- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #61.021
Masallahhhhh sana ben dé eski kıyafetlerime giriom ama zorlaBen kiloları verdim kızlar sonunda eski kıyafetlerin içine girebiliyorum ama işe döndüğümde vayy be fıstık gibi anne desinler eee birazda çatlasınlar diye 2 kilo daha hedefim var çok şükür sezaryene ragmen göbiş kalmadı ama fit olayım zaten yavaştan ek gıdaya da başladık öyle süte abanmıyorum eskisi gibi.
insanımız sözde çok iyi niyetli!laf sokmaya gelince üstümüze yok.loğusa birine söylenecek sözler mi bunlarMasallahhhhh sana ben dé eski kıyafetlerime giriom ama zorlatabı hiç girememekten iyidir . Yazin ne dalga geçtiler benle yok bebeği unutmusun içinde Dien. Yok çok kilo almissin hiç beben alamams hep sen almissin dien
Cok sevindim canim daha cok erkenBunu yazdığımin aksam ı geldi kirmizlarr hamile Değilim sukurr. .azcık daha zaman istiyorum
naptın canım ya bize de anlat biz de verelim kilolarıBen kiloları verdim kızlar sonunda eski kıyafetlerin içine girebiliyorum ama işe döndüğümde vayy be fıstık gibi anne desinler eee birazda çatlasınlar diye 2 kilo daha hedefim var çok şükür sezaryene ragmen göbiş kalmadı ama fit olayım zaten yavaştan ek gıdaya da başladık öyle süte abanmıyorum eskisi gibi.
Tebrik ediyorum seni cok azimlisinBen kiloları verdim kızlar sonunda eski kıyafetlerin içine girebiliyorum ama işe döndüğümde vayy be fıstık gibi anne desinler eee birazda çatlasınlar diye 2 kilo daha hedefim var çok şükür sezaryene ragmen göbiş kalmadı ama fit olayım zaten yavaştan ek gıdaya da başladık öyle süte abanmıyorum eskisi gibi.
Tatlı kahvenin yanında yenilen 1 parça bitter çikolata dışında kesinlikle yemedim. Bir de aksamlari çorba ve salata öğlen et çeşidi ve salata yoğurt vs. Sabah da yumurtası peyniriyle tam bir kahvaltı ama bal reçel ekmek yok canım ara öğünde yoğurt ceviz badem elma işte mevsim meyvesi. Ama tatlidan uzak durmak zor tatlıyi cikarinca çok hızlı kilo veriliyornaptın canım ya bize de anlat biz de verelim kiloları
Canim hamilelikte 12 kilonun üstüne çıkınca doktor bile hem kızdı hem dalga geçti artık bebegi degil poponu buyutursun diyeMasallahhhhh sana ben dé eski kıyafetlerime giriom ama zorlatabı hiç girememekten iyidir . Yazin ne dalga geçtiler benle yok bebeği unutmusun içinde Dien. Yok çok kilo almissin hiç beben alamams hep sen almissin dien
yanında birisi var herhalde bunları sana hazırlayan. ben mutfağa su içmeye bile zor gidiyorum canım benimki hemen ağlamaya başlıyor. uykusu da dengesiz zaten.Tatlı kahvenin yanında yenilen 1 parça bitter çikolata dışında kesinlikle yemedim. Bir de aksamlari çorba ve salata öğlen et çeşidi ve salata yoğurt vs. Sabah da yumurtası peyniriyle tam bir kahvaltı ama bal reçel ekmek yok canım ara öğünde yoğurt ceviz badem elma işte mevsim meyvesi. Ama tatlidan uzak durmak zor tatlıyi cikarinca çok hızlı kilo veriliyor
Çok şükür canım benimki kitap bebek dedikleri turden gün içerisinde gece uykusuna yatmadan önce 4 kez veya 3 kez 40 dk uykularimiz oluyor hep o aralarda yapıyorum işlerimi. Ama akşam babasına direk. Temizliği ve etrafı toplamayı eşim yapar. Ben birtek yemek işini yapıyorum o da bana hayli hayli yetiyor benim sakin bir yapım var çok şükür bebise de geçmiş ama bu aralar diş çıkarma dönemi malum huzursuzluk ve kemirme var.yanında birisi var herhalde bunları sana hazırlayan. ben mutfağa su içmeye bile zor gidiyorum canım benimki hemen ağlamaya başlıyor. uykusu da dengesiz zaten.
Ay evet ya 7 den sonra yemediginde de kilo veriyorsun. Ama emzirdikten sonra ben çok acikiyorum yaNormal dogum yaptim hala 5 aylik hamile gibi duruyorum buyuzden alisverise çıkamıyorum aynalara hevesli bakamıyorum
Esimde bi tuaf verme dio kilolu degilsin ki(82 kiloyum birde ) ama ben gunde iki ogun yiyerek bide 7 den sonra yemek yemeyerek basladum bakalim verecekmiyim
maşallah canım ya sanaÇok şükür canım benimki kitap bebek dedikleri turden gün içerisinde gece uykusuna yatmadan önce 4 kez veya 3 kez 40 dk uykularimiz oluyor hep o aralarda yapıyorum işlerimi. Ama akşam babasına direk. Temizliği ve etrafı toplamayı eşim yapar. Ben birtek yemek işini yapıyorum o da bana hayli hayli yetiyor benim sakin bir yapım var çok şükür bebise de geçmiş ama bu aralar diş çıkarma dönemi malum huzursuzluk ve kemirme var.
Ay evet ya 7 den sonra yemediginde de kilo veriyorsun. Ama emzirdikten sonra ben çok acikiyorum ya
DİSTEN OLABİLİR CANIM DIŞ ÇIKARMA DÖNEMİ SÜREKLİ EMMEK İSTİYORLARMIŞO değil de kızımın memeden ayrılmak istemeyişi ve yatırıp odadan çıkmamla çığlık çığlığa ağlaması nedendir kaç akşamdır ya
Canim mama verdiğin öğünde ek gıda vermeye çalış baktın yemedi manayı ver öyle öyle alışırBirtek diş çıkartmayan bizmi kaldık acaba ?
http://www.gurmebebek.com/beslenme-tablolari/6-8-ay/548,135Ben emzirmedigim halde acikiyorum cok dayanamazsam bir meyve bir fincan kahve yada bir iki dilim bisküvi aliyorum yoksa dayanamiyorum.
Bakalim ayin 10 da 6. Ay kontrolumuz var saglik ocagina aşı icin gidecez tartilacam bakalim bi gelisme varmi yoksa ben boşuna mi çabalıyorum:)
Al benden de o kadar göbeğim hiç kuculmuyor çok moralim bozuluyor aynada bakınca.kıyafet desen hiç almadım almak da istemiyorum doğumdan sonra güzel kilo verdim bir ara bu aralar durdu sanırım 68 kiloyum bende ömrümde hiç bu kiloya çıkmamıştımNormal dogum yaptim hala 5 aylik hamile gibi duruyorum buyuzden alisverise çıkamıyorum aynalara hevesli bakamıyorum
Esimde bi tuaf verme dio kilolu degilsin ki(82 kiloyum birde ) ama ben gunde iki ogun yiyerek bide 7 den sonra yemek yemeyerek basladum bakalim verecekmiyim
Al benden de o kadar göbeğim hiç kuculmuyor çok moralim bozuluyor aynada bakınca.kıyafet desen hiç almadım almak da istemiyorum doğumdan sonra güzel kilo verdim bir ara bu aralar durdu sanırım 68 kiloyum bende ömrümde hiç bu kiloya çıkmamıştım
http://www.gurmebebek.com/beslenme-tablolari/6-8-ay/548,135
canım bak bu sitede bebeğin yemesi gereken miktarlar ve menü var. bir göz at belki işine yarar
bilmiyorum ki canm hiç kabarıklık da yok valla 10 günde 2 kilo verdimDİSTEN OLABİLİR CANIM DIŞ ÇIKARMA DÖNEMİ SÜREKLİ EMMEK İSTİYORLARMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?