2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar d vitamin ini her gün damlatio musunuz ben hep unutuyorum ve artik vermiorum. Gunes é çıkan bebeklere gerek yok denio. Bi de .anne sütünde yok dedikleri şaibe liymis . Anne sütü tam donanimli nasil olur da d vit. Olmaz die eleştiri alio

Kızlar d vitamin ini her gün damlatio musunuz ben hep unutuyorum ve artik vermiorum. Gunes é çıkan bebeklere gerek yok denio. Bi de .anne sütünde yok dedikleri şaibe liymis . Anne sütü tam donanimli nasil olur da d vit. Olmaz die eleştiri alio
Bence cok onemli her gun kullanmalisin

T tanemdora bizim dr 6.aydan sonra kan testi ile Demire ihtiyacı olup olmadigina bakicam dedi. 4.ay erken. Hos mama aldigi icin gerekte olmayacak dedi. Onlar herkesr öneriyorlarmis

4 tane bebegin her birini baska bi gun yikamak yorucu olacagi icin tek seferde ve seri bi sekilde yikamam lazim canim benim yöntemi sana soyleyeyim.. onceleri kuvet ve file ile yıkıyorumbaktim bütün gunum gidiyor bende banyo muslugunun altinda tek elimle yikamaya basladim:)) vücudunu köpüklerken oturtup bacagima dayiyorum sonra kollari onde gogsu benim kolumun uzerinde iken tek elimle kafasini şampuanliyorum ..durulama da yine tek kolumun uzerinde iken akan suyun altinda bacaklarini kollarini sirtini yikayip son asamada iki elimle kulaklarinin kepcelerini katlayarak tikayip suyun altina tutuyorum tüm vucudunu 10 dk da duş aldiriyorum gayet temiz oluyorlar ..ama cesaretli olmak lazim sakininca olmaz.
Canim yaaa dorduzlerin resmini paylasirmisin bizimle Ayyy Allahımmmm çok tatlilardir dördü birden.evde sesleri civin civildir kuşlar gibi :)

Raporlar sikintili ulkenin durumu karisik ben bide disislerindeyim dis görevdeyken ucretsiz izin felan hak getirsin sutumu sagsam biberon tutarmi ne biliyim iste zaman daraldi kasima kadar yanimda götürmem icin musade ettiler ama cok zor oluyor oyle götüreyim mi gotursem nasil olacak
Benİm ikinci ayım rapor aldım yine yani ikinci heyet alısim bir sıkıntı cikarmadilar ama benimde biberon alistirmam lazım sonuçta er yada geç ise başlayacağım.kaşık ile yemiyor mu peki benimki kaşıkla yemeyi seviyor

Aaaa maşallah 18 yaşında kızın mi var ne güzel
Ama kimse moralini bozmasin diyim yinede ben kizimi 42 gunlukken birakip ise basladim simdi 18 yasinda buyumeseydi o buyumezdi masallah genc kiz oldu. Oğlum 5 ayi bitirmis olacak en azindan

IMG_20160907_161214074.jpg

4.ayimizi yeni bitirdikk. Asimizi olmaya gittigimizde ebe demir ilaci baslancak dedi. Benim kizim mamayla besleniyor, bikac ogun sütümu sagip veriyorum. 3.5 ay meme reddi yaşadık, mecbur kaldim, aglamasina dayanamadım. :KK43: mama kabizlik yapıyor, mamasina saf zeytinyağı koyuyorum bikac damla, kakasini gunde 1 kez yapiyor cok sukur. Demir ilaci da kabızlık yapıyor bana ferrum onerdi ebe. Doktora sormadan almadım kullanmadim. Mama yedigi icin mi almasi gerek, yoksa herkes kullaniyor mi ?
Herkese veriliyor canım bize de sağlık ocağından vegaferon diye verdiler doktoruma danistim kullan dedi kabizlik yapar zeytinyagi verebilirsin dedi zaten demir ilacini da koruyucu amaçla veriyorlarmis beşinci aya gireceğiz bir hafta sonra iki gündür kullanıyorum bende

Ben doğduğu günden beri hergün veriyorum daha birhgün bile aksatmadım eşim bu konuda çok titiz sağolsun günde üç posta sorar verdin mi verdin mi diye doktorumuz da her gittiğimizde özellikle hatırlatıyor veriyormusunuz diye.bir yaşına kadar devam edecek kullanmaya.bence kullanmayı birakmadan bir doktora danış canım

Yaaaa allahım sen nelere kadirsin ne tatlılar ya maşallah 4 tane bir arada allah bağışlasın hepsini.bende ikiz tekiyim erkek ikiz kardeşim var kendimin de ikizlerim olsun çok istemiştim
teşekkürederimcnm Allah razi olsun.. ailede varsa oluyor genelde ama kismet degilmis canim çocuğun var değil mi

Ben zaten çocuk psikoloğuyum ve 10 yıldır otizmli çocuklarla çalışıyorum. Birkaç dr arkadaşımla görüştüm ama net bir görüş alamadım. Anlayabilmek için birkaç ay daha beklemem gerekiyor ama anne olduğum için ne yazıkki bu kaygı beni çok yıpratıyor. Zira bebekler için her zaman net yorumlar yapamıyoruz. Sizin gibi tecrübeli annelerin görüşleri, benzer durumlar yaşadıklarını duymak beni daha fazla rahatlatiyor.

Bazen çok bilmekte iyi bişey değil hayatım, sen otizmli çocuklarla çalışırken muhtemelen çok etkilendin ve içinde bir yerlerde benim çocuğum da böyle olursa ne yaparım diye kaygı taşımaya başladın vee sonunda bir bebeğin oldu sen onda otizmle ilgili belirtiler aramaya başladın. Bence senin bebeğin çok sağlıklı, minik te olsa o bir insan ve her insan farklı özelliklere sahiptir, kimi az güler kimi gülmeden duramaz kimi cana yakın konuskan kimi çekingen kimi meraklı yani bebeklerde farklı ozellikteler. Benim eltimin kızı 16 aylık yaşını doldurana kadar bir kere bile kahkaha atmadi bi kaç aydır bazen atıyor ve maşallah çok sağlıklı, benim oğlum 1 haftadır arada bir özellikleri de babasına kahkaha atmaya başladı. Çok düşünüp te bebeğinle gecirdigin güzel zamanları ziyan etme bebeğin sağlıklı ve biraz meraklı bi bebek, bugunlerin tadını doya doya çıkar

Kızlar sağlık ocağı bize de vehaferon verdi. İçeriğinde paraben var. Paraben Hakkında da olumsuz şeyler söyleniyor. Siz de aynı ilacı mı kullanıyorsunuz. Ferrum kullanan da varmış, onda da paraben var mı? Kesinleşmemiş olsa da riskli olan birşeyi bebeğe vermek ne kadar doğru diye düşünüyorum. 2 gün verdim ama istemeye istemeye. Bugün vermedim mesela. Bi arkadaş çok mantıklı konuşmuş. 6. Ayda tahlil yapılıp öyle verilmesi çok daha mantıklı. Veya şimdi De verilecekse tahlil yapsalar...

Kızlar sağlık ocağı bize de vehaferon verdi. İçeriğinde paraben var. Paraben Hakkında da olumsuz şeyler söyleniyor. Siz de aynı ilacı mı kullanıyorsunuz. Ferrum kullanan da varmış, onda da paraben var mı? Kesinleşmemiş olsa da riskli olan birşeyi bebeğe vermek ne kadar doğru diye düşünüyorum. 2 gün verdim ama istemeye istemeye. Bugün vermedim mesela. Bi arkadaş çok mantıklı konuşmuş. 6. Ayda tahlil yapılıp öyle verilmesi çok daha mantıklı. Veya şimdi De verilecekse tahlil yapsalar...

Netten baktım da ferrumda da paraben varmış. Yokmu başka alternatif

Back