2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Maasallah canim bebisine bziimkini yuz üstü yatiriyorum ya dönüyor sirt ustu yada kafayi koyup yatiyo:)

Canim pusetinde sirtina yastik koyarak yari oturur pozisyonun da veriyom zaten tam oturtarak veremem çünkü yemio hemen ağzından cikario, yari oturur pozisyonunda daha kolay yiyo
Canım o aparat cikarilio sağol teşekkürler. Bakalm arastirionm henüz de. Sen nasıl yedirion peki . Kucağına alarak mi.ya da uzanıeken falan mı.

Valla canım banada öyle böyle çok diyorlardı ama kendim ölçtüm tarttim, bazen kendimi ise kaptirip yemeyi atlarsam göğsüm süt dolmuyor ve oglum emerken kızıp çekiştiriyodu ama yesem ağzının kenarından Akita akita Corp Corp emiyor, 6 ayı 6 gün önce doldurdu, oncekine nazaran daha çok emiyor çünkü midesi büyüdü ve hiç ek gıda vermesemde çok şükür yine yeter sütüm, birde benim oglum 10 kg, iştahını tahmin edersin artık

bence kesinlikle almalısın. ikea almasan da mam sandalyesi al derim. bugün doktor da söyledi oturmasına bile destek oluyormuş. benimki desteksiz oturamıyor da. doktor mama sandalyesinde oturt gün içerisinde fırsat buldukça dedi.

maşallahı var bebişinin. şimdi öğle yemeğimi yedim. tam çorba, az köfte, az fasulye, az bulgur pilavı bir tabakta. ayran+salata... şiştim vallaaaa

Masallah bebise gozunuz aydin cnm bizde daha bişeyler yok umarım biraz gec cikar
Sagok canim darisi size. Bende gec cikmasini istiyordum ama olmadi birdenbire aniden oldu aslinda hic beyazlik fkan yoktu.
Yemek yedirirken bende yari oturur pozisyonda yediriyorum obur türlü asa bakiyo yemiyo

Canım içimi açtın gerçekten, maşallah size. Harikasınız.
Mama sandalyesine iki gündür oturtmaya başladım. Artık beraber yapacağız inş. Daha düzenli ve çok yönlü beslenmeyi de kafama koydum. Yavaştan ek gıdaya da başlayacağım ama doktorun dediği şekilde değil.

Ben de ikea antilop aldım. Yeğenim 2 yaşında hala kullanıyor. Bence de çok kullanışlı. Fiyatı da çok iyi.

Mama sandalyesi sert acaba özel minder satılıyor mu yıkanabilmesi için takılıp çıkabilecek

Bugün hiç uyumadı huzursuz diye yanında yattım emerek uyudu uyanınca yanında olduğumu görünce tekrar uyuyor kalkamıyorum alışkanlık yaparmı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…