• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim bence de artık doymuyor olabilir çünkü benim kızimda normalde 3 saat acikmazken bu ara sürekli emmek istiyordu emdiginde de yarım saat sürmeye başladı biz ek gıdaya geçti tadimlik birde kaşık mamasına emmesi de uyuması da düzeldi sende yavaştan geçebilirsin ne zaman doğmuştu bebeğin birde emerken göğsünü cekistiriyor mu
Canm çişli bez sayısı nasıldı gün içinde? Belki de mama ağır geliyordur şuan ondan uyuyodr emin misin?

Canim bence de artık doymuyor olabilir çünkü benim kızimda normalde 3 saat acikmazken bu ara sürekli emmek istiyordu emdiginde de yarım saat sürmeye başladı biz ek gıdaya geçti tadimlik birde kaşık mamasına emmesi de uyuması da düzeldi sende yavaştan geçebilirsin ne zaman doğmuştu bebeğin birde emerken göğsünü cekistiriyor mu
Kilo alımı nasıldı canım, doktor mu söyledi size ek gıdaya başlayın diye?

aynen canim bir turlu susmuyor emziriyorum koyuyorum bi bakiyorum donmus insallah cabuk gecer gazli donemde bile bu kadar zorlanmadim
Annelikte hiç geçer bir dönem yok galiba, yalnızca ilk 3 ay bence en zoru ama sonrası da dönemine göre zorlu devam ediyor. Gaz bitti dedik şimdi diş zamanı yaklaştı, emekleyecek sürekli peşinde olacağız, yürüyecek aman düşmesin diye yerimizde oturamayacağız. Evde ne varsa ortadan kalkacak :) ahh ahh.. Ne olursa olsun bize kocaman güldüklerinde dünyamız cennet oluyor

benimki 9 mayıs doğumlu canm.bizimki düzeldi aşıdan sonra benden ayrılmak istemiyodu sanrm..hiç sağdın mı peki sütünü canım ne durumdaydı biliyomusn?ben de aç olduğunu hissedersem başlarım ek gıdaya

Annelikte hiç geçer bir dönem yok galiba, yalnızca ilk 3 ay bence en zoru ama sonrası da dönemine göre zorlu devam ediyor. Gaz bitti dedik şimdi diş zamanı yaklaştı, emekleyecek sürekli peşinde olacağız, yürüyecek aman düşmesin diye yerimizde oturamayacağız. Evde ne varsa ortadan kalkacak :) ahh ahh.. Ne olursa olsun bize kocaman güldüklerinde dünyamız cennet oluyor
aynen oyle buyusede derdi bitmeyek acmi tokmu usudumu falan filan canlari sag olsunda bunlar bisi deil hayirli saglikli evlatlar olsunlar insallah

Suam boyumuz 61cm kilomus, 6200sizin nasil gidiyor,biz iki aydir 400er gram aldik ama saglik ocagi baslayin ek gidaya veya mamaya demedi
Ay gündaşız demek Allah bağışlasın kızınızı :) bizim boyumuz 66 cm kilomuz 6500 biz de ilk aylar güzel kilo almıştık son iki aydır biz de 400 gr alıyoruz bana bi önceki ay doktor mamaya başla dedi ama Kızımda herhangi bir huzursuzluk olmadığı için başlamadım..
Bu arada babasıyla aynı gün doğdu kızım 9 mayıs her türlü anlamlı bende :KK200:

Ay gündaşız demek Allah bağışlasın kızınızı :) bizim boyumuz 66 cm kilomuz 6500 biz de ilk aylar güzel kilo almıştık son iki aydır biz de 400 gr alıyoruz bana bi önceki ay doktor mamaya başla dedi ama Kızımda herhangi bir huzursuzluk olmadığı için başlamadım..
benimkide 2 hafta önce gittiğimde 6 kiloydu boyu da 69 cmdi. önümüzdeki ay ek gıdaya başlarız dedi doktor.

Masallah boyluymus seninki:))allah bagislasin:)
benimkide 2 hafta önce gittiğimde 6 kiloydu boyu da 69 cmdi. önümüzdeki ay ek gıdaya başlarız dedi doktor.
Benimkinn boyu 49cm dogdu,hr bebek kendine ozgudur ama merak ettim ,sizim kac dogdu benjm kiz mi kisa acaba?

Sağol canım ben de boyluyumdur belki ondan öyledir ama kilo konusunda bana çekmemiş ben bebekken boğum boğummuşum :)
Bende boyluyum da baba cok uzun degil orta boyumu o yuzden sanjrim bizim kiz da normal olcak demekki:) saglikli olsun bebislerim
54 cm doğdu canım. Bizimkine Allah boy vermiş gerisini koyvermiş resmen, tam pirzolalık. :KK48::KK48:
:))masallahhepsine

Suam boyumuz 61cm kilomus, 6200sizin nasil gidiyor,biz iki aydir 400er gram aldik ama saglik ocagi baslayin ek gidaya veya mamaya demedi
Canım 3 aylıkken gittiğimde 500 gr almıştı 500 ün altında olunca mamaya başlıyoruz demişti ebe bana 4 aylıkken gittiğimdede 600 gr almıştı.bu ayda mamaya başladık.

Canım 3 aylıkken gittiğimde 500 gr almıştı 500 ün altında olunca mamaya başlıyoruz demişti ebe bana 4 aylıkken gittiğimdede 600 gr almıştı.bu ayda mamaya başladık.
Bizim dr dan ses cikmiyor ,bnde kizim doydukca baslamycam mamaya,doymdigini fark edersem baslar,6.aya az kaldi zaten,sukur buna da, ac olsa ,doymasa aglar diyw dusunuyorum ..

Bende boyluyum da baba cok uzun degil orta boyumu o yuzden sanjrim bizim kiz da normal olcak demekki:) saglikli olsun bebislerim

:))masallahhepsine
canım bazı bebekler hemen, bazıları da sonra alır boy. seninkide uzun olur zamanla. hem bebekken uzun olmak biraz sıkıntı yaratıyor. bi tekme atıyor göğsüme doğru acayip :rolleyes:

Back