• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Nisan Meleklerinin İsimleri

İsim konusunda kararsızız hala. Poyraz, yaman, kerem isimleri arasında gidip geliyoruz. İlk oğlumun adı yiğit. Sizce hangi isim

Merhaba, benim kızımın adıda nasipse Miray olacak. Ablamızın adı Melis. Kendisi seçti.

iki isim peygamber efendimizin sünneti olduğundan hoşlanmıyorum demek pek doğru değil sanırım kızlaaarrr
tercih meselesi tamamen size kalmış..
oğlumun adı recep rüzgar
ikinci bebişte oğluş olursa kıvanç poyraz düşünüyoruz..
ancak kız olursa hiçbir fikrimiz yok nepıcezz acebaaa
geçen bir kaç isim duydum kulağıma hoş geldi ama SİMAY, ESİM, ZÜMRA, RİMA, LENA..
Hala loyraz koymayi dusunuyor musun bilmiyorum ama benim oglumun adi poyraz cok fena hic bas edemiyorum hic durmuyor surekli istedigi oluyor ve tovbe dedim birdaha ruzgarmis poyrazmis istemiyorum die illahlah ettim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahh

Hala loyraz koymayi dusunuyor musun bilmiyorum ama benim oglumun adi poyraz cok fena hic bas edemiyorum hic durmuyor surekli istedigi oluyor ve tovbe dedim birdaha ruzgarmis poyrazmis istemiyorum die illahlah ettim. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahh

Canim kizim olacak kismetse
Persembe gunu gelecek insallah
Benim tecrubem zaten ruzgardan var
Poyraz beni cokta etkilemezdi heralde : ))
Ama simdi kizimizn adi simay olacak insallah..
Hepimize hayirli dogumlar..

Back