2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günde 1 kere az değilmi canım küçük bebek için, benim oğlum günde 3 kere felan uyuyor her uyumasinda da 2 ila 3 saat civarı rahat uyuyor maşallah
Canım maşallah paşana. Benim kızım uyumayarak da yaşanabileceğini göstermek istiyor adeta. Gündüz toplamda bile 2 saati hiç bulmadı kızımın uykusu. İki bazen üç kere ama maksimum 30- 40 dk. Çok nadirdir bir saat uyuduğu. O yüzden çok yoruluyordum ama neyseki gece uykumuz var diyordum. Şimdi hem hastalığı hem diş nedeniyle gece uykusuna artık 11-12 gibi geçiyor. Gece de sık uyanıyor ve bir iki saat uyanık kalıyor. Benim gözler gidiyor ama kızım hiç oralı olmuyor. Çok imreniyorum sana, maşallah..

Kizlar ela hastalandı grip oldu ıhlamur veriyorum başka ne yapabilirim
Kızlar çok geçmiş olsun. Kızım da aynı şekilde kaç gündür ne neşesi var ne de hali. Burnu tıkalı olduğundan üç gece sabaha kadar kıvranarak uyudu.
Bugün kuzenimin önerisi ile okaliptüs yağı aldım ve kettle a su koyup içine yağı damlattım. Odada uyutmadan önce iyice buharlaştırdım. Bir saat önce uyuttum ve şimdi çok şükür burnu açılmış. Şimdi de bir kaseye su koyup damlattım kaloriferin üzerine koydum. Bu arada hastalandığından beri hergün bir kutu serum fizyolojik bitiriyordum yine de burnunu açamıyorduk.

canım benimkide öyle valla dönem dönem daha kötü oluyor

Benim oğlumda da hiç uyku yok napcam bilemiyorum gün içinde sabah öğleden sonra yarım saat asla geçmez akşam uyursa yine yarım saat yoksa o da yok. Akşam 9:30 da yatırmaya çalışıyorum direniyo direniyo 1 saat bazen daha fazla sürede uyuyo sonra her saat başı hiç şaşmaz sabaha kadar devam...Emerek uyuyo hiç ayağımda sallamadım doktor muhallebi önerdi yatarken hiç vermedim ek gıda çok kabul etmiyo sabahları sadece labne ve meyve püresi başka şeyi ağzına bile almıyo aç değil kilosu iyi ama her gece her saat başı on dakika emerek uyuyo devreler yanmak üzere bende şaka bir yana çözüm arıyorum daha rahat ve kaliteli uyumasını istiyorum lütfen yardım

Mrb kizlar kuzucum bu gunden itibaren tam anlamiyla emeklemeye basladi yavas yavas ek gidaya devam ediyoruz bu hafta kiyma vermeye baslicam artik doktorun onerisiyle insallahh kizlar bide reglim gecikti korkuyorum hamileyim diye test yapmayada cesaretim yok 40"miz cikar cikmaz olmustum duzenlide okuyordum 28 kasimda olmam gerekiyordu haka gelen gideb yok

Oooo maasllah canim mayis bebeklerinin tam anlamiyla emekleyen ilk bebisi oldu
Nerdeyse 1 hafta gecikmissin canim bence hemen bi test al ve yap varsa bisey mutlaka cikar

Ay canim 41 kere maaşallah subhanallah oglusuna super valla darisi bizimkilere
Su besigi merak ettim rsmini ekleyebilir misin canim

Bide o kadar demissin yuzune ufleme diye bide demesen ne yapicak. Bu yaslilar neden boyle anlamiyorun

hayırlı olsun canım darısı başınıza inşallah, benimki surunmeye geçti yenice, ayaklarıyla kendini itiyor ama malum göbüş popis kalkmıyor kolay kolay, antremana devam

yesilcan86 masallahhtosuncuga rabbim onu sana bagislasin insallah yanlis hatirlamiyorsam 8 yildan sonra tup bebek le olmustu oglun hani bir laf vardirya turnayi gozunden vurmak seninkide oyle olmus sabrin sonu selamet olmus M meleksinsen tsk ederiz teyzesi darisi senin kuzucugun basina insallahh yaa test yapmayafa gonlum el vermiyor ins deilimdir bebek istiyorum ama oglum kucuk emiyor yoksa sakincasi yok yani hayirlisi bakakim yapicam en kisa zamanda
sinirliportakal canim rabbim kolaylik vetsin o model kv hepimizde var yani kendi annem bile oyle ona nazim geciyor soyluyorumda kv ye hic soyleyemem yani bizdede yakindir o gunler gerci benim ki pek mudahale etmez ama bakalim gorcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…