- 24 Mart 2014
- 469
- 848
- 33
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #1.581
Keseyi gördük geçen hafta minnacık :) Cumaya birdaha gidicem sen gördün mü canımdoğum tarihlerimiz aynı seninle kese göründü mü acaba ??
bakteri konusunda ise eger yoğunsa antibiyotik verir doktorun zararı olmayanından
Bende bildirdim bugün.. Doktor yoktu hemşireyle görüştüm tansiyon kilo ölçtü tahlillerimide almıştım gösterdim artı birşey istemedi not aldı sadece.. Birde 20. Haftamda tetanoz aşısı için çağırdı.. Son olarak kalp atışını duyunca ara dediKızlar aile hekimliğine gebeliğini bildirenler var mı? Ne tahlilleri yapılıyor? Nasıl bir yöntem izleniyor?
Bende hergün kücük kücük yazilar yaxiyorum telefonumun takvim kisminaKızlar ben şimdiden bebeğim için defter tutmaya basladim... İleride okuması için erken biliyorum ama ilkin heyecanına verin ...bence çok güzel size de öneririm
ayrancılarda oturuyorumİzmirin neresinde oturuyorsunuz
yanı hıc ugrasma ılgıleneceklerı yok hıc bende hecen hafta gıtmıstım sadece kanda betahgc bakmıs ınsan bı rutun kan degerlerıme bakar bırde ben romotogod atrıd hastasıyım baksa destek ılaclara ıhtıyacım olabılır ona bıle yazmadı hıc ılgılenmedı prsenbe özelden randevu aldım bakalım ıns o ıyı cıkarYa yeni geldim acayip sinirliyim ben bu devlet doktorlarının kendinden emin umursamazlıklarından bıktım kese büyümüş gecen hafta 5mm dı bugun 12 mm olmuş bebek görünmedi yolk sac ı sordum vajinal bakmam lazım dedi ama bakmadı cins kadın idrarımda gördüğüm tortuyu sordum neden abartıyormusum yok kafama takıyormusum soru sormaya gelme hemen kafana takıyo oluyosun ya on tane mı doğurdum ilk bebegım Heyecanlı da olurum 20 tane soruda sorarım sana ne senin işin bu ya bıde sekreterine döndü bilmem nerde su kadar kist var dedi bana bısey söylemeye tenezzül bile etmedi onemlı mı kist mı var dedım bu kadar üstünde durma diyo hala en son da gelişmeyede bilir bebek oluşmayada bilir diyo benim gec Döllenmem oldu gec adet Olduğum ıcın oluşmayada bilir bebek diyo Herşeyin en negatifini söyledi kendimi hamile degılde ilkokul beş seviyesinde hissettim oyle muamele gösterdi sinirden Ağladım çıkınca 1 hafta sonra gel dedi ama ben özele gıdıcem bunların sadece 1 dk yaptıkları saçma muayenelerine gitmeyi düşünmüyorum biraz uzun oldu ama cok sinirlendim gercekten
Tesekkur ederizTeşekkür ederim hanımlar uğraştım valla ama iyi oldu biz eksik kalmayalım
Keseyi gordugum gun benden tahliller istedi. Tam kan sayimi idrar tahlili toksikoloji diye bi test tiroidle ilgili bi test bikac tahlil daha vardi ama tam hatirlayamadim. Zamani var demedi firsat bulunca baktir ama gecikme demistiCanlar bi şey sorucam keseyi görenlere doktora ilk gittiğinizde hormona bakmaktan başka test istedi mi ??? Ve bu testlerin zamanı varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?