- 23 Mayıs 2012
- 613
- 577
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.341
Dr kuruluk olur demişti bütün gün boyunca koşturmaca hal kalmıyor eşimde de durum aynı ama biran önce bu konuyu halletmem gerek kardeş olduk vallaSeninki cok ilginc canim zaten sezeryan olmussun cinsel ikiskiyi nedn etkilesin ki bence bi doktora gorun sonra psikolojiyi olarak da daha kötü olabilirsin
Burda eziyeti ceken senle bebek oluyorsun bunu goremiyorlar mi. Varsin adin pimpirikliyee cciksin bosver sen bildigini yapBenim wsimin tarafi da annem de cok anlayissiz o konuda, annem sese alissin dusuncesinde,esimin tarafi zaten bi alem oturun kalin bile diyorlar, esimde ses cikarmiyor ben kotu oluyorum maalesef,pimpirikliye ckkiyor adim
Canim sakin ol sutum az diye dusunme bu sefee daha cok azalir. Hep sutum ccok diye düşün. Ama emin ol ki yorgunluktan azalmistir. Ne kadar cok dinlenip guzel beslenirsen o kadar cok sutun olur. Benim en bastan beri az olk zamanlar cok kafama takiyordum neler yapip neler icmedim ki. Kafama taktikca dha cok azladi. Artik hic takmiyorun.Ama sunu biliyorum yorgubluktan bayilcam ,bide sut gidip geliyor insallah duzelir(
Benim de ilk zamanlar olmuştu canim kuruluk. İnşallah en kisa zmaanda duzelirDr kuruluk olur demişti bütün gün boyunca koşturmaca hal kalmıyor eşimde de durum aynı ama biran önce bu konuyu halletmem gerek kardeş olduk valla
Gayet guzel canim maasallah bebegine. Benim kizimin ikinci gun cikmisti AtesiBugün 6. Ay aşımızı 8 saat oldu ateşimiz şimdilik çıkmadı yarın çıkacak diye korkuyorum 7800gr 65,8 cm boy nasıl sizce
Sabah 5 e kadar uyumadım ateşi çıkar fark etmem diye bakalım bugün nasıl geçecekGayet guzel canim maasallah bebegine. Benim kizimin ikinci gun cikmisti Atesi
Merhaba kızlar,
Dün akşam kızımı 6 gibi uyuttum 7de uyandı. Ama gözleri kapalı ağlıyordu. Ne yaptıysam susturamadım, uyutamadım. En sonunda Işık'ları açıp uyandırmaya çalıştım. 9a kadar mız mız o kadar yorulduk ki hem eşim hem ben. Uyutmaya başladım ama nasıl ağlıyor. Saat 10a kadar ne yaptıysam ne susturabildim ne uyutabildim. Banyo yaptırdık sonra yine aynı. Uyumak istiyor ama bir türlü uykuya dalamıyordu. Eşim arabaya inelim dedi. Gözleri artık kıpkırmızı olmuştu. En son arabada uyutup yukarı çıktık. O kadar üzüldüm ki
iki bir bacaktan vuruyorlar birde diger bacak ve agizdan bir ilac damlatiyorlar canimben dün dr a götürcektim bebeğimi, 6.ay kontrolü için ama gözüm kesmedi tek gitmeyi. yarın sağlık ocağına aşıya gidicez. cumartesi de kendi dr una götürücem. bakalım kaç kg olmuş bebiş. bu 6. ay aşısı 3 yerden mi oluyor nasıl oluyor?
Alttan iki dişini çıkardı canım. Şuan görüntüde bir buçuk diş gibi :) el sürekli ağızda. Büyük bir olasılıkla diş. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte. Dün eşimin de benim de sabrı tükendidişten dolayı mı acaba... ayyy yazık bebişe yaa üzülüyor insan
dün ne güzel uyumuştu kendi kendine 20.20 deMerhaba kızlar,
Dün akşam kızımı 6 gibi uyuttum 7de uyandı. Ama gözleri kapalı ağlıyordu. Ne yaptıysam susturamadım, uyutamadım. En sonunda Işık'ları açıp uyandırmaya çalıştım. 9a kadar mız mız o kadar yorulduk ki hem eşim hem ben. Uyutmaya başladım ama nasıl ağlıyor. Saat 10a kadar ne yaptıysam ne susturabildim ne uyutabildim. Banyo yaptırdık sonra yine aynı. Uyumak istiyor ama bir türlü uykuya dalamıyordu. Eşim arabaya inelim dedi. Gözleri artık kıpkırmızı olmuştu. En son arabada uyutup yukarı çıktık. O kadar üzüldüm ki
bir de yavrunun çektiklerini düşünsene rulemcim.Alttan iki dişini çıkardı canım. Şuan görüntüde bir buçuk diş gibi :) el sürekli ağızda. Büyük bir olasılıkla diş. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte. Dün eşimin de benim de sabrı tükendi
6 ay 1 günlügüz. bizde de yokBizde henüz diş yok. Normal mi böyle olması?
Sherrycim slm nasılsın? Ece nasıl bizde bugün 6ay 1günlük olduk ve bu sabah itibariyle alt sol diş çok minik elime geldiuzun zamandır gelemiyordum buraya gelince seni gördüm çok mutlu oldum6 ay 1 günlügüz. bizde de yok
normalmiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?