniz ne kadar sürüyor?? ve bu şekilde sorun yaşayanlar oldu mu?