2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bu snileyler nerde çıktı yahu cepten silemedim ...

Aynen.canım ya banada erken.geliyor.
Göğüslerim dolup.tasarken ek bisi.vermek.sacma.geliyor
Önce sutumu icsin.doymazsa ek.gida.filan veririm acelemiz yok.
Kilosu da iyi zaten.
Ne gerek var çocuğu obesite adayı yapmaya dimi yanı simdi.

Şu makale bana çok mantıklı geldi kızlar
https://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2012/12/ek-gdaya-baslama-meselesi.html?m=1

brokolinin çiçekleri boğazına yapışabilirmiş canım. bende vermek istedim araştırdım öyle yazıyordu bir kaynakta.

hastanedeki panoda ilk 6 ay %100 anne sütü, 6-12 ay %30 ek gıda-%70anne sütü yazıyordu. keşke benim sütüm de bol olsa da sadece%30 ek gıda verebilsem. ama maalesef öyle olmuyor. bence de sütün bolsa ek gıdayı daha az ver. tabi hiç vermemek de olmaz. çünkü besin değeri olarak artık anne sütü dışında da beslenmeleri gerekiyor.

Bizde multivitamin kullaniyoruz doktorumuz onerdi eurhovital diye parabensiz kan damlasinida saglik ocaginin verdigini kullaniyorum yogurta bayiliyoruz bende cok ek gida vermiyorum sadece tadimlik veriyorum emerse 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyorum hem saglikli hem buyuk rahatlik gercekten

Merhaba kızlar,
Dün sağlık ocağı 7700 ölçtü, doktorumuz 7640. 240 gr çok az almış dedi. Kilosundan çok boyuna taktı. 1cm uzamış çok az dedi. Sabahları yumurtanın sarısı, pekmez ve tuzsuz peynir; öğlen sebze püresi, akşama doğru yoğurt ver dedi. Ben sadece sebze tadımları yaparım diye düşünürken Çok moralim bozuldu. Sütüm var ama yaramıyor kızıma

Uzulme cnim cogaltma o kadar bncw ej gdayi bi 10gun mesela eskisi gbi git yine almazsa cogalt,kendi yediklerinin kalitesini arttir,ceviz,sut ,et gibi o zaman sutun kalitesi decartar belki,hem bnim kizim da 7.275 450gram aliyor ama toplamda kilosu cok degl,normal, skma canini yediklerine dikkat et cnim saglikki beslen sute gecsin

Sanırım iyi beslenemiyorum ben kızım yemek yapmama da fırsat vermiyor bir şeyler yememe de. Çok uzun süre aç kalıyorum. Sabahları yumurtamı eksik etmiyorum ama o da yeterli olmuyor. Dolayısıyla sütün muhtevası yetersiz kalıyor

6 ay ne zamAn doldu sizin ? Biz de 1 cm uzamisiz ama doktoru pek onemsemedi. Bundan sonra o kadar hızlı buyumezler dedi.

6 ay ne zamAn doldu sizin ? Biz de 1 cm uzamisiz ama doktoru pek onemsemedi. Bundan sonra o kadar hızlı buyumezler dedi.
20 mayıs doğumlu kızım. Doktor olumlu hiç konuşmadı. Canım sıkıldı benim de.. Bir anda üç öğün başlamak istemiyorum. Birkaç tatlı kaşığı dedi ama benim gönlüm yine de razı değil

Bu arada hanımlar biz kan tahlili yaptırdık, Demir ilacı için. Değerimiz normal çıktı. Demir ilacı kullanmayacağız.

P
Senin bebeginin kilosu benden cok mesela uzme kendini,arada degisir alip vermeler,ben az yedigimde sutum cok erkileniyor,benim kizdan bende ywmek yapmakta zorlaniyorum,aksamdan hazirliyorum esim varken yapiyorum veya ertesi gun hazirladgim malzemeyi yapiyorum,kizi yere battaniye yorgan filan serdim oraya birakiyorum ,azcik cadilik yapip bagiriyor ama mecbur kaliyor insan,olcak o kadar,bide cok hareketli bi bebekse belki ondan da azalmistir,hareketleri artiyor cunku,bence bizim de diger ay azalir arkadar yorum yapmis benden sonra evet dogru,bundan sonra kilo alimo azalicak,hem standartlarin altinda degil kilosu bebeginin yemene dikkat et wn kotu cogaltirsin ek gidayi napcan,ben bir bucuk ay emmisim annemi,sukur bak seninki 6ay emmia ne guzelben emdigi her an sevjniyorim bwn wmemedim kziim wmsi. Diye,benimde yorulunca,acsam cok azaliyor sutum,cok yok en fazla bir yasina kadar bu sut gider. Gibi geliyor,sonra kalmaz sanirim,benkm kiz uyumuyorr,uyutmuyor geceleri dort donuyoruz da ondan canim,cok yazmisim laf lafi acti derken :)

Bence doktorunu dinlemelisin biz anneler durumu duygusal değerlendırıyoruz ancak 6 ay ıyıbaruyle ek gıda şart süt bol olsa da onların gün içinde harcadığı kalorı bızım sütütmüzle karşılamayabiliyor her Bebek ayrı başkası ek gıdaya geçmeyebilir ama sizin gelısımı her ay Nasıl olduğunu doktorunuz bılıyor doktor dışında davranmak bebeklerımıze fayda sağlamaz rahat olun en uyısı bu ki doktor tavsıyesi bu yönde üzülmeyın illa anne sütüne devam edıcekler onu bırakmazlar artık

Bu arada hanımlar biz kan tahlili yaptırdık, Demir ilacı için. Değerimiz normal çıktı. Demir ilacı kullanmayacağız.
Ne guzel bize 9.ayda yapcaz tahlil dedi drumuz ona gore karar vwricekmis,benim kizda catlak vardi popoda diye kabiz yapmasin diye bu ay basladim gerci,2ay kullanmis olucam,umarim bizim de iyi olur da kullanmayiz9. Aydan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…