- 5 Aralık 2014
- 1.666
- 2.788
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.801
Gönderdim cnmO nasil oluyo ki bizimki hani su reklamlara cikiyo ya bebegin burun delikleri ne sokuyo agzinla ufleyip cikariyon hangi siringaya ne koyuluyo ben bilmiyorum bana detaylı hatta fotoğrafını gösterebilir misin cnm
bir de celimsiz olunca hiç tasinmiyor. Dilim dışarıda cikiyoum merdivenlerdenAynen valla benim oğlan İki hafta önce 5.ay kontrolünde 9 kg geldi, belim kopuyor valla kollarım dayanmıyor Allah sağlığını sıhhatini versin anneyim mecbur yapcam seve seve ama bi yerde insanım, o yüzden babamiz olmadan cikmiyorum dışarı.
Bu arada 3850 dogduk
Aynen valla benim oğlan İki hafta önce 5.ay kontrolünde 9 kg geldi, belim kopuyor valla kollarım dayanmıyor Allah sağlığını sıhhatini versin anneyim mecbur yapcam seve seve ama bi yerde insanım, o yüzden babamiz olmadan cikmiyorum dışarı.
Bu arada 3850 dogduk
Deniyim ben de öyle dr burnu tıkalı serum yap dedi hakkaten de tıkandı baya kuzumun burnu zaten aldırtmıyor da sümüğünüRica ederim Can'ım. ben bebeğimin burnu çok tıkanırsa rahatsız ediyorsa serumdan sonra burun asprarörüyle çekiyordum. Ama hafif birşeyse rahatlasın diye sadece serumdan sıkıyordum
Tatlim egzama gibi gorunuyor benim buyuk oglumada olmustu Ama onun butun yuzu olmustu biz antibiyotik kullanmistik sende musait bi durumda dr gosterKızlar bu ne olabilir sizce yaklaşık bir haftadır var önce pişiktir kıyafettendir dedm ama geçmiyor halaalerji desem başka yerlerinde de olurdu sanrm babamız da çalışıyor o yüzden gidemedik hastaneye fikriniz var mı?
Canım sanıyorum gıdığı sıcaktan pişmiş.Kızlar bu ne olabilir sizce yaklaşık bir haftadır var önce pişiktir kıyafettendir dedm ama geçmiyor halaalerji desem başka yerlerinde de olurdu sanrm babamız da çalışıyor o yüzden gidemedik hastaneye fikriniz var mı?
Ya gerçekten mi canm antibiyotikli krem mi kullanmıştınız? Ben de okudum egzama olabilir diye ama döküntü filan diyordu kızımda yok döküntü ama olabilir de bilemedimTatlim egzama gibi gorunuyor benim buyuk oglumada olmustu Ama onun butun yuzu olmustu biz antibiyotik kullanmistik sende musait bi durumda dr goster
Aynen canım hiç sorma yelek milli üniforması oldu kuzumun :)) dün bir de almışlar kucaktan kucağa akşam suyu çıkmış yavrumun bu soğuklarda insan şaşırıyor gerçekten normal giydirsen de kuacağa alınca sıcak olabiliyorCanım sanıyorum gıdığı sıcaktan pişmiş.
Coresatin pembesini alabilirsin o çok iyi geliyor.
Bir de sanırım yünlü giydirmişsin o da alerji yapmış olabilir. Her şekilde coresatin çok iyi :)
Yazın ne iyiydi badiyle dolaşıyordu bıdıklar. Şimdi ne giydireceğimi şaşırıyorum sıcaklar mı üşür mü kestiremiyorum
Canım egzema sanki oğlumun kolunda olmuştu geçen haftalarda Dr krem verdi 3-4 günde geçmişti . Cildi çok hassasmis bizimkinin mustelanin nemlendirici ve sampuanini onermisti bide .Kızlar bu ne olabilir sizce yaklaşık bir haftadır var önce pişiktir kıyafettendir dedm ama geçmiyor halaalerji desem başka yerlerinde de olurdu sanrm babamız da çalışıyor o yüzden gidemedik hastaneye fikriniz var mı?
Bizimki kakasunı bile aldırmıyor rahat. Bir o tarafa bir bu tarafa dönüp duruyoDeniyim ben de öyle dr burnu tıkalı serum yap dedi hakkaten de tıkandı baya kuzumun burnu zaten aldırtmıyor da sümüğünübu bebeklerin herşeyi neden kıymetli acaba ne tırnak kestiriyor ne sümük aldırıyor ne saçını kestircek sadece kakasını zevkle aldırtıyor
Canım ben bunun için kızımla sürekli ce oyunu oynuyorum. Mesela mutfağa gideceğim, öncesinde odanın kapısından çıkarken bir anda geri gelip ceeee yapıyorum. Bunu birkaç kez yaptıktan sonra mutfağa gidip işimi halledip geldiğimde yine ceeee yapıyorum. Ve ben bunu uzun zamandır yapıyorum, yanından ayrılmam gereken her zaman da tekrarlıyorum. Kızımı bırakıp gittiğimde ağlamıyor çok şükür. Bundan mıdır bilmiyorum.Kızlar bugün öğlen bebeği anneme bıraktım akşam 7 gibi geldim. Beni gördü sevindi kucağıma aldım sarıldım biraz. Sonra dışardan bişiler getirecektim gittim. Nasıl ağlıyo Nasıl ağlıyo. Alıyorum susuyo vermek istediğimde kendini kasıyo. Beni görünce susuyo görmeyince ağlıyo. Çok üzüldüm. İşe gidince Nasıl olcak diye
Canım çamaşırlara yumuşatıcı mı kullanıyorsun?LargeGemini maya-2016 teşekkür ederim dra gideyim madem alayım krem..birkaç seferdir yumuşatıcıyı çok dökmüştüm ondan olabilir belki
Evet canım kullanıyorum bebekler için olandan zararlı mı ki?Canım çamaşırlara yumuşatıcı mı kullanıyorsun?
Canim ya demek ki seni cok ozlemis kiyamamKızlar bugün öğlen bebeği anneme bıraktım akşam 7 gibi geldim. Beni gördü sevindi kucağıma aldım sarıldım biraz. Sonra dışardan bişiler getirecektim gittim. Nasıl ağlıyo Nasıl ağlıyo. Alıyorum susuyo vermek istediğimde kendini kasıyo. Beni görünce susuyo görmeyince ağlıyo. Çok üzüldüm. İşe gidince Nasıl olcak diye
Canim yumusaticilar alerjik oldugu icin bebeklere zararli diye biliyorum o yuzden ben kullanmiyorum.Evet canım kullanıyorum bebekler için olandan zararlı mı ki?
yeos canm ilk gün annem de zorlanmıştı ben işe gittiğimde ağlamış baya sonra alıştı ben gelince hemen gülüyordu bana sonra akşama kadar oynuyorduk beraber 1 ay geçirdik öyle.üzülme şimdiden ben de yarından sonra babaanneye bırakıp başlıyorum işe sağlık olsun napalım..
Camım bence kullanma. Doktorlar da önermiyor. Üstelik ben kızımın çamaşırlarında çift durulama yapıyorum. Deterjan kalıntısı kalmasın diye. Egzamaya neden olabiliyorlar. Arkadaşımın kızının tüm vücudu egzama olmuştu. Onun da doktoru çift durulama önermişEvet canım kullanıyorum bebekler için olandan zararlı mı ki?
yeos canm ilk gün annem de zorlanmıştı ben işe gittiğimde ağlamış baya sonra alıştı ben gelince hemen gülüyordu bana sonra akşama kadar oynuyorduk beraber 1 ay geçirdik öyle.üzülme şimdiden ben de yarından sonra babaanneye bırakıp başlıyorum işe sağlık olsun napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?