- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.232
- 208
- Konu Sahibi CadiKazani
- #59.681
kizlar ya dogumdan 47 gun sinra adet oldum o gunden beri her ay oluyorum ama leke leke iki gun ya suruyor ya surmuyor emziriyorum diye mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden hayır dedi canım
kizlar ya dogumdan 47 gun sinra adet oldum o gunden beri her ay oluyorum ama leke leke iki gun ya suruyor ya surmuyor emziriyorum diye mi acaba
Kilo alımı az canım sürekli enfeksiyon durumu var doktor dedi tadımlık başla yavaş yavaş arttır dedi bu ay alıştırma olacak.birde benim goguslerım akşama doğru çok yumusuyor gece sagdim cok az süt çıktı kızimda emerken dinirlenmeye6 basladi bende ek gıdaya geçtim böyleceKilo alımı nasıldı canım, doktor mu söyledi size ek gıdaya başlayın diye?
Akşamları çok yumusuyor gogsum sagdim az çıktı yani benim kızı doyuracak kadar değil sürekli emiyor çünkü gece de emiyor demekki büyüdükçe yetmiyor artıkbenimki 9 mayıs doğumlu canm.bizimki düzeldi aşıdan sonra benden ayrılmak istemiyodu sanrm..hiç sağdın mı peki sütünü canım ne durumdaydı biliyomusn?ben de aç olduğunu hissedersem başlarım ek gıdaya
Masallah boyluymus seninki:))allah bagislasin:)
Benimkinn boyu 49cm dogdu,hr bebek kendine ozgudur ama merak ettim ,sizim kac dogdu benjm kiz mi kisa acaba?[/QUO
Canım bebiş ne kadarlık oldu nelerle başladın neler yediriyosun şuan.Kilo alımı az canım sürekli enfeksiyon durumu var doktor dedi tadımlık başla yavaş yavaş arttır dedi bu ay alıştırma olacak.birde benim goguslerım akşama doğru çok yumusuyor gece sagdim cok az süt çıktı kızimda emerken dinirlenmeye6 basladi bende ek gıdaya geçtim böylece
Bugün tam beş ayı bitti canım.doktorum önce meyvelerden başlattı mevsim meyvelerinden şeftali kayısı muz elma armut üzüm vs.iki gün bir mryveyi ikigün bir meyveyi tattir önce 2 çay kaşığı ile ver hergün 1 çay kaşığı daha arttır dedi.birde günde bir öğün kaşık maması başlattı o da kızımın kilo alımını dengelemesı için yoğurt da yedirebilirsin günde bir fincan dedi ama ben henüz yoğurt yedirmedimCanım bebiş ne kadarlık oldu nelerle başladın neler yediriyosun şuan.
Olabilir canm mideleri de büyüyo kuzularımızın :) ben de ek gıdaya geçmek için sabırsızlanıyorum şapır şupur yer inşallah :))Akşamları çok yumusuyor gogsum sagdim az çıktı yani benim kızı doyuracak kadar değil sürekli emiyor çünkü gece de emiyor demekki büyüdükçe yetmiyor artık
Ben yoğurtta veriyorum canım.bide meyveye başlamadım henüz.sebze çorbası filan içmez diye.bidahaki ay ufaktan çorba başlıycamBugün tam beş ayı bitti canım.doktorum önce meyvelerden başlattı mevsim meyvelerinden şeftali kayısı muz elma armut üzüm vs.iki gün bir mryveyi ikigün bir meyveyi tattir önce 2 çay kaşığı ile ver hergün 1 çay kaşığı daha arttır dedi.birde günde bir öğün kaşık maması başlattı o da kızımın kilo alımını dengelemesı için yoğurt da yedirebilirsin günde bir fincan dedi ama ben henüz yoğurt yedirmedim
Ek gıdaya hayırlısıyla bir geçsek artık ben de gerim gerim gerilmekten kurtulsam.
Yapabilecek miyim nasıl olacak düşüncesi yedi beni![]()
Valla hiç sabirsizlanma derim çünkü zor ya ben bir türlü neyi ne zaman vereceğimi ayarlayamiyorum erken versem yemiyor geç versem yine yemiyor emmek istiyorOlabilir canm mideleri de büyüyo kuzularımızın :) ben de ek gıdaya geçmek için sabırsızlanıyorum şapır şupur yer inşallah :))
bende öyle yapmayı düşünüyorum canım. yenibosnada var organik pazar ordan alacağım. ama bizim doktor önümüzdeki ay başlarız ek gıdaya dedi.Dr a yiyecekleri Nasıl alsam diye sordum,organik gıda vs durumu var ya şimdi. Onların da ne kadr organik olduğunu bilmiyoruz siz bilirsiniz dedi.
İst da organik pazarlar var ben oralardan alıyorum bilginize
biraz emzirip ondan sonra teklif etsen yeniden? haklsın daha süt bebekleri oldukları için hiç benim hayal ettiğim gibi olmck muhtemelen :\Valla hiç sabirsizlanma derim çünkü zor ya ben bir türlü neyi ne zaman vereceğimi ayarlayamiyorum erken versem yemiyor geç versem yine yemiyor emmek istiyor![]()
Deniyorum canım ama birden olmuyor işte biz istiyoruz ki tıkır tıkır her verdiğimizi yesin ama yok işte biraz uğraş gerektiriyor iştahlı bi bebek olmadı ki hiç verdiğim herşeyi yesebiraz emzirip ondan sonra teklif etsen yeniden? haklsın daha süt bebekleri oldukları için hiç benim hayal ettiğim gibi olmck muhtemelen :\