2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Maşşallah canım çok tatlılar ama.
rabbim dağina göre karı tabi ki veriyor çok şükür ama bir çok etken var ilki..2 ay kuvezde kaldilar anne kokusu anne sütü hak getire ilk 2 hafta sütüm cok azdi sonradan artti ama bütün gün sagdigim ertesi gun 4 cucugun tek öğünü anca oluyordu kocaman göğüs bol süt olmadı zorla..neyse memede uyumadilar ilk önce hortumla midesine gitti sonra biberonla e tabi kuvezde olunca pış pış sallama yok cocuk yiyip uyumayi kendi kendine öğreniyor mecbur eve gelince kuvezdeki düzenlerini devam ettirdim tabi iki saate bi mama gece gündüz. kucagima her agladiginda almadim alamadim bazen ikisi üçü birlikte aglayinca.. 4 aylik olana kadar emzik kullanmadım sonrasinda mama bitiminde emzik verip sallama ile uyuttum
.uzun oldu kusura bakma cnm böyle bizim duzen alistilar bi de 2 saate bi mama 1 1.5 saat uyanik kalma oyun sonra yine uyku..ha bi de ilk 3 ay kimseyi eve kabul etmedim prematüre olduklarindan enfeksiyon riskine karsi.

Bugün 4. Ay aşımızı olduk. İlk iğnede çok ağlamadı ama ikinci iğnede çok ağladı kuzum. Ana hemen sakinleşti. 2. Ay aşılarında o kadar çok ağlamıştı ki ağlaya ağlaya uyumuştu. Yine öyle ağlar diye çok korkmuştum. Çok şükür o kadar olmadı.
Bir aydır kakası mukuslu kızımın. Doktorumuza haftaya soracağım bakalım ne diyecek?

Kizlar iyi aksamlar uzun zamandir yazamıyorum memleketteyim bebegim masallah cok uslu herkeste duruyo beni hoc aramiyo genelde ablam ilgileniyor kardeslerim elden birakmiyo tabi ev kalabalik herkesi inceleyip onca kişinin ilgisi altinda beni hic aramiyo bu kötu bisey mi ben kendimi kötu hissediyorum üvey anne gibi görüyorum 4 ay boyunca kendim baktim hazir dede teyzelerini dayilarini görmuşken uzak kalsinlarda istemiyom sizler ne yapiyosun baba evine gidince ne yapiyosunuZ

Bence cok onemli her gun kullanmalisin
Sayenizde ben de bugun verdim vercem inşallah

Ayy bilmiom valla ben kıskanıyorum yavrumu hemenaliveriodum ellerinden. ki zaten ben de ağlayıp teyzesi ne gidip sustuğu nda aaa.sen de aglio falam gibj laflar duyunca hepten sinir olmuştum. En son ananesi aaa bu kız resmen bebeyi bizden kacirio vermio demişti. Diyeceğim o kı ne istiosan öyle yap kimseyi takma

Kızlar bebekleri hala tam dönemeyen aktif olmayan varmı benm kızım gelişimi elhamdülillah güzel ama tam dönmüyor

Benim oglumda tam dönmüyor canım, yana dönüyor ama yüz üstü hiç donmedi, maşallah çok akıllı hareketli bi bebek ama malum biraz tombik ben ona bağlıyorum donemeyisini, popoyu kaldiramiyorki

Rabbim güç kuvvet versin canım

Daha ne istiyon canım.ilk bebeklerde öyle olıyo biraz.valla ben elimden gelse gecede annem baksın dicemde gece kendim bakıyom

Daha zamanımız var galiba ben elimden tutuyorum sağa-sola döndüğümde bacak atarak dönüyor sinirlenince daha kolay yapıyorlar herşeyi her hareketi dünyaları veriyor bana darısı hayirlisiyla yuruyup koymalarına kızlar

Ya kızlar bu arada benm sigortam tam yatmamis neden olabilir 14 gün +1 gün eksik gorunuyor rapor parası alınca sigorta yetmiyormuş ondanmi acaba ?

kızlar acil bir şey sormam lazım. benim bızdık dün akşamdan beri sürekli kaka yapıyor. gaz çıkarırken sanırım çıkıyor ama az az. rengi de sarı ve az sulu. dün mısır yemiştim acaba o mu yapar? ne yapmalıyım tecrübe eden var mı? doktora ulaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…