Üzüldüm canım. Rabbim daha hayırlı sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah. Bence de doktorun önce ameliyat diyorsa olman daha iyi. Bi engel varsa tutunmasına o engel kalkmadan da tup bebek tedavisi olsan da embriyo koysalar da tutuçamaz. Benim merkez de yogun ama randevu saatlerinde aldılar hep, bekletmiyorlar,hemşirelerden doktorumdan memnunum. Televizyonda bir hoca "ilk denemeden sonra eğer doktorunuzdan memnunsaniz, doktorunuza guveniyorsaniz 2. Denemeyi ayni yerde yapabilirsiniz, cunku muhakkak farkli bir yontem izlerler farkli tetkikler yaparlar. Ama 2. Si de olmadiysa 3. Icin baska merkez arastirin "demisti. Ama bu tabi goreceli. Cok guveniyosundur doktoruna, farkli bir tedavi denerler, o zaman 3. Yu de deneyebilirsin ayni yerde. Ama bence tutunmasina engel olan seyleri temizlemek gerekir.bu arada Bugün benim de transferim gerçekleşti. 2. Transferim bu. Intralipid serum tedavisi uyguladıkları bana mesela ilk tedaviden farklı olarak. Kan sulandirici iğne verdiler bu defa. Toplam 5 ılacim var. Allah ne verdiyse yapacağız dediler. Bakalım bundan sonrası Rabbime kalmış.