• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
@tlyozgr canım nişanın kacinda doğdu bizimde doktor.kontrolumuz vardı bugün doktor herşey iyi dedi ama en son 1 ağustosta gitmistik o günden bugüne kilo alımı 1300 boyu iki santik uzamış rk gıdaya geçme dedi
29 nisanda doğdu canım en son kontrolde 400 gram almıştı ama o ay 15 gün grip oldu kilo alımı durmuş olabilir birde bizim doktor ek gıdaya erken başlatıyor sanırım birkaç tanıdığım anneye de ek gıda önermiş.tatları yavaş yavaş öğrensin diye aslında tadımlık başla dedi ama ben biraz abartıp doyumluk verdim sanki

Dr a yiyecekleri Nasıl alsam diye sordum,organik gıda vs durumu var ya şimdi. Onların da ne kadr organik olduğunu bilmiyoruz siz bilirsiniz dedi.
İst da organik pazarlar var ben oralardan alıyorum bilginize
Nereden alıyorsun canım? Ben de istanbul anadolu yakasındayım. Internetten sipariş vermeyi düşünüyordum ben de.

bende canım :oops: ya bir de mama sandalyesi olayı var. daha önce burdan sormuştum ikea antilop iyi demişti bir arkadaş, biraz araştırdım ondan düşen çok oluyormuş. benim bızdık çok hareketli. ne yapsam karar veremedim.
mama sandalyesi benimde aklımda. Chicco kullananlar memnun. Sandalyenin ağır olması gerekiyor ki hareket halinde dusmesinler. Benim bidik da yerinde duramıyor o yüzden dikkatli bakmak lazım.

Nereden alıyorsun canım? Ben de istanbul anadolu yakasındayım. Internetten sipariş vermeyi düşünüyordum ben de.

Kadıköy'de Çarşamba günleri özgürlük parkında. PaZar günü de Kartal'da kuruluyor. Kartal'daki pazar daha büyük

Deniyorum canım ama birden olmuyor işte biz istiyoruz ki tıkır tıkır her verdiğimizi yesin ama yok işte biraz uğraş gerektiriyor iştahlı bi bebek olmadı ki hiç verdiğim herşeyi yese
Ay evet hele şu blw yapanlar yok mu kendi kendine yiyo allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah :) peki bu ek gıda bi öğünü oluyo mu yani karnı sütle doymuyorsa ek gıda başlangıçta da doymasını sağlıyor mu?

Ay evet hele şu blw yapanlar yok mu kendi kendine yiyo allahım o günleri görmeyi nasip etsin inşallah :) peki bu ek gıda bi öğünü oluyo mu yani karnı sütle doymuyorsa ek gıda başlangıçta da doymasını sağlıyor mu?

Zaten ilk başta doyacak kadar vermiyorsun. Ben veriyorum peşinden emziriyorım. Hiç yememiş gibi eskisiyle aynı emiyor.

Arkadaslar bi konuda danismak istiyorum, bir grupta durumu olmadigini bebegi olacagini ve birsey alamayacagini soyleyen yardim isteyen bir arkadas var,bikac bisey gondersem diyorum ama altindan bisey cikar mi diye de kafam kurcalandi ,napsam sizce

Kızlar benimki uykuya geçeceği zaman emiyor sonra yarım saat kucakta gezerek ve ağlayarak uyuyor. sık uyanıyor ve emzik gibi memeyle uyuyor çekince uyanıyor sabahları yanıma alıp yatarak emziriyordum ondan alıştı sanırım heryerim tutuldu bıraktıramıyorum ne yapacağım

Back