- Konu Sahibi cadiprensesss
-
12 gün sonra kanda belli oluyo pozitif çıkmıştı bnm sonra değerleri m düştü kaybettim
Amin cnm inşallah şimdi durumun nedirallah şimdikine sağlık versin.benimde 5 haftaki iken kese bozuldu dediler.en son 2500 du degerim. Ertesi gün 1800 e düştü.keserler bozulmuş.erken sevindik.ama bu sefer herşey yolunda gider umarım kucağımıza almak nasib olur.
allah şimdikine sağlık versin.benimde 5 haftaki iken kese bozuldu dediler.en son 2500 du degerim. Ertesi gün 1800 e düştü.keserler bozulmuş.erken sevindik.ama bu sefer herşey yolunda gider umarım kucağımıza almak nasib olur.
:) ilaçlar yüzünden reflu oldum. Iğnelerde çok allerji yapti.henüz belirti aramıyorum daha oncekinde de. Olmamıştı.birde çok kafam karışık.olacak mi olmayacak mi.Amin cnm inşallah şimdi durumun nedir
Saol cnm baklm doktr tahmini konuştu öyleHayirlisi olsun canım Rabbim gönlüne göre versin haftaya erken değil mi
o zaman bende çok fazla su içmiyeyim ya bir yerde okumuştum hafif sıkışık olsanız yeter diye bende öyle yapayım eksik olursa tamamalarlar nasılsaCanim bukez çok enteresan ki ben trasnfer sırasında doktor çok faLa 3 bardak boşalt dedi ve hiç sıkışık değildim. Traanferden sonrada 1 saat hiç sıkışık olmadim
.kızlar sonunda beklenen son adetim geldiiiii artık 9 ay hiiiççç gelmesinnnn istemiyorum onu:) bugün iğneye başlıyorum salı ilk randevumu aldımmm
Benimde öyle olmuştu stresten sanırım heyecanla adet olayım tedaviye basliycam diye bi iki gün sadece peceteye silince geliyordu açık pembe renklikızlar dün adet olmalıydım hala olamadım yaaaa pembe akıntı geliyor ama olamıyorum tedaviye başlıcam diye stres mi yaptım ki?
canım nasılsın keseyi gördünüz mühadi hayırlı ugurlu olsun canım benım koca koca yumosların olsun cıft cıft bebıtoların
Ayyy gözün aydın canım darısı başımaaaa.kızlar sonunda beklenen son adetim geldiiiii artık 9 ay hiiiççç gelmesinnnn istemiyorum onu:) bugün iğneye başlıyorum salı ilk randevumu aldımmm
canım inş o batmalr bebişin habercisidir az kalmış öğrenmene darısı bize inş6. Günümüzden herkese merhaba dünden beri çok ayakta kalınca sanki hafif batmalar oluyo,onun haricinde herşey aynı :))
canım nasılsın keseyi gördünüz mü
hadi hayırlısı olsun canım.kızlar sonunda beklenen son adetim geldiiiii artık 9 ay hiiiççç gelmesinnnn istemiyorum onu:) bugün iğneye başlıyorum salı ilk randevumu aldımmm
ay zaman geçmez artık inş görürsün canım ya sorunsuz hamilelik yaşarsıncanım ya 14 ocak benım kese ıcın ccok gunum varr daha
ay zaman geçmez artık inş görürsün canım ya sorunsuz hamilelik yaşarsın
Canim basin sagolsun ben babami 17 yasimda kaybettim acisini cok iyi bilirim cok uzgunum swnin icin belirtileri bosver kafanatakma insallah babanin acisini bebwginle avutursun hep gulumse baban icin yapacagin en guzep sey gulumsemek herseye ragmenBruksel tup bebek merkezi yasim 32 sebep morfoloji yuzde 2,ben de de rahim icinde miyom 2.7 ameliyatlik diil baski yapmiyor ama buyuyor izmirde gittigim doktor vakit kaybetmeden tup bebek onerdi agustosta bruksel de ilk deneme yapildi blastoist 5.gun en iyi kalite 1 embriyo sonuc negatif bunun uzerine genetik testi kan pihtilasmasi homozigot cikti eylulde almistim negatif sonucu hemen regl sonrasi dondurulmus transferi yapilcakti e2 regl 2.gununde 72 cikti transfer iptal oldu 2.regl de regl 2.gunu 30 cikti ilaclara baslandi tedavinin 7.gunu hicbi rahatsizligi yokken babami kaybettim 22 kasimda onu da yarim biraktim ocagin 5inde dondurulmus transferim gerceklesti moralim kotu babamin sokunu atlatamadik henuz hic bir belirtim yok ilkinde de yoktu kendimi dinliorum cok karamsarim ne gogus sisligi ne kasik batmasi hicbiseyim yok umuorum hepimiz bebeklerimize kavusuruz ayrica merkezden ilk sonucum negatif olsa da cok memnun kaldim
Cok tesekkur ederim allah geride kalanlara,hepimize uzun omurler versin senin de basin saolsun insallah oyle olur o testte pozitif sonucu alcagimiz gunler yakindir insallah tekrar tesekkur ederimCanim basin sagolsun ben babami 17 yasimda kaybettim acisini cok iyi bilirim cok uzgunum swnin icin belirtileri bosver kafanatakma insallah babanin acisini bebwginle avutursun hep gulumse baban icin yapacagin en guzep sey gulumsemek herseye ragmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?