• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kizlar ya dogumdan 47 gun sinra adet oldum o gunden beri her ay oluyorum ama leke leke iki gun ya suruyor ya surmuyor emziriyorum diye mi acaba

Neden hayır dedi canım

Bizim Dr mamadan yana hiç olmadı. 4. Aydan sonra anne sütü yetmese mama yerine ek gıdaya geçilmesinden yana. Ben de aynı fikirdeyim. Dr dan Dr a fark ediyor tabi. Kardeşimin Dr U da hem mama geç ek gıda önermiş mesela. Tabi böyle olunca anne sütüne ihtiyaç hepten azaldı ve erkenden Bebek emmeyi bıraktı.

kizlar ya dogumdan 47 gun sinra adet oldum o gunden beri her ay oluyorum ama leke leke iki gun ya suruyor ya surmuyor emziriyorum diye mi acaba

Dr bana emzirdiğin müddetçe adet olmayabilirsin leke leke olabilir demişti. Seninki de bhndsn olabilir. -ama ben gayet düzenli 3. Reglimi oldum o ayrı-

Kilo alımı nasıldı canım, doktor mu söyledi size ek gıdaya başlayın diye?
Kilo alımı az canım sürekli enfeksiyon durumu var doktor dedi tadımlık başla yavaş yavaş arttır dedi bu ay alıştırma olacak.birde benim goguslerım akşama doğru çok yumusuyor gece sagdim cok az süt çıktı kızimda emerken dinirlenmeye6 basladi bende ek gıdaya geçtim böylece

benimki 9 mayıs doğumlu canm.bizimki düzeldi aşıdan sonra benden ayrılmak istemiyodu sanrm..hiç sağdın mı peki sütünü canım ne durumdaydı biliyomusn?ben de aç olduğunu hissedersem başlarım ek gıdaya
Akşamları çok yumusuyor gogsum sagdim az çıktı yani benim kızı doyuracak kadar değil sürekli emiyor çünkü gece de emiyor demekki büyüdükçe yetmiyor artık

Kilo alımı az canım sürekli enfeksiyon durumu var doktor dedi tadımlık başla yavaş yavaş arttır dedi bu ay alıştırma olacak.birde benim goguslerım akşama doğru çok yumusuyor gece sagdim cok az süt çıktı kızimda emerken dinirlenmeye6 basladi bende ek gıdaya geçtim böylece
Canım bebiş ne kadarlık oldu nelerle başladın neler yediriyosun şuan.

Canım bebiş ne kadarlık oldu nelerle başladın neler yediriyosun şuan.
Bugün tam beş ayı bitti canım.doktorum önce meyvelerden başlattı mevsim meyvelerinden şeftali kayısı muz elma armut üzüm vs.iki gün bir mryveyi ikigün bir meyveyi tattir önce 2 çay kaşığı ile ver hergün 1 çay kaşığı daha arttır dedi.birde günde bir öğün kaşık maması başlattı o da kızımın kilo alımını dengelemesı için yoğurt da yedirebilirsin günde bir fincan dedi ama ben henüz yoğurt yedirmedim

@tlyozgr canım nişanın kacinda doğdu bizimde doktor.kontrolumuz vardı bugün doktor herşey iyi dedi ama en son 1 ağustosta gitmistik o günden bugüne kilo alımı 1300 boyu iki santik uzamış rk gıdaya geçme dedi

Akşamları çok yumusuyor gogsum sagdim az çıktı yani benim kızı doyuracak kadar değil sürekli emiyor çünkü gece de emiyor demekki büyüdükçe yetmiyor artık
Olabilir canm mideleri de büyüyo kuzularımızın :) ben de ek gıdaya geçmek için sabırsızlanıyorum şapır şupur yer inşallah :))

Kızlar ek gıdada Dr listesini soran olmuştu. İlk olarak sebzeden başlıyor. 3 gün kuralıyla. 3günden sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağı da ekliyor. Başlangıçta ilk gün 3 tatlı kaşığı,2.gün 4-5t.k 3. Gün 6-7 sonrasında1 çay Bardağına kadar çıkılır.

Sonra meyveye alıştırılır. Bu ikisinden sonra ikindi öğünü yoğurta alıştırılır. Sonra pirinç muhallebisi sonra da kahvaltı.

Bu arada yemeklerden yarım saat sonra su içirmek gerekmiş

Ben ilk 3 gün yarım kabak pişirip öğle öğününe verdim. Sonra patates ekledim iki gün ama sevmedi. Patatesi bu sefer ayrı pişirip verdim yedi. Sonrasında öğleye yakın elma verdim. 3 gün sonra kabağa fasulye ekledim. Önümüzdeki günlerde de yoğurt vericem

Yemeğine anne sütü de katıyorum

Bugün tam beş ayı bitti canım.doktorum önce meyvelerden başlattı mevsim meyvelerinden şeftali kayısı muz elma armut üzüm vs.iki gün bir mryveyi ikigün bir meyveyi tattir önce 2 çay kaşığı ile ver hergün 1 çay kaşığı daha arttır dedi.birde günde bir öğün kaşık maması başlattı o da kızımın kilo alımını dengelemesı için yoğurt da yedirebilirsin günde bir fincan dedi ama ben henüz yoğurt yedirmedim
Ben yoğurtta veriyorum canım.bide meyveye başlamadım henüz.sebze çorbası filan içmez diye.bidahaki ay ufaktan çorba başlıycam

Dr a yiyecekleri Nasıl alsam diye sordum,organik gıda vs durumu var ya şimdi. Onların da ne kadr organik olduğunu bilmiyoruz siz bilirsiniz dedi.
İst da organik pazarlar var ben oralardan alıyorum bilginize

Olabilir canm mideleri de büyüyo kuzularımızın :) ben de ek gıdaya geçmek için sabırsızlanıyorum şapır şupur yer inşallah :))
Valla hiç sabirsizlanma derim çünkü zor ya ben bir türlü neyi ne zaman vereceğimi ayarlayamiyorum erken versem yemiyor geç versem yine yemiyor emmek istiyor :(

Dr a yiyecekleri Nasıl alsam diye sordum,organik gıda vs durumu var ya şimdi. Onların da ne kadr organik olduğunu bilmiyoruz siz bilirsiniz dedi.
İst da organik pazarlar var ben oralardan alıyorum bilginize
bende öyle yapmayı düşünüyorum canım. yenibosnada var organik pazar ordan alacağım. ama bizim doktor önümüzdeki ay başlarız ek gıdaya dedi.

Valla hiç sabirsizlanma derim çünkü zor ya ben bir türlü neyi ne zaman vereceğimi ayarlayamiyorum erken versem yemiyor geç versem yine yemiyor emmek istiyor :KK43:
biraz emzirip ondan sonra teklif etsen yeniden? haklsın daha süt bebekleri oldukları için hiç benim hayal ettiğim gibi olmck muhtemelen :\

biraz emzirip ondan sonra teklif etsen yeniden? haklsın daha süt bebekleri oldukları için hiç benim hayal ettiğim gibi olmck muhtemelen :\
Deniyorum canım ama birden olmuyor işte biz istiyoruz ki tıkır tıkır her verdiğimizi yesin ama yok işte biraz uğraş gerektiriyor iştahlı bi bebek olmadı ki hiç verdiğim herşeyi yese

Back