- Konu Sahibi cadiprensesss
- #3.561
Yarın kan verecek arkadaşlardan güzel sonuçlar bekliyoruz dualarımız sizinle olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaç embriyo transfer edilmişti. Belki önce ikisi tutundu, sonra biri gelişmeyince değerin düşmüştür. Ama diğeri yükseltiyordur. Eğer 2 transfer olduysan ilaçlarına devam et.Kızlar hatırlarsınız ilk değerim 44 du sonra 31 e düştü ilaçları bıraktım düşük oluyor diye sifirlanmasi gerekiyormuş tekrar test yaptırdım 46 çıktı Dr olabiliyor böyle ama değer düşük dedi ilaçları kullanma dedi bende biliyorum düşük ama niye yükseldi ya cumartesi yine test yaptircam kızlar kafam çok karıştı ya ne oluyor ya kahverengi akıntı da geliyor delircem
Umuttttt cum yarin rabbim hepimizin gonlune gore verir insallah heyecanla sizleri bekliyor olacagim
Insallah kizlar ya insallah rabbim bizede nasip eder bu duygularıYarın kan verecek arkadaşlardan güzel sonuçlar bekliyoruz dualarımız sizinle olsun
Transferin üçüncü gününden itibaren kanama oldu önce açık renk sonra koyu renk
Iş yerindekiler çok merak ediyorlarmış sonucumu
Canim duraklama dönemine girip sormadan yükselmiş.ışte cumartesi ye kadar bırakma ilaçları tutunmaya çalışıyor bence
Hayırlı olsun canım ben de bugün tam 6 haftalığım yarın kontrolüm var. Benim de değerim yüksek çıktı. İkiz mi acaba diye heyecanlanıyorum. Senin değerin kaçtı. Benim 9. Günde 205 çıktıKizlar dualarim yarın sizle beraberinsallah guzel haberlerle gelirsiniz. Benimde yarın kontrolum var. Biraz heyecanliyim yarın 4+6 günlük oluyorum vajinal ultrasondan korkuyorum sanırım baktıramayscağım biliyorsunuz degerlerim baya yuksek belki bana sürpriz yapar normal ultrason la gorunur
Ayin kacinda transfer oldun cnm. Ne kontrolun var, hcg ye mi bakacaklar, keseye mi? Benim bugun 12 günüm, dr 3 hafta sonra gel dedi. Çok uzun geldi bana.Bihtett: 45011076 .!.:Hayırlı olsun canım ben de bugün tam 6 haftalığım yarın kontrolüm var. Benim de değerim yüksek çıktı. İkiz mi acaba diye heyecanlanıyorum. Senin değerin kaçtı. Benim 9. Günde 205 çıktı
Diğer değerlerin kaç çıktı canım o önemli?Hayırlı olsun canım ben de bugün tam 6 haftalığım yarın kontrolüm var. Benim de değerim yüksek çıktı. İkiz mi acaba diye heyecanlanıyorum. Senin değerin kaçtı. Benim 9. Günde 205 çıktı
Senin son tahlilin kaç çıktı canım? 3 hafta sonra çok geç değilmi?Ayin kacinda transfer oldun cnm. Ne kontrolun var, hcg ye mi bakacaklar, keseye mi? Benim bugun 12 günüm, dr 3 hafta sonra gel dedi. Çok uzun geldi bana.
Aminnn inşallahhInsallah kizlar ya insallah rabbim bizede nasip eder bu duyguları
Öyle geçmi gözüküyor acaba kese?Ben de doktora 2 hafta sonra geleyim dedim, hayir 3 dedi(
Ben de öyle dedim, dr dedi kese benim için başarı değil, kalp atışları bekliyorum.Öyle geçmi gözüküyor acaba kese?
Birsey olmaz allahin iz iyle canim rahat ol.hep sen telkin ederdin bizi simdi tam tersi oldu bak uzme kenddinibu arada doktora deseydin senin başarı mi onemli benim merakim endisem mi diyeBen bugun yarim saat hüngür hüngür ağladım kızlar ya. 3 kocaman beyinsiz esek ses bombayi patlattilar, ben de oraya yakindim, odum koptu, resmen rahimim git gel yapti, bebek dusecek diye strese girdim, okadar agladimki, zor toparladim. Cok korkuyorum.