- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.461
Maasallah maasallah cok tatlilar cok
Canım ben bitaneyi uyutasıya göbeğim çatlıyı valla sen nasıl uyutuyosun 4 taneyi.benimkinden 4 tane olsa adam kafayı yer.allah ona göre uslu çocukmu veriyo napıyo.çok şaşırıyorum böyle görünce.
rabbim dağina göre karı tabi ki veriyor çok şükür ama bir çok etken var ilki..2 ay kuvezde kaldilar anne kokusu anne sütü hak getire ilk 2 hafta sütüm cok azdi sonradan artti ama bütün gün sagdigim ertesi gun 4 cucugun tek öğünü anca oluyordu kocaman göğüs bol süt olmadı zorla..neyse memede uyumadilar ilk önce hortumla midesine gitti sonra biberonla e tabi kuvezde olunca pış pış sallama yok cocuk yiyip uyumayi kendi kendine öğreniyor mecbur eve gelince kuvezdeki düzenlerini devam ettirdim tabi iki saate bi mama gece gündüz. kucagima her agladiginda almadim alamadim bazen ikisi üçü birlikte aglayinca.. 4 aylik olana kadar emzik kullanmadım sonrasinda mama bitiminde emzik verip sallama ile uyuttumMaşşallah canım çok tatlılar ama.
Benim kizimda sag veya sola donuyo tam dönmüyor henüz oturmak istiyo ve surekli kafasini kaldiriyoKızlar bebekleri hala tam dönemeyen aktif olmayan varmı benm kızım gelişimi elhamdülillah güzel ama tam dönmüyor
Allah razıolsun:)Maasallah maasallah cok tatlilar cok
Bence cok onemli her gun kullanmalisin
Sayenizde ben de bugun verdim vercem inşallahBen doğduğu günden beri hergün veriyorum daha birhgün bile aksatmadım eşim bu konuda çok titiz sağolsun günde üç posta sorar verdin mi verdin mi diye doktorumuz da her gittiğimizde özellikle hatırlatıyor veriyormusunuz diye.bir yaşına kadar devam edecek kullanmaya.bence kullanmayı birakmadan bir doktora danış canım
Ayy bilmiom valla ben kıskanıyorum yavrumu hemenaliveriodum ellerinden.Kizlar iyi aksamlar uzun zamandir yazamıyorum memleketteyim bebegim masallah cok uslu herkeste duruyo beni hoc aramiyo genelde ablam ilgileniyor kardeslerim elden birakmiyo tabi ev kalabalik herkesi inceleyip onca kişinin ilgisi altinda beni hic aramiyo bu kötu bisey mi ben kendimi kötu hissediyorum üvey anne gibi görüyorum 4 ay boyunca kendim baktim hazir dede teyzelerini dayilarini görmuşken uzak kalsinlarda istemiyom sizler ne yapiyosun baba evine gidince ne yapiyosunuZ
Masallahhhhh yaaa ne tatlı sinizSağol tatlım biziz.
Bebelerine bittim... Oyyy allah bağışlasın. 4 unu birden buyutceksin ne mutlu sanaAhahhah :)) senin yawruna da maşallah suphanallah
Yok canım ben para felan vermedim psikologdan aldım ben gittim konustum anlattım durumumu verdi sağolsun sadece hasta girişı için muayene ücreti ödedim özel hastane olduğu içinRapor isini nasıl hallettiniz parayla veren hastaneleri duydum oylemi
Dönüyor döndüğü yerde kalıp aglio . Bi dé yüzüstu nden tekrar eski haline dönmeyi becerseydi iyidiKızlar bebekleri hala tam dönemeyen aktif olmayan varmı benm kızım gelişimi elhamdülillah güzel ama tam dönmüyor
Teşekkür ederiz canım benim :)Masallahhhhh yaaa ne tatlı siniz
Benimkide tam dönmüyor canım tembel birazcıkKızlar bebekleri hala tam dönemeyen aktif olmayan varmı benm kızım gelişimi elhamdülillah güzel ama tam dönmüyor
Kızlar bebekleri hala tam dönemeyen aktif olmayan varmı benm kızım gelişimi elhamdülillah güzel ama tam dönmüyor
Rabbim güç kuvvet versin canımrabbim dağina göre karı tabi ki veriyor çok şükür ama bir çok etken var ilki..2 ay kuvezde kaldilar anne kokusu anne sütü hak getire ilk 2 hafta sütüm cok azdi sonradan artti ama bütün gün sagdigim ertesi gun 4 cucugun tek öğünü anca oluyordu kocaman göğüs bol süt olmadı zorla..neyse memede uyumadilar ilk önce hortumla midesine gitti sonra biberonla e tabi kuvezde olunca pış pış sallama yok cocuk yiyip uyumayi kendi kendine öğreniyor mecbur eve gelince kuvezdeki düzenlerini devam ettirdim tabi iki saate bi mama gece gündüz. kucagima her agladiginda almadim alamadim bazen ikisi üçü birlikte aglayinca.. 4 aylik olana kadar emzik kullanmadım sonrasinda mama bitiminde emzik verip sallama ile uyuttum
.uzun oldu kusura bakma cnm böyle bizim duzen alistilar bi de 2 saate bi mama 1 1.5 saat uyanik kalma oyun sonra yine uyku..ha bi de ilk 3 ay kimseyi eve kabul etmedim prematüre olduklarindan enfeksiyon riskine karsi.
Daha ne istiyon canım.ilk bebeklerde öyle olıyo biraz.valla ben elimden gelse gecede annem baksın dicemde gece kendim bakıyomKizlar iyi aksamlar uzun zamandir yazamıyorum memleketteyim bebegim masallah cok uslu herkeste duruyo beni hoc aramiyo genelde ablam ilgileniyor kardeslerim elden birakmiyo tabi ev kalabalik herkesi inceleyip onca kişinin ilgisi altinda beni hic aramiyo bu kötu bisey mi ben kendimi kötu hissediyorum üvey anne gibi görüyorum 4 ay boyunca kendim baktim hazir dede teyzelerini dayilarini görmuşken uzak kalsinlarda istemiyom sizler ne yapiyosun baba evine gidince ne yapiyosunuZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?