- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi CadiKazani
- #59.181
Kızlar benim kızım uyanık old zaman sırtım yere gelmesin diyor.Ben yanlarına yastık koyarak oturtuyorum artık.ikidir hoppalaya da koyuyorum.çok seviyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim bebeğim sıçrıyor uyurken annemlerdeyum evdeyken böyle değildi neden olabilir normalmi sizce
Merhabalarr herkes iyidir inşallah...
Bayadır ara ara bakıyorum ama çokta takip edemedim neler oldu... Grip geçiren oldumu acaba diye size sorayım dedim . Bugün bi anda vurdu bana ama ilaç kullanamıyoruz emzirirken değilmiii yada varmı kullanabileceğimiz ilaç . Gözlerim bile yanıyor.
Bu yetmezmiş gibi geçen haftada kolumu kırdım alçıda şuan kızımı kucağıma bile alamıyorum . 1 ay nasıl geçecek bana![]()
kızlar mama sandalyesi arayışına girdim var mı tavsiye edebileceğiniz bir model?
Kızlar yurutecee bindirmek konusunda ne dusunuyorsunuz
Canim cok geçmiş olsun.bende geçenlerde grip oldum kızimada benden geçti dk grip ilaçları yiyebilirsin dedi ama ben yinede yemedim geçti çok şükür atlattım
Peki kızlarkanguru kullanan varmı bende düşünüyorum almayı ama sağlığa zarari varmıdır acaba
Zürafayı bugün aldım canım. Kızım çok sevdi. Eli görevini gördü :)
Kolsuz uyku tulumu kanz aldım ben. Ama henüz yatıramadım çünkü geceleri o kadar soğuk olmadı. Kesinlikle battaniye yerine ya kalın giydirilmeli yada tulum kullanılmalı.
Mesela bu yürüteç gibi. Güvenli mi kullanışlı mı bilmiyorum. Bilenler yorum yaparsa ben de sevinirim.
Kızlar evimizé geldik . Bebeğim çok huysuzlastı aglio ne olursa . Neden acaba dis mi cikaracak ki. Ağzı bol sulu ve kendini sıktırp duruyor. Öf ben ağlamayan sakin bebemé alişmistim böyle çok moral bozuyorm. Siz de de var mı dİş belirtileri
Ben kullanıyorum canım çoook rahat ama ergonomik olanlardan kullanmalısınız mutlaka . 3.ay kontrolüne kanguruyla gittik doktorada sordum sağlıklımı bu şekilde diye bebeğin kemik yapısı için en sağlıklı taşıma şekli bu istedğin kadar kullanabilirsin dedi. Tabi 10 gündür kullanamıyoruz özledik kangurulu gezmelerimizi
Kızlar oturtuyormusunjz bebekleri
Bişey sorcam arkadaşlar, bizim buralar bayagi serinledi, artık kısa kollu giydirmiyoum, citcitli zıbın üzerine uzun kollu bluz giydiriyorum gündüz sıkıntı değilde gece besigine yatınca uşüyor çocuk, bizim ev kat kaloriferli başka ısıtacak bişey de yok kalın battaniye örtüyorum üzerine ama yinede yanaklari elleri soğuk oluyor, kolunu içine sokmuyor kesinlikle, uyuyunca ellerini battaniye içine koyuyorum ama bu kezde ellerini havaya kaldirinca battaniye yüzüne örtuluyor, ben bu cocugu nasıl ısıtacam koynumda mi yatirsam
Valla yeşilçan o sorun bizddede var çocuğun ustunu orter otmez direk açıyor uzerini
Kızlar benim kızım uyanık old zaman sırtım yere gelmesin diyor.Ben yanlarına yastık koyarak oturtuyorum artık.ikidir hoppalaya da koyuyorum.çok seviyor
Aramızda çok fazla yok cnm.Kızım 26 mayıs doğumlu.ilk kızım tam 3.5 aylıktı hoppalaya koyduğumda.bu kızımı da 3.5 aylıkken koydum.Maşallah bu ilkinden daha kuvvetli basıyor zaten.Kız-erkek farketmez 6 aydan önce oturtmayın derler.Ama biraz da çocuğa bağlı bence.Benim kızım istiyor oturtuyorum. (Destekli tabi)Kalabalıkta ani seslerden korkmuş olabilir. Ellerine battaniyesini falan tuttur. Eliyle bişey tutarsa korkmaz. Yanindaysan hemen elini tut
Geçmiş olsun Canım
Ogleden sonra bi 3 saat falan yat bebeğinle uyu. Yan yatarak emzir. Emzik gibi. Böylece dinlenmiş olursun. Dinlenirsen iyilesirsin
İhlamur harika.
. Kırık için de kemik suyu icmeni tavsiye ederim. Kısık ateşte saatlerce pişen. Düdüklü tencerede değil ama. Az elma sirkesi damlatiliyor.
Ben ikea 'nın antilop sandalyesini 3. Çocuğuma kullanacağım. Başkaları da kullandı geri verdi üstelik. Uzun ömürlü.
Ama yatak olanları var kademeli oturma beya yatırılan. Tekerlekli oluyor.onlar da harika. Her odaya götürüyorsun. İşin nerdeyse bebek yanında. Emniyetli bağlıyorsun. Ve uykusu gelince de uyuyor.
6ay dolunca inşallah. Kız benimki. Erkek olsa 4ay bitince kısa süreli koyardım.
Ergonomik olanlari var karşıya bakarak duranlar iyi bence.
İkinci elleri de var.
Ergobaby, momfortbaby
Eli ayağı kapalı çıtçıtli uyku tulumları var.
Ben ilk kızımda kullandım.hata dışarda mont gibi de kullandım.
Aniden düşüp dişini kırabilir benim oglum gibi. Örümcek gibiler daha iyi bence
Kalabalığa alıştı ya. Bence ondan cNim. Ebet diş belirtisi var.
Kucakta kendime yasliyirum. Kızlar 6ay dolunca oturtulur.
Koynunda en iyisi de yine de uyku tulumu şart. Ya da uzun bi örgü suveter
la ne güzel ya. Kızın kaç aylık. Destekli oturma 6ay bitince değil ki kızlar için? Ben kızımi bekletecegim. Arkaya da yastık koy bence yaslanarak eğimli otursun
Yürütecin birçok zararı var canım ev kazaları da cabası ben kullanmayı düşünmüyorumKızlar yurutecee bindirmek konusunda ne dusunuyorsunuz
Ben aldım canım buzzidil marka, ergonomik olanlardan almalısın kesinlikle kurbağa denilen bebeğin bacaklarının M şeklinde olması önemli. Ergonomik olmayanlar zararlı. Bebeğin sana dönük şekilde taşınması gerek dışa dönük taşınanlar da ergonomik değil ve zararlı omurgası içinPeki kızlarkanguru kullanan varmı bende düşünüyorum almayı ama sağlığa zarari varmıdır acaba
Yürüteç bilinenin aksine erken değil geç yürümesine sebep oluyormuş bebelerinBugün bir arkadaşımla mevzu oldu. "Yürüteç al çok rahat edersin, oğlum onunla çabucak yürüdü hem de güvenli oldu" dedi. Ben fisher price ın melodili zebra yürüteci gibi olanlardan almak istiyorum.
Canım özelliklerinde yazar ergonomik diye. Ergonomik olanlar o kadar az fiyatlı değil 17.90 olan ergonomik değildir muhtemelen. En uygun 100 küsürlerde var ergonomik bildiğim kadarıyla. Boba4g, momfortbaby, fidella, buzzidil, emeibaby, tula benim bildiğim markalar. Bide halka sling ve dokuma sling kullanılabiliyor ama onları kendimiz bağlamamız gerektiği için kanguru gibi pratik olmuyorErgonomik nasıl oluyor canım, az önce civilin sitesine baktım 17.90 tl ye de var 850 tl ye de farkı neki bunların
6ay dolunca inşallah. Kız benimki. Erkek olsa 4ay bitince kısa süreli koyardım.
Canım karıştırmış olmayasın tam tersi erkek bebeklerin testisleri sıkıştığı için erkek bebek için daha da zararlı diye söylenir.
Ben işte yürüteç yerine bundan alayım dedim amarulem bu yürüteç değil, ilk adımlarını atmaya başladığı zaman kullanılıyor. (ilk adım arabası)
Sanıyorum bu da Bebek'ten bebeğe göre değişiyor. Yürüteç kullanıp erken yürüyen de var, geç yürüyen de. Ben örümcek tipi almayı düşünmüyorum zatenYürüteç bilinenin aksine erken değil geç yürümesine sebep oluyormuş bebelerin
Oğlumun yarın 4 ayı doluyor teyzeleri ama benim oglum oturmak istemiyor neden acaba, destekli oturtmak istedim az önce ayaklarıyla kendini ite ite kaydirdi
Uyku tulumuna geçebilirsinBişey sorcam arkadaşlar, bizim buralar bayagi serinledi, artık kısa kollu giydirmiyoum, citcitli zıbın üzerine uzun kollu bluz giydiriyorum gündüz sıkıntı değilde gece besigine yatınca uşüyor çocuk, bizim ev kat kaloriferli başka ısıtacak bişey de yok kalın battaniye örtüyorum üzerine ama yinede yanaklari elleri soğuk oluyor, kolunu içine sokmuyor kesinlikle, uyuyunca ellerini battaniye içine koyuyorum ama bu kezde ellerini havaya kaldirinca battaniye yüzüne örtuluyor, ben bu cocugu nasıl ısıtacam koynumda mi yatirsam
Hopppalanin markasini ve varsa resmini paylasabilirmisinAramızda çok fazla yok cnm.Kızım 26 mayıs doğumlu.ilk kızım tam 3.5 aylıktı hoppalaya koyduğumda.bu kızımı da 3.5 aylıkken koydum.Maşallah bu ilkinden daha kuvvetli basıyor zaten.Kız-erkek farketmez 6 aydan önce oturtmayın derler.Ama biraz da çocuğa bağlı bence.Benim kızım istiyor oturtuyorum. (Destekli tabi)