- 21 Aralık 2014
- 2.103
- 1.697
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
- #59.701
Ek gidaya gecis icin ayri baslik mi açsak? böyle kaynıyor sanki bilgiler. Tecrubelerden daha fazla faydalaniriz. Benim gibi ilk bebegi olan anneler panikte misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk sorun bu benimde. gerçi daha 4 ayı yeni bitirdik. Tez canliyim.ek gıdaya geçenlere bir sorum var. tabak ve kaşıkları nasıl aldınız? silikon mu? bir de nasıl yıkıyorsunuz?
29 nisanda doğdu canım en son kontrolde 400 gram almıştı ama o ay 15 gün grip oldu kilo alımı durmuş olabilir birde bizim doktor ek gıdaya erken başlatıyor sanırım birkaç tanıdığım anneye de ek gıda önermiş.tatları yavaş yavaş öğrensin diye aslında tadımlık başla dedi ama ben biraz abartıp doyumluk verdim sanki@tlyozgr canım nişanın kacinda doğdu bizimde doktor.kontrolumuz vardı bugün doktor herşey iyi dedi ama en son 1 ağustosta gitmistik o günden bugüne kilo alımı 1300 boyu iki santik uzamış rk gıdaya geçme dedi
Ek gıdaya gecince de geriliyorsun tatlım :)Ek gıdaya hayırlısıyla bir geçsek artık ben de gerim gerim gerilmekten kurtulsam.
Yapabilecek miyim nasıl olacak düşüncesi yedi beni![]()
Tabak porselen kaşığı bebedor silikon kaşık her kullanımdan sonra yıkayıp kaynativeriyorumek gıdaya geçenlere bir sorum var. tabak ve kaşıkları nasıl aldınız? silikon mu? bir de nasıl yıkıyorsunuz?
bende canımilk sorun bu benimde. gerçi daha 4 ayı yeni bitirdik. Tez canliyim.
sadece su ile mi yıkıyorsun canım?Tabak porselen kaşığı bebedor silikon kaşık her kullanımdan sonra yıkayıp kaynativeriyorum
Nereden alıyorsun canım? Ben de istanbul anadolu yakasındayım. Internetten sipariş vermeyi düşünüyordum ben de.Dr a yiyecekleri Nasıl alsam diye sordum,organik gıda vs durumu var ya şimdi. Onların da ne kadr organik olduğunu bilmiyoruz siz bilirsiniz dedi.
İst da organik pazarlar var ben oralardan alıyorum bilginize
mama sandalyesi benimde aklımda. Chicco kullananlar memnun. Sandalyenin ağır olması gerekiyor ki hareket halinde dusmesinler. Benim bidik da yerinde duramıyor o yüzden dikkatli bakmak lazım.bende canımya bir de mama sandalyesi olayı var. daha önce burdan sormuştum ikea antilop iyi demişti bir arkadaş, biraz araştırdım ondan düşen çok oluyormuş. benim bızdık çok hareketli. ne yapsam karar veremedim.
Nereden alıyorsun canım? Ben de istanbul anadolu yakasındayım. Internetten sipariş vermeyi düşünüyordum ben de.
Tabağa bulaşık deterjan damlatiyorum ama kaşığı sadece şu ile yıkıyorum sonra ikisini de kaynatiyotumsadece su ile mi yıkıyorsun canım?
sadece su ile mi yıkıyorsun canım?
Ay evet hele şu blw yapanlar yok mu kendi kendine yiyo allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah :) peki bu ek gıda bi öğünü oluyo mu yani karnı sütle doymuyorsa ek gıda başlangıçta da doymasını sağlıyor mu?Deniyorum canım ama birden olmuyor işte biz istiyoruz ki tıkır tıkır her verdiğimizi yesin ama yok işte biraz uğraş gerektiriyor iştahlı bi bebek olmadı ki hiç verdiğim herşeyi yese
Ay evet hele şu blw yapanlar yok mu kendi kendine yiyo allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah :) peki bu ek gıda bi öğünü oluyo mu yani karnı sütle doymuyorsa ek gıda başlangıçta da doymasını sağlıyor mu?
Ben diş kaşıyıcı sofhie yi yıkamak için friendly bitki özlü beslenme gereçleri temizleyicisi aldım. Ek gıdaya geçince de mama tabak kaşıklarını onunla yıkamayı düşünüyorum.sadece su ile mi yıkıyorsun canım?
anladım canım ben işe gidince annemler bi öğün olarak verir diye düşündüm ama öyle olmcak demekki.. teşekkür ederim cevabın için :)Zaten ilk başta doyacak kadar vermiyorsun. Ben veriyorum peşinden emziriyorım. Hiç yememiş gibi eskisiyle aynı emiyor.
Ben nornal porselen tabakta ve çelik tatlı kaşığıyla veriyorumek gıdaya geçenlere bir sorum var. tabak ve kaşıkları nasıl aldınız? silikon mu? bir de nasıl yıkıyorsunuz?