- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
- #4.241
Canım hayırlı olsun ikinci çizgiyi görmüşsun.kan testini ne zaMan yaptırcan belirti yasadinmıı?7 gun de yaptım cnm bugun 8. gunum :)
canım bilmiyorum ki merkezden doktor hala aramadı. bakalım ne diyecek. pgt yöntemiyle embriyoların kromozom anomalilerine bakıp sağlıksız olanları eliyorlar. dezavantajı maliyeti oluyor. ben şu aşamada kime güveneceğimi de şaşırdım. dün 2. aşılamamı yapan doktorla görüştüm. tüp bebek yaptırdığımızı bilmiyordu. biz daha söylemeden bir aşılama daha yapalım size diyor. bu kadar paragöz bir insan olamaz. sonra söyledik 2 tüp bebek yaptırdık başarısız oldu diye. pgt yöntemini deneyin bu defa dedi. ama doktorunuza benim önerdiğimi söylemeyin yüzyüze bakıyoruz diyo:) hocam dedim bir de cgh var ona ne dersiniz. o ne diyorbilmiyormuş cgh yöntemini. ben dedikten sonra internete girdi hmm bu pgt gibi bişey diyor. ben bu insana doktor olarak nasıl güveneyim. işte bunlarla uğraşıyoruz canıım.
çok haklısın canım ya hele bir de bir iki defa negatifle karşılaşınca bir sonraki adımda aynı doktora mı gitsek,farklı bir yöntem mı denesek,doğru merkezde miyim soruları artık kafanda dolaşmaya başlıyor. bizi en yakın zamanda pozitife götürecek tedavi hangisi sorusu insanı yoruyor.benim de şurda 4 günüm kaldı test yaptırmama ama başladım düşünmeye ister istemez acaba gidip istanbulda mı denesek bu defa da diye. ben bursadayım,bursada raporlu yaptıracağım yer sayısı sınırlı,o yüzden istanbula gitme fikri var açıkçası aklımızda.bilmiyorum canım,inşallah gerek kalmaz bunları düşünmeme. siz hangi şehirdeydiniz canım,nerde yaptırıyordunuz?
7 gun de yaptım cnm bugun 8. gunum :)
canım ben ankarada novaartta yaptırdım ikisini de. inanki merkezden de doktorumdan da çok memnunum. demek ki benim vücudumda bir sıkıntı var diyorum. hoca gerçekten iyi niyetli bunu anlıyorum. aşılama yapan doktor gibi paragöz değil. az çok anlıyoruz artık doktorların hal ve tavırlarından. inşallah seninki tutar canım bu aşamada pozitif düşün ve inan. bu birazda şans işi. görünür bir problem yoksa bazen şansa kalıyor canım.ben aynı doktora devam edeyim diyorum. daha aramadı ama olsun değişik bir güven duyuyorum:)
transferin hangi gün oldu canım.kaçıncı gün embriyosuydu. transfer olduğun günü sayarsan kaçıncı gün yaptın testi,bir de idrarda mı baktın.
Canım hayırlı olsun ikinci çizgiyi görmüşsun.kan testini ne zaMan yaptırcan belirti yasadinmıı?
salı gunu transfer oldu 5. gun embrıosuydu dun yaptım testı 7 gun yanı ıdrarda cıktı kan testı bugun oglen vercem normalde cuma gunu ama dayanamıyommmmmmmmmmm :)
Kızlar transferden bir kaç gün sonra bel ağrısı yaşayan oldumu?
Canım bu değerde doktorun keseyi görememesi çok normal. Çünkü keseyimgörebilmek için bhcg değerinin en az 1500 Olmalı. Eğer rahim duvarın ince ise değerlerinde bu kadar yüksek olduğuna göre dış gebelik olma ihtimalin var. Doktorunun seni devlet hastanesine yönlendirme nedenide yatırıp takip edebileceği yataklı servisinin olmayışı ve acil bi durum karşısında gece nöbetçi doktorun olmayışındandır. 7 tane dondurulmuş embriyon varmış onları değerlendir derim, çünkü dondurulmuşlarla tedavi daha kolay ve rahat. Ayrıca tutma ihtimali daha yüksek. Hastaneyi Değiştirme başka hastanede başka dr varsa ona başla derim. O kadar emek vermişşin . Allah yardımcımız olsun.... Moralini yüksek tut Umarım bu belirsizlik bir an önce çözülür.yarın başka dra gitcem inşallah belli olur artık bu belirsizlik çok kötü
valla daha once negatıfı gorup o hastaneden ıs yerıne 10 dk yolu 1 saatte gıdınce ınsan ıster ıstemez korkuyovalla benımkı pazartesi oldugu halde dayanamıyorum yapsam mı dıye,eşim tutuyor beni:) cuma olsaydı test günüm,kesin yapardım bugün:)
Kızlar transferden bir kaç gün sonra bel ağrısı yaşayan oldumu?
Benim 3. Gün embriyosu o yuzden biraz içim buruk tutacak mi diye bende yatıyorum sürekli5.gün embriyosu 2 tane koydurdum izmirdeyim ben günler geçmiyor resmen 4 gün yat dedi drum bugün kalkcam artık evin içinde ufak ufak
Canım hiç canını sıkma belli olmaz, rabbim ol dedikten sonra olur, hadi bakalım pozitif haberini alırız inşallahKızlar transferimi oldum orta kalitede dondurulmuş embriyoydu. Embiryolog pek ümitli konuşmadı canım sıkkın..
Canim hic canini sikma ! Benim en kaliteliydi olmadi iste ! Bu is kaliteye bakiyo ama bi yere kadar !Kızlar transferimi oldum orta kalitede dondurulmuş embriyoydu. Embiryolog pek ümitli konuşmadı canım sıkkın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?