- 9 Aralık 2014
- 135
- 80
- 18
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çağan çok güzel bi isim bence de var tanıdığımız inanılmaz uslu huzurlu bi Bebek , çok yakınımız olmasa ben de düşünürdümKızlar doktor erkek gibi dedi ismini Çağan düşünüyorum soyadimiz Aydoğan ikisi uyumlu olur gibi anlamı en mutlu gün, bayram :)
Çağan çok güzel bi isim bence de var tanıdığımız inanılmaz uslu huzurlu bi Bebek , çok yakınımız olmasa ben de düşünürdüm
Yeni gördüm ablcm mesajını elisadan bende vazgeçtim hristiyanlarda yaygınmış galiba yeni arayışlar içindeyim :)Cnm elisa kulağa hoş geliyor ama eliza testi var Aids testine deniyor bence koyma
İsimler güzelmiş canım kız isimleri listenide merak ettim amaaBende bi kız isim listesi var aman aman pek uzunona hiç girmeyeyim.
erkek ise 3-5 tane.
Not ettiklerimi yazayım buraya erkekte.
Ensar, Yusuf, Malik, Tarık, Maruf, Eymen, Kayra :) Yusuf bana çok hoş geliyor, çok sevdiğim bi isim. eşimde hiç hayır demedi ama o son anda durur durur karar verir diye kaptırmadım kendimi.
Zaten cinsiyetimizde belli deil :)
Bi de abimin ismi olduğuu için koyamam ama çokkk sevdiğim bi erkek ismi. Çokta nadir bi isim bence. bunca yıldır Giray diye biriyle tanışmadım , duymadımGüray falan var ama Giray çok hoş ve nadir bi isim. Arayışta olanlara alternatif olsun
![]()
Nasipse cinsiyeti 2 kasımda belli olacak.
Ben çift isim vermeyi düşünüyorum. İsim verirken soyismi ile uyumlu olması ve iyi bir anlama gelmesi önemli kızlar. Bir de tabi söylerken karmaşa yaratmaması lazım.
Kız olursa Masal, Zümra isimleri hep hayalimdeydi.
Erkek olursa Yiğit, Talha, Batuhan, Furkan, Kerem,Oğuz, Tümer,Utku.
Erkek isimlerini çok araştırdım. Bunları bulabildim. Erkek ismi bulmak zor. Kız olursa seçenek daha fazla aslında. Sağlıklı kısmetli olsun da. Güzel isimler buluruz hep beraber![]()
Bizde Ahmet Alp koymayı düşünüyoruz ama hala arayıştayız. Ahmet kayınpederimin ismi tabiki![]()
Benim de 2 Kasım da muayene canım inşallah kesin öğreniriz :))
Çok şanslısın canım Ahmet çok normal bi isim :)))
Benim de 2 Kasım da muayene canım inşallah kesin öğreniriz :))
Çok şanslısın canım Ahmet çok normal bi isim :)))
sare ismi de güzel kızım olsa koymayı düşünüyordumGunaydin bizim kizimiz olucak mis hayirlisiyla isim konusunda cok kararsizim asel var aklimda ceylin vardi anlami yengec yuvasiymis vazgectim buglem var ebrarin anlami da cok guzel ama Gorumcemin adi ebru o yuzden istemiyorum cok yakin soylenisi:))) esila almina bu isimler de sicak geliyo
Cinsiyeti belli oldumu seninsare ismi de güzel kızım olsa koymayı düşünüyordum![]()
evet canım erkekCinsiyeti belli oldumu senin
ali yağız ya ilk oğlunuzun adı, ikincisini ben olsam yiğit koyardım.Isim konusunda bizde cok kararsizis.
Oglumun ismi Ali Yagiz ikincide erkek kismetse.Yagiza uysun istiyorum ama aklimdada hic isim yok ya.
Kiz olsaydi ismi hazirdi Afranur olacakti