2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sağol tatlım biziz.
masaallah cok guzelsiniz
Kızlar sağlık ocağı bize de vehaferon verdi. İçeriğinde paraben var. Paraben Hakkında da olumsuz şeyler söyleniyor. Siz de aynı ilacı mı kullanıyorsunuz. Ferrum kullanan da varmış, onda da paraben var mı? Kesinleşmemiş olsa da riskli olan birşeyi bebeğe vermek ne kadar doğru diye düşünüyorum. 2 gün verdim ama istemeye istemeye. Bugün vermedim mesela. Bi arkadaş çok mantıklı konuşmuş. 6. Ayda tahlil yapılıp öyle verilmesi çok daha mantıklı. Veya şimdi De verilecekse tahlil yapsalar...
bizim cocuklar yenidogan yogun bakimda yattilar 2 ay o yogun bakım dr taburcu ederken ferro sanolb ve devit3 yazmisti aylardır onu kullaniyorum.. saglik ocagi vegaferon ve monovit verdi sordum onları kullanma dedi bana telefonda sordum neden die uzatamadim yogundu..

Kızlar sağlık ocağı bize de vehaferon verdi. İçeriğinde paraben var. Paraben Hakkında da olumsuz şeyler söyleniyor. Siz de aynı ilacı mı kullanıyorsunuz. Ferrum kullanan da varmış, onda da paraben var mı? Kesinleşmemiş olsa da riskli olan birşeyi bebeğe vermek ne kadar doğru diye düşünüyorum. 2 gün verdim ama istemeye istemeye. Bugün vermedim mesela. Bi arkadaş çok mantıklı konuşmuş. 6. Ayda tahlil yapılıp öyle verilmesi çok daha mantıklı. Veya şimdi De verilecekse tahlil yapsalar...
Bizde aynısını kullanıyoruz bende dün gittim doktora tahlil gerekmiyor mu diye sordum zaten ihtiyaç olduğu için değil koruma amaçlı dedi bende anlamadim valla.iki günde bir vercem ben

Kızlar bebeğim 5 aylık olmak üzere ve memeyle doymuyo artık.mama başladım 2 gündür filan.ama çok üzülüyorum inşallah memeyi bırakmaz.

Canım bugün sağlık ocağından bize de verdiler. Ben de onları kullanmayı düşünmüyorum. 6. Ayda tahlil yaptıracağım ona göre toz şeklinde olanlardan kullanıcam.

Sordum 2.ay aşısında verem aşısı olduğu için banyo yapılmıyor 4. Ay aşısında yaptırabilirsin dedi aşıyı yaptırdım eve geldik hemen banyoya soktum hastanenin mikrobu gitsin diye birde hastane dönüşünde komşunun kızı yüzünden falan öptü onun için yaptırdım banyosunu
Opturmeseydiniz keşke. Geçen düğünde kucağa alıp sevmek istediler ellerine dokunmak istediler izin vermedim. Hasta olursa ben ugrasicam.
Ama ayağına dokunulmasina izin vermiyorum

Benim kizlardan biri de geriye itiyor kendini.. o cok problem degil emekleme ogrenme asamasindalar cunku eller hep acik degil mama yerken vs yumruk yapiyorlar ama ablam okul.öncesi öğretmeni ve bas parmagin iceride oldugu yumruk seklinin norolojik bir problemin belirtisi olduğunu söyledi arada yapıyorsa sıkıntı degil ama hep o sekilde ise takip etmeni oneririm..
Sen sakamisin yaaa şoktayım rabbim nazarlardan korusun evlatlarinj sana bağışlasın ben yanlis anlamadım dimi benim kizlardan biri dedin ve dort tane cocuk kucağında. Niraya nasil geliyorsun nasil vaki buluyon kurban olduğum aboooo maşallah

kızlar bana doktorum enfamil diye bir demir ilacı verdi. amerikadan geliyormuş. isterseniz bir araştırın.
bu arada demir ilacından mı bilmiyorum normalde günde bir kere kaka yapan oğlum birkaç gündür günde 4 5 kez kaka yapıyor az az.

Sen sakamisin yaaa şoktayım rabbim nazarlardan korusun evlatlarinj sana bağışlasın ben yanlis anlamadım dimi benim kizlardan biri dedin ve dort tane cocuk kucağında. Niraya nasil geliyorsun nasil vaki buluyon kurban olduğum aboooo maşallah
:))) sagol cnm Allah razı olsun. 5943. sayfada resim var bak ordan istersen. kayinvalide ile beraber bakiyoruz. gun icinde onlar uyuyunca işimi gücümü yapiyorum arti kek pasta:)) aksam uyuyunca da yine 2 saate bi mama yedirip biraz kendime vakit ayırıyorum şükür bir sıkıntımız yok

:))) sagol cnm Allah razı olsun. 5943. sayfada resim var bak ordan istersen. kayinvalide ile beraber bakiyoruz. gun icinde onlar uyuyunca işimi gücümü yapiyorum arti kek pasta:)) aksam uyuyunca da yine 2 saate bi mama yedirip biraz kendime vakit ayırıyorum şükür bir sıkıntımız yok
Hem bebeklerine hem sana masallah . Rabbimnsana guc kuvvet versin kendine iyi bak ki kuzularina bakabilesin. Sizi rabbime emanet ediyorum

Benİm ikinci ayım rapor aldım yine yani ikinci heyet alısim bir sıkıntı cikarmadilar ama benimde biberon alistirmam lazım sonuçta er yada geç ise başlayacağım.kaşık ile yemiyor mu peki benimki kaşıkla yemeyi seviyor
Rapor isini nasıl hallettiniz parayla veren hastaneleri duydum oylemi

Canım ben bitaneyi uyutasıya göbeğim çatlıyı valla sen nasıl uyutuyosun 4 taneyi.benimkinden 4 tane olsa adam kafayı yer.allah ona göre uslu çocukmu veriyo napıyo.çok şaşırıyorum böyle görünce.

Maşşallah canım çok tatlılar ama.

Kızlar bebekleri hala tam dönemeyen aktif olmayan varmı benm kızım gelişimi elhamdülillah güzel ama tam dönmüyor
Canım benim oğluşum da tam dönmüyor sırtüstü yatarken sağa sola dönüyor ama sırtüstünden yüzükoyuna yada tam tersi olarak dönemiyor gelişimi gayet iyi bazı arkadaşların dediği gibi kahkahalar atıyor oyuncaklara uzanıyor oturmak için resmen can atıyor.

Back