- 5 Aralık 2014
- 1.666
- 2.788
- 63
- 37
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.281
yeos şuan kendime kahkalarla gülüyorum, bu mayıs nerden takıldı bana, sabahtan beri yarın 19 mayıs diyorum kimse beni duzeltmiyor yaaaa, hatta eşimden kv nin ilaçlarını alması istedim sonrada aaa yarın 19 mayıs tatil eczaneler dedim hiç bişey demedi, gülün gülün çekinmeyin lutfen
12 ile 1 arası diye biliyorum ben.Kızlar asm lerde öğle arası Nasıl oluyor bilen var mı? Aşıya gidicez ama öğle yaklaştı bebiş de uyudu. Öğle arası varsa rahatını bozmıyım
Ay canımmm allah kolaylık versin biz bitaneyle başedemiyozTeşekkür ederim. Hos buldum evet 4uz bebeklerim var.martta dogdular 2 ay erken yani 2 ay kuvezde kaldilar mayista dogmalari gerekiyordu. Gelisim acisindan mayis olarak kabul Ettiği icin dr u buraya dahil olayim dedim yasitlari ne durumda .. bilgi alisverisi vs
manavdan aldim bedava veriyorlardi
Canım o kanguru ergonomik değil ama bacakları aşağıya sallanıyor bebeğin çok zararlı. S sevim1991 canım tuniko.com diye bi site var ordan Boba4g kiralayabiliyorsun deneyip bakabilirsin bebeğin sevecek mi diye. Sonrasında almak isteyince fiyatı uygun olsun diyorsan ikinci el satanlar var onlardan da alabilirsin.Benimkinin markası chicco go kanguru 89 tl ye ebebekten almıştık. Benim kızım pek sevmedi kanguruyu hatta arabasını da sevmiyor hep kucakta.
Yok canım arada yapıyor bende bebeklerin baş parmağı icerdeyse beyninde sorun var dediğini duydum ondan sordum sukurler olsun ki arada yapıyor yani oyuncağını. Biberonunu kavriyor ne bilim geri gBenim kizlardan biri de geriye itiyor kendini.. o cok problem degil emekleme ogrenme asamasindalar cunku eller hep acik degil mama yerken vs yumruk yapiyorlar ama ablam okul.öncesi öğretmeni ve bas parmagin iceride oldugu yumruk seklinin norolojik bir problemin belirtisi olduğunu söyledi arada yapıyorsa sıkıntı degil ama hep o sekilde ise takip etmeni oneririm..
teşekkür ederim cnm cok şükür rabbim kolaylığını veriyor nazli ya da agrasif huysuz çocuklar degil surekli kucak istemiyorlar cunku alistirmadik mama oyun uyku duzeni yaptim saatlidir tek el degil cunku iki ksi bakiyoruz o yuzden herşeyin belli düzeni var cok şükür.Ay canımmm allah kolaylık versin biz bitaneyle başedemiyoz
cnm benimkilerden oglan da cok ufakken yapiyordu bıraktı simdi bir sıkıntı yok ara ara yapiyor iseYok canım arada yapıyor bende bebeklerin baş parmağı icerdeyse beyninde sorun var dediğini duydum ondan sordum sukurler olsun ki arada yapıyor yani oyuncağını. Biberonunu kavriyor ne bilim geri g
biz geçen cuma olduk, az ağladı. ama bu seferki baya etkiledi canım sen de dikkat et istersen özellikle bu akşam.Biz 4.ay aşımızı olduk teyzeleri, maşallah ogluma 2 igne vurdu ebe hiç aglamadi, 8200gr 66 cm olmusuz
Ateş düşürücü verdim canım inşallah çok etkilenmezbiz geçen cuma olduk, az ağladı. ama bu seferki baya etkiledi canım sen de dikkat et istersen özellikle bu akşam.
bu iyi oldu cnm benim de kafami kurcaliyordu bende ufaktan basladim ek gidaya ama asm bir sey demedi bu konuyla ilgili her gittigimizde fotoğraf cekme merakinda olduklari icin dr ve personel.. haliyle hengamede bende unutuyorum sormayi 4. aşı ekimin ikinci haftası soracagim bende..Kimse ek gıdaya geçişle ilgili bişey söylemedi ama benim gibi ne yapacağını tam olarak kestiremeyenlere yardımcı olabilir;
http://www.ayseoner.com.tr/beslenme/6-8-ay-yemek/adim-adim-ek-gidaya-gecis/
Ben mamadan yogurt yapiyrm massallah bebgim istahli yiyor. meyvelerin de suyunu tattiriyrm alissin diye. Bu sekilde basladim cok kitabi degil duyduklarima gore hareket ediyrm cunku mamaya agirlik vermwye basladi kuzum zaten sutum hicbizaman yeterli olmadiKimse ek gıdaya geçişle ilgili bişey söylemedi ama benim gibi ne yapacağını tam olarak kestiremeyenlere yardımcı olabilir;
http://www.ayseoner.com.tr/beslenme/6-8-ay-yemek/adim-adim-ek-gidaya-gecis/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?