2016 Ocak AnneLeri..

Herkese merhaba. Sabah ponciğimin kalbini dinledik. Dakikada 163 kez atti. Sata gore 7+3 um ama ultrasonda 8+0 cikti. Ultrason goruntuleri ekte. Kesesi yuvarlaksa kiz olma ihtimali yuksek diye okumustum forumda. Bi bakiverseniz ne sevinirim :))

Eklentiler

• 20150530_100544.jpg
    20150530_100544.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 136
  • 20150530_100528.jpg
    20150530_100528.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 122
  • 20150530_100519_HDR.jpg
    20150530_100519_HDR.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 121
Canim Cokmu Agri oluyor? Dinlenince gecmiyor mu? Sanci seklindemi agrilarin?eger cevabin hepsine evetse,tabiki endiselen...mumkun mertebe ayaklarinin altina yastik koy uzan.asagi egilme,yukari uzanma,agir kaldirma :) Ve endiselenme,adet agrisi gibi gecici agrilar normal,esen mal :KK66:
çok sağol cevap için bazen oluyor kime sorsam olur öyle diyorlar dinleniyor um bol bol

Herkese merhaba. Sabah ponciğimin kalbini dinledik. Dakikada 163 kez atti. Sata gore 7+3 um ama ultrasonda 8+0 cikti. Ultrason goruntuleri ekte. Kesesi yuvarlaksa kiz olma ihtimali yuksek diye okumustum forumda. Bi bakiverseniz ne sevinirim :))
Ohhh be. Bi guzel haberdaha
ohhhhh be Bi guzel Haber daha,cok sukur saskin anne :) biz senle ayni durumdayiz.bi cok yerde Oyle kiz diye okudum ben De ama tersi olan Da cok.hatta doktor bana Sen soldan yumurtlamissin Erkek olabilir dedi.ben De tam tersi diye biliyorum dedim.cinsiyet zamani hatirlat bu konuşmayı dedi :) ama bana hic farketmez tabi kiZ erkek,öğrensem de alışverişe baslasam bi an once:)

Eklentiler

• IMAG0091_1.jpg
    IMAG0091_1.jpg
    100,6 KB · Görüntüleme: 100
Slm kizlar size bir sorum olcak biliyosunuz bebegimi goremedik 7+3 de kese var bebek yok denmisti persenbe gunu insallah tekrar gitcez goremezsek kurtaj riskim var detayi biliyosunuz zaten.kizlar uc gundur kendimi hamile gibi hissetmiyorum sanki ben hamile filan degilim ne mide bulantisi ne bir sey kalmadi hepsi kayboldu resmen ogunden sonra.acaba piskolojikmi yada gercekten hamile degilmiyim ben ya :KK43:((( bi yardim ederseniz sevinirim

bende keseyi gördüm ama bebekten ayrıca bahsetmedi kalp atışını duymamamız gerekiyor dedi sanırım küçük olduğu için onuda duyamadık vajinal ultrasonda istemedim vardır telaş yapma bebeğin sadece şu kadar santim felan dendi onun dışında benimde bulantım kusmam felan yok olmadı ama kasık ağrısı arada bel ağrısı var umarım herşey hepimiz için hayırlı sonuçlanır

bende keseyi gördüm ama bebekten ayrıca bahsetmedi kalp atışını duymamamız gerekiyor dedi sanırım küçük olduğu için onuda duyamadık vajinal ultrasonda istemedim vardır telaş yapma bebeğin sadece şu kadar santim felan dendi onun dışında benimde bulantım kusmam felan yok olmadı ama kasık ağrısı arada bel ağrısı var umarım herşey hepimiz için hayırlı sonuçlanır
Bende kese var 20.80mm kese buyuyo ortada hic bebek yok 7+3 haftaligiz sat 7 nisan iyi miyide denmedi vajinadan hic bakilmadi mide bulantim vardi oda yok hamile degilmisim gibiyim anlam veremedim neden boyle hissediyorum ;(

Ohhh be. Bi guzel haberdaha

ohhhhh be Bi guzel Haber daha,cok sukur saskin anne :) biz senle ayni durumdayiz.bi cok yerde Oyle kiz diye okudum ben De ama tersi olan Da cok.hatta doktor bana Sen soldan yumurtlamissin Erkek olabilir dedi.ben De tam tersi diye biliyorum dedim.cinsiyet zamani hatirlat bu konuşmayı dedi :) ama bana hic farketmez tabi kiZ erkek,öğrensem de alışverişe baslasam bi an once:)
Iki ay icinde gorecegiz insallah. Oglum var. Ama yine de kiz da olsa erkek de olsa uzulmem. Hayirlisini versin Rabbim. Simdi senin goruntuyu inceleyecegim :KK66:)

Bende kese var 20.80mm kese buyuyo ortada hic bebek yok 7+3 haftaligiz sat 7 nisan iyi miyide denmedi vajinadan hic bakilmadi mide bulantim vardi oda yok hamile degilmisim gibiyim anlam veremedim neden boyle hissediyorum ;(

bebeğin kalp atışlarını mı duyamadınız yani belki geç döllenme olmuştur ben özel bir muayanehaneye gidiyorum banada santiminden felan bahsedildi bebeğe dair hiç bişey söylenmedi belki henüz görülmüyordur ne bileyim merak ettim buradaki herkes keseyide bebeğide ayrıca gördüler mi kalp atımına bağlı değilmi bu olay bidaha ne zaman gideceksin

Ben dun duydum ve benden bazi testler istedi dr. O testlerin sonuclari ile birlikte 10-15 gun icinde tekrar gitmemi istedi. Ctesi tekrar gidecegim.

Bendende istedi yarın yaptrıcm ama şu gün gel demedii

Testlerde ne ölçüldüğüne bakıp bize de haber verebilirmisiniz anneler?Ben ilk kez 4+5'te gitmiştim o zaman idrar kan hepsine baktı...Daha sonra bağlı olduğum Sağlık Ocağı'ndan ebe hemşire aradı,bilgileriniz sisteme düşmüş takibinizi biz de yapacağız,20.hafta tetanoz aşınız var falan dedi...Aile hekimimize gittiğimizde 6.haftada o da testler istedi,orda da kan ve idrar verdim...Bakılmadık bişi kalmamıştır heralde dimi? Yoksa bu haftalarda yaptırılan başka testler mi var?

Bu arada özeldeki doktorum 9.hafta gidip tahlil vermemi kan pıhtılaşması vs gibi şeylere bakacağını söyledi...

Çok bulantı ve mide yanması var kızlar önerileri olan var mi??
Doktor bana lansor verdi içmemin bi sakıncası olmadığını söyledi...Ama ben hiç içmedim...Mide bulantısı yaşayan arkadaşlardan biri de bi ilaç vermiş doktor çok işe yaramış...Geçmiş sayfalarda vardı,hatırlamıyorum şimdi...
Ama yeme içmeni programlayabilirsin...Sık aralıklarla az az yemeli,meyve sebze tüketmeli,yağlı gıdalardan uzaklaşmalısın...Yatağının başına da tuzlu kraker koy,yataktan kalkmadan yer öyle kalkarsın...Bir de bol bol su iç canım...Geçmiş olsun.

Slm kizlar size bir sorum olcak biliyosunuz bebegimi goremedik 7+3 de kese var bebek yok denmisti persenbe gunu insallah tekrar gitcez goremezsek kurtaj riskim var detayi biliyosunuz zaten.kizlar uc gundur kendimi hamile gibi hissetmiyorum sanki ben hamile filan degilim ne mide bulantisi ne bir sey kalmadi hepsi kayboldu resmen ogunden sonra.acaba piskolojikmi yada gercekten hamile degilmiyim ben ya :KK43:((( bi yardim ederseniz sevinirim
Canım sen hala başka doktora gitmedin mi???Bir de orda bebek olmasa bile kese var,madem yoktu zaten bugüne kadar da miden falan bulanmazdı değil mi???Evham yapıyorsun ve bence tamamen psikolojik...Başka bi doktora gitmeyi de ihmal etme...Sıkma canını ve yemene içmene dikkat et.

X