- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.181
Ben de bu uyku eğitiminı yapiyim desem de . oglusum bazen l illede memede uyumak istio bazen de emip kendi kafasini sallamaya baslio beni besigime koy salla deer gibi. koyuyorum duruyo uyuyo hemen. Yani o secio daha çok ne yapacagimiCanim emzirme olayini oturma odasinda yap sonra besigine koy yanina bi sandalye al ve uyumasini bekle emzik bu konuda cok ise yariyo. Donencesi varsa bide onu ac. Uyku rutini olustur. Hergun ayni saatte hic saatini gecmesin banyo masaj emzirme sonra yatagina yatir masal anlat donencesini acip emzigini ver ve uyumasini bekle senin orda oldugunu bilsin ki korkmasin daha sonra sende cikarsin odadan. Bi kac gun uykusuz kal ama mutlaka uyku egitimini ver
Bebeğim için uçak yolculuğu öncesi ne önerirsiniz arkadaşlar? Deneyimi ve tavsiyesi olan varmı? İniş ve kalkışta emziricem yutkunması için, bunun dışında? Uçuş öncesi ağrı kesici verin diyor nette vermeli miyim ?
Canim kusura bakma ama acili ve baharatli verilir mi kucucuk bebege ,bagirsaklarina agir gelicek seyler bunlar, karismak gibi olmasin ama bnce verme,en basitinden saglik ocaklari beslenme listesi veriyor onu bile uygulasan cok kolay seyler bunlar,bi ogun ypgurt veya meyve ver,diger ogun sebze hasla o bile yararli olur ez catalla ver , ama ne hazir corba ne de acili bisyler verme daha cok erken,bagirsaklari henuz yeni yeni kati gidaya alisicak kaldi ki aci daha da zorlar onlari,afedersin ee sini yaparken poposunu yakar yavrunun..aci verir ben boyle dusunuyorum,hic olmadi ek gida videolari izlesen de olur kolayindan bi iki bisey yaparsin,bende cok vermiyorum kabiz oluryor diye,bi ogun meyve, gun asiri yumurtasi pekmezi,birde haslamissam suan icin sebze puresi orta kivam sulu,icine bir cay kasigi zeyti yagi damlatiyorum pistikten sonra bu kadar, corbalara ve etlere haftaya gececegim boyle canim ama arkadaslarin da dedigi gibi hicbirsey hazirlayamadiysam emziriyorum ve sadece meyve puresi veriyorum o kadar..saglikla buyut yavrunuHaklisn verirken vicdanım hiç rahat değildu aslinda ev yapımı tarhanà vardı evde onun tadinî sevmiom die öbürünü yaptim derken bebem é de vermiş oldum.. bu arada acı ya da salçalı şeyler yiyebilio oğlum . Alerji olmadı şükr de acaba vermememizin başka nedeni var mi
Canim bana doktor patlıcan hariç hepsini verebilirsin dedi ben ıspanak kereviz brokoli veriyorum tarhana içiyor Kıymalı yapıyorum hep Patatesi bıraktım artık
Canim bir tuhaflıklar var cidden de ama benimki 6. Dişini çıkartıyor mahvolduk tarhana dışında birsey yemiyor anneme yaptirmistim acısız ve salcasiz hafif tereyağı ile yapıyorum üzerine artık kereviz kabak ıspanak ne vermek istersem kıyma ile karıştırıp yoğurtla veriyorum yiyor anlamadım yani.Merhaba arkadaslar mayis bebislerimi degisti yoksa benimkimi sadece boyle oldu uc gecedir 12 de uyanip gece 3 e kadar uyumuyor anlamadim sebebini
Aynen ben de hergün çıkıyor güneş almak için. Karlı günde bile çıkardım.canım ben haftada birkaç gün çıkartıyorum. gün aşırı diyebilirim. çok sıkı giydiriyorum ama. ne olur ne olmaz. hava alması lazım.
Hazır çorbalar tuz ve koruyucu madde deposu. Küçük parmağın kadar büyüklükte böbreğini var bebeğinin ve o çorbası tuzunu böbrek süzerken çok yoruluyor. Illa alerji olmasi gerekmez bağırsak sistemi daha gelişmemiş bebeğe tuzlu Salçalı yiyecekler verilmemeli bence.Haklisn verirken vicdanım hiç rahat değildu aslinda ev yapımı tarhanà vardı evde onun tadinî sevmiom die öbürünü yaptim derken bebem é de vermiş oldum.. bu arada acı ya da salçalı şeyler yiyebilio oğlum . Alerji olmadı şükr de acaba vermememizin başka nedeni var mi
Ek gıda olarak bende özel bişey pek yapmıyorum, kendimize pişirirken tuz atmadan ayirip onun payını alıyorum, salcaliysa onun tabagindakileri kaynamis suyla yıkayıp suzuyorum, mesela akşam Şehriye çorbası yaptım sehriyelerinden tabağa koyup üzerine kaynar su döküp suzdum, yağ salca bişey kalmadı çokta güzel yedi,yağsız tuzsuz olmasına dikkat ediyorum sadece başka bişey yapmıyorumgünaydınn herkese.. oldukça bunalımlı zor günlerin ardından günaydınnn...
oldukça uzun süredir bakamadım şmdi bi göz atınca mutlu oldum.. dişi çıkanlar emekleyenler uyuyanlar uyumayanlar herkesin bebişine maşallahh.. sıkıntısı olanlar çabucak atlatır inşallah..=)
biz dha dişte çıkaramadık emekleyemedik de.. tosbik kızım odanın bi ucundan ucuna yuvarlanıyo tutabilene aşk olsun işin kolayını buldu yuvarlanarak ulaşıyo heryere emeklemeye pek niyeti yok zatn acelemizde yok zmanı gelince o da olur elbett
emekleme yürüme yardımcısı aldınızmı yada ne zaman alınıyor bi fikri olan varsa sevinirmm
bir de ben bu ek gıda konusnda biraz geri kafalı yaklaşıorum hani şunu 7nci ayda şunu 8nci ayda verin muhabbetleri saçma geliyo eskiden kim dikkat etmiş oyle o kadar 40ndan sonra tarhana çorbası içirdim muhabbetlerini duymuşsunzdr tamm 6ncı aya kadar birşey vermedm ama artık kendi yediklerimden tattırıorum ona ayrı yaptığımda oluyo ama çorbalardan felan tuzunu katmadan ayırıyorum ona öyle yedriyorum siz ne düşünüosunz...
Biliyorum canım int mağazasını ama beden kalmamıştı, sadece 6 9 aylık vardı, ben 18 24 ay istiyordum o yüzden mağazada aradık- giderli küvet almıştım ben. Gider tipasini çıkarıp oturtarak yikiyorum.
lcw bin internet satış mağazası var. 2 3 güne teslim oluyor sorunsuz. Oradan rahatlıkla alışveriş yapabilirsin ürün bulamadiginda.
Uykusuzluk devam ediyor. Özellikle geceleri saat başı ayaktayız. Iki gündür gündüz de iki sefer 5 er dk anca uyuyor. Çok yoruyor çok. Dis mi çıkacak ne derdi var bir anlasam. kimse yok etrafımda. Evde bunaltıyor. Imdatt diye bagirasim geliyor. sut
Yok canım ev yapımı yoğurt kullaniorum . Bugün bal kabagi aldım yavruma ona özel tençere tabak seti aldım . kendim yapcam artık . oglusum corbayi sevdi. .irmik z.yağı . bal kabagi . kaynatıp Blender dan gecrdim tavsiye ederim. Çok Haklsın . Kıyamam yavruma . bida öyle bağırsağını böbreğini yoracak şey yedirmicemHazır çorbalar tuz ve koruyucu madde deposu. Küçük parmağın kadar büyüklükte böbreğini var bebeğinin ve o çorbası tuzunu böbrek süzerken çok yoruluyor. Illa alerji olmasi gerekmez bağırsak sistemi daha gelişmemiş bebeğe tuzlu Salçalı yiyecekler verilmemeli bence.
Madem useniyorsun yemek yaparken tuz ve Salçayi en son atmadan önce 1 kase kadar ayir. Yoğurtla beraber verebilirsin. Bu arada Hazır yoğurt kullanacaksan illa babymix öneririm sutasin.
Teşekkürlercanım. sağol. ilgin için. Bugün havuc ıspanak kabak falan aldım Artik yavruma özel yemekler hazirlicam . hazir corbà verdgmden sonra kaka yapmadi daha. onları cikarsin kuzum. daha da vermem acı. Bi de ben ekmek içine döküp veriorum corbalari. Ya da sabah yumurta sarisi ve beyaz peynir ı ekmekle veriorum beyaz ekmk. Çok mu hatalı bu da.Canim kusura bakma ama acili ve baharatli verilir mi kucucuk bebege ,bagirsaklarina agir gelicek seyler bunlar, karismak gibi olmasin ama bnce verme,en basitinden saglik ocaklari beslenme listesi veriyor onu bile uygulasan cok kolay seyler bunlar,bi ogun ypgurt veya meyve ver,diger ogun sebze hasla o bile yararli olur ez catalla ver , ama ne hazir corba ne de acili bisyler verme daha cok erken,bagirsaklari henuz yeni yeni kati gidaya alisicak kaldi ki aci daha da zorlar onlari,afedersin ee sini yaparken poposunu yakar yavrunun..aci verir ben boyle dusunuyorum,hic olmadi ek gida videolari izlesen de olur kolayindan bi iki bisey yaparsin,bende cok vermiyorum kabiz oluryor diye,bi ogun meyve, gun asiri yumurtasi pekmezi,birde haslamissam suan icin sebze puresi orta kivam sulu,icine bir cay kasigi zeyti yagi damlatiyorum pistikten sonra bu kadar, corbalara ve etlere haftaya gececegim boyle canim ama arkadaslarin da dedigi gibi hicbirsey hazirlayamadiysam emziriyorum ve sadece meyve puresi veriyorum o kadar..saglikla buyut yavrunu
Sandalye henüz elime ulaşmadı digerleerini sevdim.tavsiye ederim.iyi hissettirio insanı. sandalye yi umarım kullanabilirm. oncesinde kucakta oturtarak . yurutec de .falan denedim de zor olui baya. Bakalım inşallah bundan da memnun kalırım.hayırlı olsun cnm guzel gunlerde bebis in kullansin insallah bende mama sandalyesi aldim almayi düşünmüyordum ama babası ile amcasi herry kate die bir marka yanlis hatirlamiyorsam almışlarvorones
Uyku rutinimiz var aslında. dediğin gibi banyo, iyi geceler ritueli ve yatak. ama dediğim gibi emzirerek uyutma. memede uyuyor yani. onun için bir ay daha bekleyeceğim. sonra direk kendi odasındaki yatağına bakalım şimdilik öyle düşünüyorum. zaten sığmayacak yakında anne yanı yatağına.Canim emzirme olayini oturma odasinda yap sonra besigine koy yanina bi sandalye al ve uyumasini bekle emzik bu konuda cok ise yariyo. Donencesi varsa bide onu ac. Uyku rutini olustur. Hergun ayni saatte hic saatini gecmesin banyo masaj emzirme sonra yatagina yatir masal anlat donencesini acip emzigini ver ve uyumasini bekle senin orda oldugunu bilsin ki korkmasin daha sonra sende cikarsin odadan. Bi kac gun uykusuz kal ama mutlaka uyku egitimini ver
blender a cok alıştırma derim çünkü kolaylarına geliyor sonra istemiyorlar pütürlü geniş delikli bir süzgüden çatalla ezip geçirsen daha iyi olurYok canım ev yapımı yoğurt kullaniorum . Bugün bal kabagi aldım yavruma ona özel tençere tabak seti aldım . kendim yapcam artık . oglusum corbayi sevdi. .irmik z.yağı . bal kabagi . kaynatıp Blender dan gecrdim tavsiye ederim. Çok Haklsın . Kıyamam yavruma . bida öyle bağırsağını böbreğini yoracak şey yedirmicem
kıymalı nasıl yapıyorsun canım ya bana da doktor kıyma koyabilirsin dedi deCanim bana doktor patlıcan hariç hepsini verebilirsin dedi ben ıspanak kereviz brokoli veriyorum tarhana içiyor Kıymalı yapıyorum hep Patatesi bıraktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?