- 7 Ocak 2016
- 380
- 330
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #2.641
Ne düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim caniimm masallah ne guzel hamilesiiinn:))Eki Görüntüle 1758111 Kızlar, en üstteki dünkü, ortadaki bugünkü, aşağıdakini araştırıci moduna girip, suyla islattim)))
Ne düşünüyorsunuz?
Daha erken cnm, sağol, ama umutlandim gibi:)shebly .!.:Tebrik ederim caniimm masallah ne guzel hamilesiiinn:))
Evet Can'ım ne yazık ki yeni doğum yaptım 2 kasımda ama bebeğim vefat etti. Belki Rahmi'm temizlenmiştir ama yine de beklemek istemedim. Tekrar tedaviye başladım. Buğün transfer günüde dahil 4. GünümPko lu musun?
Bence gidip kan tahlili yaptırın :) inşallah gönlünüzce olsun herşey.Daha erken cnm, sağol, ama umutlandim gibi:)
Canım maşallah bence kesin hamileşin iki testte yanlış olamazzzEki Görüntüle 1758111 Kızlar, en üstteki dünkü, ortadaki bugünkü, aşağıdakini araştırıci moduna girip, suyla islattim)))
Ne düşünüyorsunuz?
canım maşalllahh şimdiden çıkmış çk sevndmmm trasnfer gününü sayıyor musun? sabah ilk idrarla mı? ay çk sevndm yaaaEki Görüntüle 1758111 Kızlar, en üstteki dünkü, ortadaki bugünkü, aşağıdakini araştırıci moduna girip, suyla islattim)))
Ne düşünüyorsunuz?
Nasi ya amerikaya gonderince ne zaman transfer edeceklermis? Ucakla mi gonderecekler? Turkiye de bu iste uzman baya yer varken bu kadar pahaliya yurt disina gondermelerini anlayamadim hic. Bu isin sonunda cebimizde kurus kalmayacak sanirim:)Bizde bahcecide bu deneme de pgt yapilcak embriyo başina 1000 tl alacaklar amerikaya gonderiliyormuş...
Sagol cnm, inşallah öyledir... Transfer gününü saymadim cnm, sonraki gun 1 olarak saydim.umuost: 44910717 .!.:canım maşalllahh şimdiden çıkmış çk sevndmmm trasnfer gününü sayıyor musun? sabah ilk idrarla mı? ay çk sevndm yaaa
o zaman 5. gün bile çok net çıkmış süper valla gaza geldm bende 5. gün yapıcammmm sanırım :)Sagol cnm, inşallah öyledir... Transfer gününü saymadim cnm, sonraki gun 1 olarak saydim.
Inşallah canim, öyle inanmak istiyorumki![/QUOTE]E="seymosss, post: 44910716, member: 726232"]Canım maşallah bence kesin hamileşin iki testte yanlış olamazzz
Amin) Yarin yapmayi düşünüyorum, ama korkuyorum, belki de yapmam, zaten pazartesi kontrol kan testi var)[/QUOTE][QUOTEYarın_musti, post: 44910703, member: 683158"]Bence gidip kan tahlili yaptırın :) inşallah gönlünüzce olsun herşey.
Bizde pazar günü yapalım umuttt ben çok heycanlandim canım ya Moral oldu resmeno zaman 5. gün bile çok net çıkmış süper valla gaza geldm bende 5. gün yapıcammmm sanırım :)
ayyy canım heyecan bastı beniiiii:))) zamn bir geçseee pazar bizimde 5.gün olacak bencede bizde yapalımmmmBizde pazar günü yapalım umuttt ben çok heycanlandim canım ya Moral oldu resmen
Guzel haberler bekleriz)E="umuttttt, post: 44910785, member: 524442"]o zaman 5. gün bile çok net çıkmış süper valla gaza geldm bende 5. gün yapıcammmm sanırım :)
ay benmmmde canım ama şu var pozitf çıkınca öyleoluyo negatif çıkınca hiç yapası gelmiyor ben geçen yıl her lavaboya gittiğimde yapıyordum duruyor mu orada diye :) hepsini dizmiştimmmmm banyoyaaaa:) ay bizede dua et canımmm yaaa... çift embriyo demi sennde[/QUOTE]ayyy canecan bastı beniiiii:))) zamn bir geçseee pazar bizimde 5.gün olacak bencede bizde yapalımmmm
Guzel haberler bekleriz)
Ben zaten topigin başında senin 100 luk kutuyu aldığını okudum, 25 lik kutu aldim, ama şimdi pişmanım, senin gibi 100 alsaydim) Her saat yapasim var, delirmeye başladım)))