- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #60.121
Canim benim kizimda.gecen.gece aynen boyleydiAkşam 8 de uyutmaya başladım uyudu 9 da mızır mızır oldu emzirdim. 10,30 gibi bir daha 1,30 da yeniden. 3,30 da yeniden ve 5,30 a kadar uyanıktı. 8 gibi uyandı. Şimdi yeni uyudu. Bakalım ne zmn uyancak
Ne.yalan.soyliyim uzulmusttum gaddar yazinca.
Yanlış anlasilmisiz.o zaman.
Dedim.ya herkesin.fikri baska elbette. Ama.siz.yumuşak başlı insanlarsiniz diye.evladıniz.da.ezilir.diye.birsey yok.
Buradan güçlü gorunmus olsM çok fazla zaafi olan.bir.insanim.
Su anko en.büyük zaafim hpiniz.gibi evladim.
Onun icin.gozumu kirpmadan.canimi.bile.veririm.
O yuzden.incinmistim ama.madem.oyle diyorrsun sorun yok.
Cok iyi niyetli.bi kizsin.sen.buradan.yazdiklarindan.bile anlasiliyor ama.sasirdim bende iste.
Esim ise gucten ziyade son dercee uyumlu sakin bir yapidadir. Ben.de.daha.disa.dönük. o yuzden.uyumlu bi.evliliğimiz var sanirim.sukur.
Allah herkesin.yuvasina mutluluk katsin evlatlarimiZin büyüyüp kocaman iyi insanalr olduğunu gorelim insallah.
Esim bu sabah bugun.cumartesi mi.yaa ne kadar cabuk. Geçiyor zaman.dedi.
Bende.dedkm ki yaslaniyoruz iste. Her.gun.omurdrn eksiliyor.
Ama insanim.evladi olunca onun.büyüdugunu.görüyoruz ya hergün
Yaslanmak.zamanin.gecmesi.bile uzmuyor insanı..
Hepinizi.seviyorum
Sana.da.sarilip kucakliyorum.kardeşim benim..
Ben 4+kullanıyorum canım, 4.ay aşısında 8.200 gr di, Pazartesi salı gibi tekrar tartilacaz 5 ayımız doluyorKizlar !
4 numara ve 4+ bez kullananlar !
Bebekleriniz kac kilo?
Hey maşallah tam tospik ya.seninki. adi emirdi dimi ?Ben 4+kullanıyorum canım, 4.ay aşısında 8.200 gr di, Pazartesi salı gibi tekrar tartilacaz 5 ayımız doluyor
Yesilcan sen nasilsin bebisle nasil gidiyor@miranda_1986 sana sesleniyoruz bir selam lutfet bu ne çok hasret
Canim bizimkide 7500 kiloydu ayin 5inde ama ben bayadir 4 numara kullaniyorumHey maşallah tam tospik ya.seninki. adi emirdi dimi ?
Sadece anne sutuyle besledin dimi canım maşallah tosuncuk. !
Ben.3.numara kullaniyorum kizim 27 eylülde 7300 gr geldi boyuda 67 cm idi.
Pazartesi bizimde 5 ayimiz dolacak bakalim boy kilo ne oldu.
3 no nun paketinde 9 kiloya kadar.diyordu ama. Sanki dar geliyir biraz.
Benim.kizda senin oglan.gibi kilolu, bacaklar maşallah bogum bogum.
90 li paket aldi babasi geçen gun. O bitsin bende.4 numara alayim.
Belkide geceleri 4 numaraya geçerim çünkü 12.saate kadar kaliyor bez popoda. Tasma asiri dolma yok ama epey.doluyor.yani
Hay allah daha yeni 90 li paket aldi babasıCanim bizimkide 7500 kiloydu ayin 5inde ama ben bayadir 4 numara kullaniyorum
Markadan markaya boyuda farkediyor ama biz canbebe kullaniyoruzHay allah daha yeni 90 li paket aldi babası
Benim abimin 1 yaşındaki kizi 10 kilo
Oda 4 no kullaniyor
Agustos basi.denemistim buyuk gelmisti
Demek zamani geldi.
Evet bende.prima.aktif bebe.kullaniyorumMarkadan markaya boyuda farkediyor ama biz canbebe kullaniyoruz
Ama dedigim gibi 1 ay oldu sanirim 4e geceli daha rahat bacaklari sıkmıyor cunku
Asagi.yukari ayni kilolardayiz belki.benimki 8. Kilo olmuşturBiz 3 numara kullanıyoruz prima aktif bebe. 4. Ay kontrolde 6900 dük. Şuan sanırım 7400 falanız. 4 büyük gelir bize diye düşünüyorum
Önce burnunu temizle sonra emziriyorsan emzir canm iyi geliyormuş ama yine de doktora da git şimdi biz ne desek yetersiz..Kızlar bebeğim usutmus burnu akıp hapşırma var. Öksürük de bazen . Napcam şimdi aglio. Hiç aglamayan gülen yavrumbişe söyleyın lutfe n
Tamam canım sağol. Burnu su gibi akıo zaten. Şimdi zorla emdi biraz uyudu .umarım iyi bi uyku çeker yavrum utanmaz bu gece cokÖnce burnunu temizle sonra emziriyorsan emzir canm iyi geliyormuş ama yine de doktora da git şimdi biz ne desek yetersiz..
Canım benim oğluşum bir ay önce 4 aylıkken 7400 idi ben o zaman 4 numaraya geçmiştim.Kizlar !
4 numara ve 4+ bez kullananlar !
Bebekleriniz kac kilo?
İnşallah canm çok geçmiş olsun odayı nemli tutmaya çalış bide terlemesin ona dikkat et canmTamam canım sağol. Burnu su gibi akıo zaten. Şimdi zorla emdi biraz uyudu .umarım iyi bi uyku çeker yavrum utanmaz bu gece cok
Benim kızımın da başı terler sadece bu da sıcakladığının göstergesi altı üstü biryeri sıcaklıyordur inceltin..Kızlar merhaba bebeğimin başı çok terliyor sizde de oluyor mu diş çıkarırken olur derler ama diş de yok piyasada Bu arada ben günde 5-6 defa buraya bakıyorum bana hepiniz çok yakınsınız
Canim burnuna serum fizyolojik damlat. Göğsüne sicak havlu koy. Simdi kombiler yanmaya basladigi icin odayi da nemli tutmak cok onemli. Ve tabiki ki en kisa zamanda cocuk hastaliklari uzmanina götürKızlar bebeğim usutmus burnu akıp hapşırma var. Öksürük de bazen . Napcam şimdi aglio. Hiç aglamayan gülen yavrumbişe söyleyın lutfe n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?