- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #59.101
Bu durumda iş eşlere düşüyor. Ama maalesef benim eşim hiçbir şey demiyor kendi tarafına
Beni de ablam çok üzüyor. Yanağından öpmeyin dediğim halde öpüyor. Yüzü pütür pütür oldu kuzumunsöylüyorum ama "seviyoruz, içimiz kaynıyor" deyip öpmeye devam ediyorlar. Ben daha hiç yüzünden öpmedim. Benim içim kaynamıyor mu ? Bununla kalsa yine iyi şimdi de ağızdan öpmeye başladı. Çok üzülüyorum ama söylesem de fayda etmiyor [/Q
NjmBen de geçen gün hastaneye gittiğimde orda çalışan biri eşimden aldı kucağında sevdi, bebeğim bir de elini soktu kızın ağzına.... Kadın Kendini hiç çekmedi bile. Zaten hastane ortamı, bütün gün ordalar. Elleriyle mıncık mıncık sevdi, bari ağzını çek bebeğin elinden... Hiç hoş değil
Kızlar yorumları geç gördüm. Hummana almadım. Aktardan Rezene anason ısırgan aldım. 1sb suya birer çay kaşığı Rezene ve anason bir tutam ısırgan demliycem. Aktar günde en az 3 en çok 4sbD)iç dedi.
sana katılıyorum bende acayip sinir oluyorum. üstelik bir de bir şey olmaz demiyorlar mı! benim çocuğum öpme diyorum bir şey olmaz diyorlar sanki onlar karar verecek.Bebeğimi izin almadan sevmeye kalkanlarrrr... cinnet geçireceğim bir gün.. nasıl hak bulurlar ya. Şapır şupur elinden öptü satıcı kız. Lokantada ellerini tutuyor garson kız. Ayıptır ya. Bu yavrunun elleri devamlı ağzında zaten!! Kalp kırmayayım diye sustum ama bu nedir. Bu hakkı nerden buluyorsunuz!!! Çok sinirliyim çoookk..
burdan daha önce sormuştum oğlumun kafasında konak var diye, bugün zeytinyağı sürdüm yarım saat kadar bekledim. sonra tarakla yavaş yavaş taradım. zaten çoğu tarağın üzerinde kaldı. kalanları da sampuanla güzelce yıkadım. tamamen geçti diyebilirim. sonucu bizimle paylaş diyen bir arkadaş vardı nickini unuttum.
Henüz bizde yok, her banyodan sonra bebeğimi saf zeytinyağı ile yağlıyorum, elimi başına da sürüyorum. İnş oluşmaz. Konağa ama çözüm olarak bebeyağı veya zeytinyağını veya karbonatlı suyu pamuğa sürüp bebeğin başına sür, yarım saat beklet, yumuşak fırça ile nazikçe tara, bebeği şampuanıyla güzelce yıka, bunu birkaç kez tekrarla diyorlar. Denersen veya denediysen sonucu paylaşırsan güzel olur
Evet canım aynen öyle eşlerde bitiyor iş benim eşim daha da beter ben öpüyorum diye öpme diyordu evde ama orda hiçbişey dediği yok hatta tam tersi sanki oyuncak bebek gibi elden ele verdirip fotoğraf çekme derdine düştü sinir oldum, dedesi sen al kucağına çekeyim, babaannesi sen de al bide öyle çekelim, gel halası senle de, amcasıyla da, hep birlikte, tek başına... 40-50 tane çekti böyle böyle herhalde, çocuk bi taraftan ağlamaklı oluyor şaşkın şaşkın bakınıyor yavrum onu bile gözü görmüyorBu durumda iş eşlere düşüyor. Ama maalesef benim eşim hiçbir şey demiyor kendi tarafına
Beni de ablam çok üzüyor. Yanağından öpmeyin dediğim halde öpüyor. Yüzü pütür pütür oldu kuzumunsöylüyorum ama "seviyoruz, içimiz kaynıyor" deyip öpmeye devam ediyorlar. Ben daha hiç yüzünden öpmedim. Benim içim kaynamıyor mu ? Bununla kalsa yine iyi şimdi de ağızdan öpmeye başladı. Çok üzülüyorum ama söylesem de fayda etmiyor
Yok malesef canım vicdan filan, aa ağzından mı öpüyorsun babaannesi diyorum neresi denk gelirse orasından öperiz demi oğlum diye bebeğimle konuşuyor bide. Bide hastanede çalışan bi kişi yani her türlü mikrobun ortasında bunu söylediğimde de sanki hastanede çalışıyorsam ne var elimi yüzümü yıkıyorum gelince diyorYUUUH ağzından öpmek nedir yaahiç mi vicdan yok bu millette küçücük bebek mikrop alır hastalanir diye düşünmüyorlar bende ellerini opmelerine çok sinirleniyorum kim olursa olsun soyluyorum valla çocuğumun herseyden önemli
Yok malesef canım vicdan filan, aa ağzından mı öpüyorsun babaannesi diyorum neresi denk gelirse orasından öperiz demi oğlum diye bebeğimle konuşuyor bide. Bide hastanede çalışan bi kişi yani her türlü mikrobun ortasında bunu söylediğimde de sanki hastanede çalışıyorsam ne var elimi yüzümü yıkıyorum gelince diyorYUUUH ağzından öpmek nedir yaahiç mi vicdan yok bu millette küçücük bebek mikrop alır hastalanir diye düşünmüyorlar bende ellerini opmelerine çok sinirleniyorum kim olursa olsun soyluyorum valla çocuğumun herseyden önemli
EmIzirdigimiz icin gec olunabikirmis.ama beni dr 3. Ay bitiminde cagirdi. Smear testi yapalim dedi.ben gidemedim yaz olunca ama adet icin acele etme .ablam 6.ayda oldu emziriyordu. 1 yila kadar uzayanlari da duydum 40 günlük olanlaridaKızlar hala regl olmayan var mı? ben olmadım doktor muayenesine gitsem mi acaba geç mi kaldım yoksa diye endişelendim şimdi.
Zaten ek gida alacagi icin emme araligi uzayacak ama biberon a da alissa iyiolur. Bnm kizim hememiyor hem de biberonla mama yiyorHerkese merhaba, hamileliğimin başlarında takip ediyordum bu konuyu ama sonra zor bir hamilelik süreci sebebiyle okuyamadım pek.
Sizlere bir sorum olacak. Bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak. 6 ayını doldurduğunda da işe dönmem gerekiyor. şu an emme aralığı çok sık. 2 saatte bir gibi emiyor. İşe başladığımda eve gelip emzirme imkanım da olmayacak ve ne yazık ki biberon da tutmuyor. Ben işe başladığımda zorlanmamasi için emme aralığını arttırmaya çalışmam gerekir mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?