- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.381
Cok sagol canim donencelerimiz aynıymış:):)ama bizim piller inanirmisib 2 ay falan gittiLamaze diye bir marka.
Ay ben devin in donencesine gıcık oluyorum. 15 günde 4 kalem
Pil tüketiyor. Tek başına çevre kirliliği!
Baykuşun resmini de atiyorum
Bizim dönencemiz de aynı :)))Cok sagol canim donencelerimiz aynıymış:):)ama bizim piller inanirmisib 2 ay falan gitti
Benimkide sezeryan oldu aynen doktor risk alamam mahkemelik olurum dedi .zorunlu sezeryan oldum 41 haftaya girdim .once suni sanci denedi afedersiniz acilmam 1 cm oldu oyuzden onunla olmaz dedi yarim gun bekleyip sezeryan yaptiAynen oyle canjm yasiyan bilir, evde yalnizim haliyle ,tabii sessizlige alisacak ama kimseye laf anlatamiyorsun, insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan betermis,bide cocugu yetistirirken ne cok ses cikiyor bayilcam yakinda ,insan dogru bildiginden de sasiyor bu yuzden yetemiyor muyim cocuga diyor, cevrrme uysam daha ilk agladiignda mamayi dayiycaktik, simdi ek gida diye veriyorum aksam irmikli meyvali mama yapiyorum ama artik zamani,sanki buyukler ilk bebeklerinde hic acemilik yasamamis gibi o oyle olurmu bu boyle olur mu allahim sabir versin bizlere,tutuyorum kendimi ama doluyorum bazen bu gunlerde oldgum gibi,regl de olmadim ben daha uykusuzlik bir de sinirlenip duruyorum ,regl olsam belki saki lesicem azcik ta uyusam super olucak, daha regl olmayan var mi benim mecburi sezeryan oldu 41haftalik dogdu bebegim bende 42yi riske atip bekleyemedim acikcasi kkasini yutmasin diye boyle iste canim
Benimkide sezeryan oldu aynen doktor risk alamam mahkemelik olurum dedi .zorunlu sezeryan oldum 41 haftaya girdim .once suni sanci denedi afedersiniz acilmam 1 cm oldu oyuzden onunla olmaz dedi yarim gun bekleyip sezeryan yaptiAynen oyle canjm yasiyan bilir, evde yalnizim haliyle ,tabii sessizlige alisacak ama kimseye laf anlatamiyorsun, insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan betermis,bide cocugu yetistirirken ne cok ses cikiyor bayilcam yakinda ,insan dogru bildiginden de sasiyor bu yuzden yetemiyor muyim cocuga diyor, cevrrme uysam daha ilk agladiignda mamayi dayiycaktik, simdi ek gida diye veriyorum aksam irmikli meyvali mama yapiyorum ama artik zamani,sanki buyukler ilk bebeklerinde hic acemilik yasamamis gibi o oyle olurmu bu boyle olur mu allahim sabir versin bizlere,tutuyorum kendimi ama doluyorum bazen bu gunlerde oldgum gibi,regl de olmadim ben daha uykusuzlik bir de sinirlenip duruyorum ,regl olsam belki saki lesicem azcik ta uyusam super olucak, daha regl olmayan var mi benim mecburi sezeryan oldu 41haftalik dogdu bebegim bende 42yi riske atip bekleyemedim acikcasi kkasini yutmasin diye boyle iste canim
Günaydın canımGunaydinnn guzel annisler ve tatli bebekleri:):)hayirli cumalar..
bu aralar hem regl öncesi hem de süper aydan mıdır nedir bir de uyku egitimi ayy mahvoldum rulemcim.neyseki dün gece süper güzel ve uzun uyudu şükürler olsun oda ben de mutlu ve huzurluyuz.Dün psikolojik olarak mahvolmuştum. Ağladığı anlar gözümün önünden gitmedi, uyuyamadım uzun bir süre. Sabah gülücükler saçtığında dünyalar benim oldu. İnş hepimizin yavruları kolayca ağrısız sızısız kavuşsun incilerine
Ağrı kesici şurubum maalesef yok canım. Pazartesi yada salı doktora gitcez 6. Ay kontrolüne, o zmn doktorla konuşacağım. Bir çare isteyeceğim
evet canım baştan beri tontişti benim kızDaha ne olsun canım boyu da kilosu da üst sınırda bence.
Lamaze diye bir marka.
Ay ben devin in donencesine gıcık oluyorum. 15 günde 4 kalem
Pil tüketiyor. Tek başına çevre kirliliği!
Baykuşun resmini de atiyorum
oyy seninki de pek tostiş.Ay yarın bizimde aşı günümüz,bakalım kilomuz boyunu kaç oldu
Benim oglumda öyle canım, boynuna onlugu baglamakta zorlaniyorum, 5.ayda 9 kilo 67 cm di, yarın aşı günümüz bakalım kaç olduk. masallah senin kızın boyuda bayagi uzun, benim oğlanin genleri uzun ama bizimki enine uzuyor maşallah
Evet canım 39+2 de 3850 doğdu, tam gazda devam ediyor maşallah, boyu yavaş gidiyor 2 aydır, ilk 2 ayda 11 cm birden uzadı sonra 1 cm 2 cm diye gitti, ebe artık boy o kadar uzamaz gelişimi çok güzel diyor da ben babası gibi uzun boylu yapılı olsun istiyorum ben 1.57 yım ama baba 1.82 boyunda, babaya benzer inşallah.günaydın güzeller
biz demin aşı ve kontrolden geldik
boyumuzu yanlış ölçmüş geçen ay
71 dedi şimdi 72 yazdı.
önce 69 dedi şaşırdım ee dedim bu çocuk kısaldı mı?
kız telaşlandı yanlış olmuş heralde cart curt
ya bebek mezurlar ölçülür mü? olacak şey değil tabi
neyse 8100 gr imiş ben yanlış hatırlamışım 8300 değilmiş
8100 den 8400 gr a çıktı, 2 cm civarı
da uzamış ama gelişimi yavaş gitmeye başladı ki normal zaten ilerde gidiyordu
artık mama vs ye zaten başlamıştık. ek gıdayı da artıracam ufak ufak. ama sütüm yine çok olsun diye sık sık emzircem.
demir damlasını da artık vermiyorum buradaki kızlar sagolsun ben farketmemiştim paraben içerdiğini
d vitaminini de avrupadaki amcası getirmişti zaten saglık ocagının verdiğini kullanmıyoruz.verdiklerinin içinde kanserojen madde varmış.
anlamıyorum bu saglık bakanlıgı neden bebişlerimizi kanser etmeye çalışıyor ki !
bu arada elimde fazla var istiyen olursa ücreti mükabil teslim edebilirim elden anadolu yakasındakilere d vit
neyse aşılarımızda çok aglamadı çünkü ben gitmeden parol verdim bir kaşık
gelince hemen emdi uyudu kuzum.
bu aralar hem regl öncesi hem de süper aydan mıdır nedir bir de uyku egitimi ayy mahvoldum rulemcim.neyseki dün gece süper güzel ve uzun uyudu şükürler olsun oda ben de mutlu ve huzurluyuz.
çook aglıyorum bu ara çook
hiç kıyılmıyor kuzulara.
canım parol pediatrik yazdır calpolden daha iyiymiş. eşim üni döneminde eczacı kalfasıymış o öneriyor.
inşallah o minik incilere kavuşurlar en kısa zamanda. gülünce alttan üstten gülümsesin o dişler. ayy çok tatlı olurlar..
evet canım baştan beri tontişti benim kız
ama önemli olan saglıkları inan bana..
miroşcum naber ya!
seni görmek ne güzel.
ben de aslında dönence kullanmak istemiyorum çok pil tüketiyor piller de dogaya çok zararlı
içim elvermiyor pek
en iyisi şarjlı piller sanki.
oyy seninki de pek tostiş.
zaten senin oglan tombul dogmuştu canım bu çok farkediyor
benim kızım 20 mayıs dogumluKızlar meraba ben temmuz annesiyim oyun halısını hala kullanıyor musunuz ona göre bakacam da
Hımm ben de ikinci el ya da ucuz bişey arıyorum zaten çünkü kısa süre sonra ilgisini çekmiyor acaba almasam mıbenim kızım 20 mayıs dogumlu
artık ilgisini yitirmeye basladı
biz kendimiz yaptık oyun halısını. artık dışına çıkıyor oyuncakları ile oynarken
Benimkide artık oynamıyor canım. İlgisini daha geniş alanlar çekiyor. ben yorgan battaniye üst üste serdim yerde onun üstünde oyuncakları ile oynuyor.Hımm ben de ikinci el ya da ucuz bişey arıyorum zaten çünkü kısa süre sonra ilgisini çekmiyor acaba almasam mı
Kızlar meraba ben temmuz annesiyim oyun halısını hala kullanıyor musunuz ona göre bakacam da
karar senin bir sre ilgileniyor ama kısa süre.Hımm ben de ikinci el ya da ucuz bişey arıyorum zaten çünkü kısa süre sonra ilgisini çekmiyor acaba almasam mı
bende 4 kat katladığım battaniyeyi serdim üstüne pvc su borulardan çatı yaptık üstüne de kurdela sarıp oyuncak astıkBenimkide artık oynamıyor canım. İlgisini daha geniş alanlar çekiyor. ben yorgan battaniye üst üste serdim yerde onun üstünde oyuncakları ile oynuyor.
karar senin bir sre ilgileniyor ama kısa süre
Anladım canım teşekkür ederim
Bizimki dé halıda bile durmuo kanepenin altına doğru parkelerde yuvarlanmaca. . Oyun halısı ben dé dusunmustum iyiki almamisimCnm biz aldik ama kizim pek sevmedi acikcasi bence alma yine sen bilirsin
Soğudum zaten :)Cnm biz aldik ama kizim pek sevmedi acikcasi bence alma yine sen bilirsin
Öyle tabi canım. Masanın altına yuvarlanıyor bizimki de . Her fırsatta halıyı elliyor. Yorganın üstünde yuvarlanarak başka yerlere gidiyor. Asla koyduğum yerde bulamıyorum.Bizimki dé halıda bile durmuo kanepenin altına doğru parkelerde yuvarlanmaca. . Oyun halısı ben dé dusunmustum iyiki almamisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?