- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.881
Canım maşallah paşana. Benim kızım uyumayarak da yaşanabileceğini göstermek istiyor adeta. Gündüz toplamda bile 2 saati hiç bulmadı kızımın uykusu. İki bazen üç kere ama maksimum 30- 40 dk. Çok nadirdir bir saat uyuduğu. O yüzden çok yoruluyordum ama neyseki gece uykumuz var diyordum. Şimdi hem hastalığı hem diş nedeniyle gece uykusuna artık 11-12 gibi geçiyor. Gece de sık uyanıyor ve bir iki saat uyanık kalıyor. Benim gözler gidiyor ama kızım hiç oralı olmuyor. Çok imreniyorum sana, maşallah..Günde 1 kere az değilmi canım küçük bebek için, benim oğlum günde 3 kere felan uyuyor her uyumasinda da 2 ila 3 saat civarı rahat uyuyor maşallah
Kizlar ela hastalandı grip oldu ıhlamur veriyorum başka ne yapabilirim
Kızlar çok geçmiş olsun. Kızım da aynı şekilde kaç gündürcanım benim bebemde çok hasta, ben iki gündür bir dilim ayva kabuğu ve çekirdekleri ile beraber kaynatıyorum, kaynayınca ıhlamur (sadece çiçek kısmı yaprakları ayıklıyorum) ekliyorum demlenince bardağına çok az bal koyup iyice karıştırıyorum. bakalım inşallah etkisi olur . sanki bu sabah biraz daha rahat nefes alıyordu. (Bu arada evet bal bir yaşından önce yasak ama ıhlamurun içine çay kaşığının ucu ile koyuyorum.)
Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. 6. hastalık nedir ilk kez duyuyorumKızlar geçen hafta hep ateşli geçti antibiyotik 3 kere kullandık sonra döküntü oldu kestik 6. Hastalık olmuş geceleri hiç uyumuyor diş te çıkarıyor
vücudunda kızamık gibi döküntü oluyor şimdi de ateşini ölçtüm 35 sıkıntı olur muÇok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. 6. hastalık nedir ilk kez duyuyorum
35 normal değil mi canm? Çok geçmiş olsun bu arada geçicek inşallah ama işte geçerken Allah yardımcın olsun hiç kıyamıyormuş insan evladına..vücudunda kızamık gibi döküntü oluyor şimdi de ateşini ölçtüm 35 sıkıntı olur mu
35 düşük diye biliyorum yani alt sınır35 normal değil mi canm? Çok geçmiş olsun bu arada geçicek inşallah ama işte geçerken Allah yardımcın olsun hiç kıyamıyormuş insan evladına..
Canım baktım da şimdi ateş düşürücü filan verildikten sonra ölçülebilirmiş 35 derece normalde 36 civarı oluyormuş..ben de kızım hastayken 35 ölçmüştüm demek ondanmış35 düşük diye biliyorum yani alt sınır
canım benimkide öyle valla dönem dönem daha kötü oluyorCanım maşallah paşana. Benim kızım uyumayarak da yaşanabileceğini göstermek istiyor adeta. Gündüz toplamda bile 2 saati hiç bulmadı kızımın uykusu. İki bazen üç kere ama maksimum 30- 40 dk. Çok nadirdir bir saat uyuduğu. O yüzden çok yoruluyordum ama neyseki gece uykumuz var diyordum. Şimdi hem hastalığı hem diş nedeniyle gece uykusuna artık 11-12 gibi geçiyor. Gece de sık uyanıyor ve bir iki saat uyanık kalıyor. Benim gözler gidiyor ama kızım hiç oralı olmuyor. Çok imreniyorum sana, maşallah..
Allah bize de güç kuvvet versin canım. Sağlıkları yerinde olsun bu zorluklar da geçecek inş.canım benimkide öyle valla dönem dönem daha kötü oluyor
Oooo maasllah canim mayis bebeklerinin tam anlamiyla emekleyen ilk bebisi olduMrb kizlar kuzucum bu gunden itibaren tam anlamiyla emeklemeye basladiyavas yavas ek gidaya devam ediyoruz bu hafta kiyma vermeye baslicam artik doktorun onerisiyle insallahh kizlar bide reglim gecikti korkuyorum hamileyim diye test yapmayada cesaretim yok 40"miz cikar cikmaz olmustum duzenlide okuyordum 28 kasimda olmam gerekiyordu haka gelen gideb yok
Ay canim 41 kere maaşallah subhanallah oglusuna super valla darisi bizimkilereSırrı besiginde galiba canım, bi tane mobilya besik aldık, bi tanede sepet besik aldık, bi tanede 37 yıl önce gorumceme alınmış alaturka besigimiz var, yeni aldiklarimiz da en uzun uyusa 2 saat uyuyor ama alaturka ya koyunca en az 2 saat olmak üzere 4 saate kadar uyuyor, onun sallanmasi hoşuna gidiyor valla
Hergün kv yle Hatim indiriyoz nerdeyse, o bi yandan ben bi yandan, bazen eve gelen misafir okumayı biliyosa onada okutuyoz
Gece pek saate bakmıyorum uyku sersemi ama 2 3 kere uyanıyor, gunduz 9.bucuk 10 gibi uyanıyor kv oyalarken kahvaltı hazırlıyorum beraber yiyoruz iciyoruz derken 11 bucuk 12 gibi emzirip besige sariyorum hafif hafif bi 5 dk sallayinca uyuyor, gürültü olmazsa 3 saat ortalama uyuyor, 3 gibi kalkarsa 2 saat uyanık kalıyor 5 veya 5 bucuk gibi sariyorum 2 2 bucuk saat uyuyor 7 bucukta uyanirsa 9 bucuk gibi uyutuyorum o zaman 1 saat anca uyuyor çünkü oturma odasından başka yerde uyumuyor gündüz,aksamda baba geliyor ahali toplanıyor ses tv konuşma felan 1 saat uyuyabiliyor, 12 bucuk gibi yatiyoruz sabaha kadar emmek için uyanıyor sadece
Ay o kv deden bende de var canım tşk 2.yi almayim
Bide o kadar demissin yuzune ufleme diye bide demesen ne yapicak. Bu yaslilar neden boyle anlamiyorunAynı benim kv vardı geçen hafta burnu filan akıyor dedim ki çocuğa doğru soluma (mecbur o bakıyordu ben işe gidince) tamm dedi evden çıkarken filan tembihledim kucağına alırsan bile yüzü sana dönük olmasın diye.eve bi geldim tabiki yüzü ona dönük kucağında.1 saat filan sonra da nazar duası okuyup yüzüne üflüyorduAllahtan ki hasta olmadı kızım..neden laftan anlamıyorlar çözemedim sabahlara kadar canı yanan biziz tabi
Eltmin çocuğunu zamanında temre yapmışlar öpmekten beni dinliyorlar yine az çok ki çocuğumun sağlığı yerinde hala keza çoçuğumu hunharca öpmem de öptürmem deBide o kadar demissin yuzune ufleme diye bide demesen ne yapicak. Bu yaslilar neden boyle anlamiyorun
Bide o kadar demissin yuzune ufleme diye bide demesen ne yapicak. Bu yaslilar neden boyle anlamiyorun
hayırlı olsun canım darısı başınıza inşallah, benimki surunmeye geçti yenice, ayaklarıyla kendini itiyor ama malum göbüş popis kalkmıyor kolay kolay, antremana devamMrb kizlar kuzucum bu gunden itibaren tam anlamiyla emeklemeye basladiyavas yavas ek gidaya devam ediyoruz bu hafta kiyma vermeye baslicam artik doktorun onerisiyle insallahh kizlar bide reglim gecikti korkuyorum hamileyim diye test yapmayada cesaretim yok 40"miz cikar cikmaz olmustum duzenlide okuyordum 28 kasimda olmam gerekiyordu haka gelen gideb yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?