2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Boşver canım sen milletin ne dediğini araştır öğren ve annelik iç güdülerine güven
Ben de bu mantığı anlamıyorum ya çocuk su şişesine uzandı diye susamış mı demek oluyor benim oğlum boş pet şişeye uzanıyor onu ne yapcaz şimdi ya da yemek yiyenleri dikkatle izleyince canı mı çekmiş oluyor ne kadar saçma. Bebeğin onun ne olduğu konusunda fikri bile yok. O zaman benim oğlum ellerini ağzından hiç çekmiyor demek ki çok yiyesi var ellerini cız bız yapıp vereyim akşama ya da oyuncaklarını onları da öyle bir iştahla ağzına sokuyor ki kesin yemek istiyor  bakma canım sen o söyleyenlere şuanda bebeklerimiz dünyayı keşfediyorlar etraflarındaki herşey dikkatlerini çekiyor elimizde su şişesi değil ne olursa olsun onlar yine dokunmak için uyanacaktır ve hatta ağzına götürecektir.

Benim kızım da 26 mayıs doğumlu 7kg.doktor çok fazla dedi, elinden gelse diyete sok diyecekti.Bence bebeğinin kilosu iyi cnm, boşver milleti.bir kaç kez benim kızım da süt çıkardı ama geçti şükür

sen gönlünü ferah tut benimki daha beter 10 mayıs doğumlu ve daha yeni 6 kilo oldu canım
Canim benimki 29 nisan dogumlu 6 kilo 600 gram hiç de takmıyorum valla varsın zayıf olsun sağlıklı olsun yeter
Canim alerjiye birşey diyemem ama doğum tarihine göre kilosu gayet iyi bence

Benim kızım da 26 mayıs doğumlu 7kg.doktor çok fazla dedi, elinden gelse diyete sok diyecekti.Bence bebeğinin kilosu iyi cnm, boşver milleti.bir kaç kez benim kızım da süt çıkardı ama geçti şükür

Benim kızımda 26 mayıs doğumlu 3100 doğdu bugün tarttım 7200 geldi çokmuymuşşş . Bişy demedi doktor bize hiç. Ama en son 3.ay kontrılüne aile hekimine gittik doktora gitmedik bi daha

Canim benimki 29 nisan dogumlu 6 kilo 600 gram hiç de takmıyorum valla varsın zayıf olsun sağlıklı olsun yeter

Canim alerjiye birşey diyemem ama doğum tarihine göre kilosu gayet iyi bence
Canim avatarindakı foto senin bebense hiç de öyle zayif durmuo ki ..hayret ettim. Masallahhhhhsubhanallah

Canim senin dr benim oğlani görse diyete sokacak demekki, benim oğlum 17 mayıs dogumlu 3.ay kontrolünde 7 kg di, 2 gün sonra 4.ay asimiz var kaç oldu acaba ama 7700 den aşağı değildir herhalde

Masallah uzun boylu olacak kızin benimde 11 mayis dogumlu 6400 gram 64 cm
Bencede boyu iyi ama kızımı her gören Ayy sen ne kadar miniksin diyor fincana benzeten bile oldu bende anlamadım ki bu milleti çocuğumun kilosu milleti geriyor halbuki ben hiç takmıyorum zaten kucaktan inmiyor birde kilolu olsa ne yapardım bilmem.senin bebişin de boyu bence gayet güzel. Hepimizin çocuklarına kocaman MASALLAH

Kizlar bebeginizin burnu tikandiginda ne Yapiyosunuz hangi damlayi Kullanıyorsunuz acil cevap verebilirmisiniz

Kizlar bebeginizin burnu tikandiginda ne Yapiyosunuz hangi damlayi Kullanıyorsunuz acil cevap verebilirmisiniz
serum fizyolojik damlatip 10 dakika sonra otri bebenin aspiratoru ile cekiyirum bir haftadir memlekettetdim hem soguk hemde kuru havasu oldugu icin her uykudan sobra tikaniyirdu bebde biyle yapiyordun

Benim kızımda 26 mayıs doğumlu 3100 doğdu bugün tarttım 7200 geldi çokmuymuşşş . Bişy demedi doktor bize hiç. Ama en son 3.ay kontrılüne aile hekimine gittik doktora gitmedik bi daha
Benim doktor öyle dedi ama ben takmıyorum.ilk kızım 3 aylıkken 7300 du.Şu an normal kiloda

Canim senin dr benim oğlani görse diyete sokacak demekki, benim oğlum 17 mayıs dogumlu 3.ay kontrolünde 7 kg di, 2 gün sonra 4.ay asimiz var kaç oldu acaba ama 7700 den aşağı değildir herhalde
Maşallah cnm.

Populer konu bi dahil olayım dedim ankette kendime yer bulamadim :))4uz
Maşallah, allah yardımcın olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…