2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
17 mayis doğumlu canım, 10 gün önce 6.ay kontrolünde 10 kg 73 cm di ve hala %80-85 oranında anne sütü alıyor, 6 ay olana kadarda tek anne sütü aldı bir iki tadimlik dışında
bence muhallebiye hiç gerek yok canım. bebişin gayet tombiş. daha faydalı şeyleri azar azar ver. sütün yarıyor zaten tostosuna. sebze, meyve, yoğurt ver, su da ver. bir ay sonra da ete başlarsın derken öyle öyle 1 yaşına gelir zaten

kesinlikle yok arkadasım.bzı doktorların anne sütü fazla olan annelere ek gıdaya henüz geçme dediğini bile duyuyorum. 6 aylık olan bebeğe ek gıdaya geçilmesinin tek nedeni kaşığa alıştırmak.

Canım hiç bilmiyorum, bende de öyle var.
Sütüm yetmezse 6+ alıp deneyeceğim ben.

İyi aksamlar kizlar
ek gida isi cogumuzu zorluyor sanirim bizde havuc patates ve balkabagiyla devam geceleride yogurt veriyorum biraz cok seviyor bazen elmali muhallebi yapiyorum onuda seviyor boyle iste yaptigim hic bir seyi tam olarak bitirmiyor 7,8 tatli kasigi kadar yiyor doyunca sekilden sekile giriyor ikiniyo falan velet ya ah kizlar bu ara kafasini cok vurur oldu yletisemiyorum hizina

Elmali muhallebiyi nasil yapıyorsun canim

Arkadaaim meyve emzigi kullanmani tavsiye ederim onin icinde cok rahat yer ben bide meyve puresi yapip hafif tarcin atiyorum cok guzel oluyo

M meleksinsen canım aynı şekilde yapıyormuşuz ve kızım azcık yiyor bazen keyfine göre..
zaten birşey verdiğimde ağzını asla hemen açmıyor sonradan açıyor bebeğe birşeyler yedirmek için gönlünü yapmak ayrı bir serüven ne yedirsek ayrı bir dert resmen ek gıda çok kötü bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…