2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar kizim cok öksürüyo ya özellikle uyudugu vakit yatay pozisyonda oksurerek uyaniyo sanki boğazında bisey var gitmiyo balgam olabilir mi bir sure sonra aglio öksürürken burun akintisida var iki gundur ihlamur veriryorum ne yapabilirim bi fikri olan varmi

Cok gecmis olsun canim. Gogsune sicak havlu koyabikirsin burnuna serun fizyolojik 2 saatte bir sikabilirsin basini da bu aksam biraz yuksek yatir. Ama yarin ilk isin onu götürmek olsun daha fazla ilerlemesin. Yazik yavrularimiz hasta olmasin. Havalar kötü gelen giden de hasta olursa bulaşıyor hemen cok korumamiz lazim

Oh oh afiyet bal şeker olsun bol bol süt olsun inşallahh
Sağol Can'ım, inşallah.
İş yerinde sağarken bir damla fazla olsun diye sağıyorum elimle sıkıyorum falan ama bugün yanlışlıkla elim çarptı döküldü sütüm. İçim gitti valla, gitti 40cc sütüm çok üzüldüm

Sagok canim darisi size. Bende gec cikmasini istiyordum ama olmadi birdenbire aniden oldu aslinda hic beyazlik fkan yoktu.
Yemek yedirirken bende yari oturur pozisyonda yediriyorum obur türlü asa bakiyo yemiyo

Bende dişimiz geç çıksın isterdim ama 4 bucuk aylıkken ilk diş göründü, şuan 5.disimizin sancisini çekiyoruz, hayırlısı artık

C

ikea mama sandalyesini kesinlikle öneririm. yeni oturan bebekler için içine minderi var desteklediği için cok rahat oturuyorlar başka sandalyeye boşuna para vermeyin. ayrıca cok kolay taşınıyor

Kizlar allah rızası için akıl verin 22 Nisan doğumluyüz kızım bir türlü ek gıdayı kabullenemiyor evde yoğurt yapıyorum yemiyor tadını değiştirsin diye içine meyve koyuyorum kaşığı itiyor tarhana sebze çorbası yapıyorum ağzında tutuyor muhallebi yapıyorum yok onuda yemiyor deli olacagim

Cnm Sıkma kendini benim kizda baslarda oyleydi ve evde hicbisey yapasim gelmiyodu baslarda kusuyodu hatta ve bende ilk etaplarda hip mamalariyla ve kasik mamalariyla alıştırdım cunku onlara zahmet etmiyorsun kiz az yesede kalio ama yaptiklarimi yemeyince hic bidaha yaoma hevesi kalmiyodu.

Ama simdi yavas yavas alıştı evet cok istahli degil binbir takla atiyorum ama yinede eskisi gibi degil yiyo

Mesela sabah kahvaltısını hazırlıyom 3/4 kasik yiyo diğerlerini mide bulandirinca zorlamiyom biraz vakit geçince mama veriyom ikindiye doğru corba yapiyom 3/4 kasikta ondan yiyo saat 6 civarı yogurt yediriyorum sade ondanda birkac kasik sonra aciktiginda mama gece saat 10 civarlarında hipp kasik mama yiyo sonra uyuyo geceleri uyandiginda mama veriyorum

Yani demem o ki gerçekten zorlu bi surec basta neler cektim anlatamam simdi de rayina koydum sayilmaz ama baslardaki gibi degil cok sukur..

günaydın kızlar... tırnaklarımdan muzdaripim... çok çabuk kırılır oldular. saçıma takılıp yırtıldığı bile oldu. nasıl kırıldıklarını bazen farketmiyorum bile. bir kaç aydır oldu bu durum... sizde de aynı durumda olan varmı? emzirmekle alakalı olabilir diye düşünüyorum

Benim kızımda aynı oldu bi gece önce, bi de hapşırıyordu. Gittik doktora ilaç verdi, burnuna da damla verdi. düzelmesi 1 haftayı bulur dedi.

Kizlar merhba kizim uc gundur yanindan ayrilinca basta bagiriyor seslenir gibi sonra basliyor aglamaya ama oyle boyle degil katila katila agliyor,boyle yapmazdi napicagimi sasirdim gece de oyle yatiriyoruz aglayarak uyaniyor,kucakta susuyor,bi haftadir ilk jez 3er saat araliklarla uyandik,onn dsiinda surekli uyaniyor,napicagimi sasirdim,gazi mi var,dis mi cikariyor,ayrilmak.mi istemiyor bilmiyorum dua edin duzelsin ://

Gece de yerine yatiriyoruz uyaniyor kucakta uyuyor
Siz ebbeginize hangi yagi kullaniyorsunuz canim almayi dusunuyorum bu aralar fikir olsun bana da

Sagolun kizlar dayanamayip aksam hastaneye goturdum doktor hicbisey vermedi. Cigerlerinde bisey yok hafif boğazı kizarmis dedi.
Şansa evde nefes alamayan kizim hastaneye gidene kadar ii doktora gülücük saciyo doktor kucagina alip sevio bizim kiz guluyo falan doktor halini görünce gayet ii annesi dedi nekadar desemde uyuyamio basindaki yastigi yuksek tut biseyi yok dio

Eve geldik mama verdim uyuttum 5 dk sonra yine oksurerek uyandi nefes alamiyo aglio saat 2ye kadar uyumadim

Burnu tukali sanirim bogazinda balgam var o yuzden yattigi vakit balgam birakmio nefes alsın serum fizyolojik kac damla döküp burun aspiratör ile aciyonuz kizlar benim kiz burun aspiratör ile cok aglio nefessiz kalip korkuyo ve cok okadar dolmuyo alette ama burnu tikali nasil yapiyonuz benmi beceremiyom acaba
Bi yandan da korkuyom beynine zarar veririm burun deliklerinden hava disari dogru cekince beyninden bisey gelir die (biraz sacma gelicek belki komik ama) bilmiyorum ya ben nerde hata yapiorum sizce

Benim kızımda aynı oldu bi gece önce, bi de hapşırıyordu. Gittik doktora ilaç verdi, burnuna da damla verdi. düzelmesi 1 haftayı bulur dedi.

Canım korkma iyice içine çek burun aspiratörü hiçbir şey olmaz. Zaten bir şey varsa burnunda çektiğin andaki sesten anlarsın. Sürekli damlatabilirsin. Doktor zararı yok her emzirmede damlat demişti bana. Birkaç damla damlat bekle. Sonra tekrar damlat çek.

Canım Alp dora da 10 kg olmuş, boyu 73 cm. Dün tarttık.hep anne sütü alıyor , arada biraz meyve püresi veriyorum. Ağır Bebek zor oluyor
Evet canım agir bebek cok zor, az önce hastaneden geldim, kollarım koptu resmen ya, öyle çok kucağımda tasisam neyse kucağımda yarım saat tutmamisimdir yani,Allah canlarını sağ etsin halime sukrettim yinede, bizimle beraber bi anne ve çocuğu da bekliyordu biraz konuştuk çocuk 6 aylık ama 4 kg mis ben yeni doğmuş sandım görünce, 28 haftalikken yanlış iğne yapılmış erken almışlar yoksa ikiside ölüyormus az daha, benim oğlum 3850 gr doğdu o çocuk 6 aylık ayni oglumla bir ve 4 kg, normal seviyeye gelsin diye cabaliyorlarmis Allah yardımcısı olsun.
Senle ayniyiz bizde 1 hafta önce tartildi 10 kg 73 cm dik

Maşallah canim seninki cok hizli cikti:)alt disler ciktiktan sonra usttekiler ne zman cikiyor canim
Alt dişler den 1 ay sonra üst dişler baş göstermeye başladı canim

Gece de yerine yatiriyoruz uyaniyor kucakta uyuyor

Siz ebbeginize hangi yagi kullaniyorsunuz canim almayi dusunuyorum bu aralar fikir olsun bana da
Canim tariş de de var ozgül diye Ayvalık markası var onda da var ben soğuk sıkım veya sızma veriyorum. Sebze puresine 1 bebek kaşığı kadar sonra püresi bitince de 1 kaşık daha veriyorum ne ishal ne kabızlık çok rahatlatiyor poposundaki çatlaga sur 1 hafta bak nasıl iyilesecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…