• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Nisan Meleklerinin İsimleri

isim bulmak ne kadar zor bende tuna ve mete düşündüm ama daha zaman oldukça fazla araştiriyorum

Cinsiyet henüz kesinlesmedi ama şimdiden aklımda olan isimlerden bile emin olamıyorum :) Öğrenince nasıl olur neler düşünürüm bilmiyorum :))

erkek olursa taner poyraz..
kız olursa ....... simay
simayın önüne bişi netleştiremedim daha
fikirlerinize açığımm..

cinsiyetimizde belli değil : ))

Bizde 13. hafta %80kız demişti doktorumuz ama 2 Kasımdaki randevuyu bekliyoruz kesin bilgi alabilmek için. Ama sonuç değişmez de gerçekten kız olursa 'Nisan' koymayı planlıyoruz inşallah. Kız erkek hic farketez sağlıklı olsun yeter ama dr bi kere kız dedi ya hep kız hayal ediyorum. Çok ısındım kız annesi olmaya :KK33:Ama erkek olsa da ismi hazır 'Musab' koymak istiyoruz Allahın izniyle. İnşallah sağlıklı olur hepimizin evlatları.

merhaba
Doktor bugün bize de %80 kız dedi.
Erkeklerin daha erken tespit edilebildiğini genelde tahminde zorlandıklarının kız bebek olduğunu söyledi.
1 ay sonra fetalbiyometri randevumuz var, orda kesinleşir dedi..
Benimde ilk Nisan ismi geldi aklıma..
Allah Hayırlı evlat nasip eder inşallah hepimize :nazar::KK46:

merhaba
Doktor bugün bize de %80 kız dedi.
Erkeklerin daha erken tespit edilebildiğini genelde tahminde zorlandıklarının kız bebek olduğunu söyledi.
1 ay sonra fetalbiyometri randevumuz var, orda kesinleşir dedi..
Benimde ilk Nisan ismi geldi aklıma..
Allah Hayırlı evlat nasip eder inşallah hepimize :nazar::KK46:

Ben de Nisan ismini düşündüm ama eşim ay ismi olmasından başka bir özelliği olmadığı için sıcak bakmadı.
henüz cinsiyetimiz belli değil. Erkek olursa Fatih ismini istiyorum. Kız olursa henüz kararsısız. Hayırlısı olsun hepimiz için.:nazar:

Ben de Nisan ismini düşündüm ama eşim ay ismi olmasından başka bir özelliği olmadığı için sıcak bakmadı.
henüz cinsiyetimiz belli değil. Erkek olursa Fatih ismini istiyorum. Kız olursa henüz kararsısız. Hayırlısı olsun hepimiz için.:nazar:

Ne tesadüf canım
benim eşimde Nisan ismini beğenmedi :KK45:
doğana kadar hayırlısı bakalım

Ne tesadüf canım
benim eşimde Nisan ismini beğenmedi :KK45:
doğana kadar hayırlısı bakalım

Nisan baharın ilk ayı ve tüm DOĞA canlanıyor bence sadece ay ismi olarak bakmak haksızlık olur:) Nisan ayında doğması güzel bir tesadüf bu açıdan bakınca bence:) Eylül çok var isim olarak bence bu arada ama Nisan duymadım ben çok. Benim de ciniyeti belli olmadı ama kız olursa Nisan seçeneği var aklımda:)

Benim kızımın adı yüksek ihtimal Nisan olacak. En eski kökeni "ilk meyve" demek, bizim de ilk çocuğumuz =) Eşimin doğumgünü de Nisan'da o yüzden ben büyük ihtimalle Nisan düşünüyorum şimdilik...

bende nisan düşünüyorum, ama nisan dışında düşündüğüm isimler :
sare, ayza, meyra, naz

Benim kızımın adı yüksek ihtimal Nisan olacak. En eski kökeni "ilk meyve" demek, bizim de ilk çocuğumuz =) Eşimin doğumgünü de Nisan'da o yüzden ben büyük ihtimalle Nisan düşünüyorum şimdilik...

hayırlı olsun canım, Adıyla yaşasın Bahar gibi Sevgiler.

Nisan baharın ilk ayı ve tüm DOĞA canlanıyor bence sadece ay ismi olarak bakmak haksızlık olur:) Nisan ayında doğması güzel bir tesadüf bu açıdan bakınca bence:) Eylül çok var isim olarak bence bu arada ama Nisan duymadım ben çok. Benim de ciniyeti belli olmadı ama kız olursa Nisan seçeneği var aklımda:)

Ben de Nisan ismini geçmişte bir dizi vardı. Pınar Altuğ'un canlandırdığı karakterin adıydı. "Böyle mi Olacaktı" sanırım dizinin adı. Orda duymuştum ilk kez. Başka da denk gelmedi hiç. Hayırlısı bakalım.

kızımızın olacağını öğrendik ve büyük bir sorumlulukla başbaşayızzz :) İsim konusu gerçekten çok önemli. Hem anlamı güzel, hem telaffuzu düzgün bir isim olmalı. Sırf değişik olsun diye, çocuğun ileride tekrar tekrar karşısındakine anlatmaya çalışacağı bir isminin olmasını istemiyorum.
Aklımdaki isimler, Duru, İpek, Sahra, Mira. sizce güzel mi ?

Back