- 25 Kasım 2014
- 220
- 183
- 38
- Konu Sahibi cadiprensesss
Canlarım ilk sayfaya tablo ekledim bilgilerinizi bana gönderin sizide ekleyim birbirimizi daha iyi takip edelim
benide eklermisin, yaş 29 , 2. deneme sperm azlığı ,ferti-jin tüp bebk m.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlarım ilk sayfaya tablo ekledim bilgilerinizi bana gönderin sizide ekleyim birbirimizi daha iyi takip edelim
Konyada hangi hastanede siniz problem ne cnmComputertchr
Beni de ekler misin yaş 24 erkekte Sperm azlığı 2. Denemem olacak dondurulmuş lar la Regl bekliyorum konya medicane HastanesiCanlarım ilk sayfaya tablo ekledim bilgilerinizi bana gönderin sizide ekleyim birbirimizi daha iyi takip edelim
Merhaba benimde ferti-JIN transferin oldu mu.nezamanbenide eklermisin, yaş 29 , 2. deneme sperm azlığı ,ferti-jin tüp bebk m.
Merhaba benimde ferti-JIN transferin oldu mu.nezaman
Evet ocak 4 te oldu.hayirlisi olur inşallah. Umarım iyi sonuçlarla karşılaşırız hastanede : )Allah yardımcımız olsun.ilk denemesinde orada mi oldu.Merhaba canim olmadi daha iğleri kullaniyom şu an ,ayın 15 gibi toplar sonrada duruma göre transfer olacak ,hayirlisi bakalim , senin oldumu transfer
Merhaba benimde ferti-JIN transferin oldu mu.nezaman
Evet ocak 4 te oldu.hayirlisi olur inşallah. Umarım iyi sonuçlarla karşılaşırız hastanede : )Allah yardımcımız olsun.ilk denemesinde orada mi oldu.
Ben varım canım 6 tane dondurdular 2 tanesi transfer edildi sonuç kimyasal gebelik . 4 tane bebisim kaldı. Yumurta toplama işleminden sonra ohss yaşadım o yüzden dondurdular. .sen neler yaşadın cnmAranızda dondurulmuş embriyo tedavisi goren var mi
Tedaviye başlayınca estrofem ve kullandım 14 gün kadar transfer den sonra estrofem e devam crinone ve clexane bunları kullandimDondurulmuş tamam hangi ilaçlar veriliyor
10 yıllık evliyiz. Eşim varikosel ameliyatı oldu sayısı ttl. 12 milyondan 110 milyon oldu. fakat kalite dusuk.bende de yumurta kalitesi düşük.Esinizin sperm sayisi nedir acaba birde kaç yıllık evlisiniz
Evet.ilk kez dondurulmuş ile tedavi gordum.sonucu 15 gün sonra aliyormuşuz o kısım çok uzun.daha erken sonuç alan varmı.Aranızda dondurulmuş embriyo tedavisi goren var mi
12 gün sonra aldım bwnEvet.ilk kez dondurulmuş ile tedavi gordum.sonucu 15 gün sonra aliyormuşuz o kısım çok uzun.daha erken sonuç alan varmı.
15. Günü yapılmıştı kişiye göre değişebilir rahim istenilen kalınlığa geldiği zaman transfer gününü belirliyorlarTransfer adetin kaçıncı günü yapılıyor canım
Aa bana neden 15 dediler! !!12 gün sonra aldım bwn
Aaa bana neden 15 dediler! !!12 gün sonra aldım bwn
12 gün sonra kanda belli oluyo pozitif çıkmıştı bnm sonra değerleri m düştü kaybettimAa bana neden 15 dediler! !!
Aaa bana neden 15 dediler! !!