- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.701
Kizlar gebelik testi tedavinize dahilmi ben daha once gorustugum yerlerde sordum dahildi ama buraya sormadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gindu canimbugün kontrole gittim 1 yumurta görüldü o da az gelişmiş.devam edeceğiz ama pek ümidim yok.dualarınızı bekliyorum kızlar..
Amin inşallah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versinArkadaşim embriyolar gitmiyor amerikaya merak etmeyin,merkezde donduruluyor,bütün merkezler zaten ilk amac olarak para kazanmak icin kurulmuş ticarethanelerdir ne yazikki,en iyisi bile,gittigim merkez ist bahceci tup bebek merkezi,daha önce orda genetik yaptiran arkadaslarimda var,allah saglikli bebekler versin hepimize,a kalite b kalite de biyerde önemsiz kaliyor ne yazikki,rabbim ol demedikten sonra,2.gun 4 hücreli embriyolar tutunuyor allah eger ol derse,teşekkurler tavvsiyelerin icin,insalah hepimiz isteklerimize kavusalim..
Evet dahil oluyor Can'ım bir çok tüp bebek merkezinde. Benimde dahil ama devlette perşembe akşamı yaptıracağın gibi :) cuma yaptırmam lazım normaldeKizlar gebelik testi tedavinize dahilmi ben daha once gorustugum yerlerde sordum dahildi ama buraya sormadim
Protein ağırlıklı beslenmeye çalış Can'ım ben hep öyle yaptım cevizimi fındığımı bademimi eksik etmedim. Hem transfer öncesi hazırlık oluyoMerhaba kızlar Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin ...ben de bu gün 2 ıgne mi vurulacagim kızlar bu dönemde ne yiyip ne iciyorsunuz yumurtalar icin
Sana sanirim ozelden mesaj atilmiyor canim bisey sorcaktim amaProtein ağırlıklı beslenmeye çalış Can'ım ben hep öyle yaptım cevizimi fındığımı bademimi eksik etmedim. Hem transfer öncesi hazırlık oluyo
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın Can'ım. Yumurtacıkların sağlıkla büyüsün embriyolar oluşsun sonra da bebiş olsun kucağın dolsun. Tabi sağlıklı ve ömürlü. En önemlisi bu.bugün kontrole gittim 1 yumurta görüldü o da az gelişmiş.devam edeceğiz ama pek ümidim yok.dualarınızı bekliyorum kızlar..
Ya et fazla sevmiyorum ama ceviz badem fındık yiyorum tsklerProtein ağırlıklı beslenmeye çalış Can'ım ben hep öyle yaptım cevizimi fındığımı bademimi eksik etmedim. Hem transfer öncesi hazırlık oluyo
cnaım inşallah gelişir ve sağlıklı bir embriyo olur sanabugün kontrole gittim 1 yumurta görüldü o da az gelişmiş.devam edeceğiz ama pek ümidim yok.dualarınızı bekliyorum kızlar..
Ya et fazla sevmiyorum ama ceviz badem fındık yiyorum tskler
canım herkese atabiliyorum ama sana aramıyorum mesaj anlamadımSana sanirim ozelden mesaj atilmiyor canim bisey sorcaktim ama
Yumurta iyi bir protein kaynagidir mesela,bakliyatlar olabilir,yeşil mercimek,kur fasülye,mevsim meyveleri,avakado folik asit yönünden zengin,omega 3,qenzimq10,ananas,kivi c vit,bol su,süt,yogurt,ari sütü bal polen,ayrica bu sitede okumuştum ısırgan otu tohumunu yogurda katip yiyen arkadas yumurta gelistirici oldugunu yazmişti sanirim,ama tabi genel hayatimiz da da uygulamak lazim sadece yltransfer öncesi sonrasi degilde her zaman yapabilsek keşke,bol şans arkadaşm umarim tedavin bebişle sonlanir...
Teşekkürler kızlar yapacağım kaliteli yumurtalarimiz olur insallah
7. gün 5mm boyutuKacinci gindu canim
dahil canım hayırlı olsun canım salı günü transferin varmış inşallah tutunur bebişin bende yarın kan vercem bakalım bebiş var mı yok mu hakkımızda hayırlısı olsunKizlar gebelik testi tedavinize dahilmi ben daha once gorustugum yerlerde sordum dahildi ama buraya sormadim
Dualarım seninle canım inşallah Anne olmayı nasip etsin bize Allah, bu dönemde sabırlı olun ve vazgeçmeyin Allah sabredenlerden yanadır.bugün kontrole gittim 1 yumurta görüldü o da az gelişmiş.devam edeceğiz ama pek ümidim yok.dualarınızı bekliyorum kızlar..