2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim darilirsa darilsin hasta olunca sen üzüleceksin uyar hemen ağızdan öpmek nedir ya dişinde çürük varsa ya ağız içinde aft varsa ya dudağında uçuk varsa ki uçuklar çok tehlikeli söyle hemen kendine gelsin herkes bu nedir ya valla benim ablam kv yapsa görüşmeyi keserdim uzun süre ayyyyyyyy nasıl sinir oldum

BeNim eşim yabancının kucağına verse oracıkta paralarım adamı :)))
Njm

Kızlar yorumları geç gördüm. Hummana almadım. Aktardan Rezene anason ısırgan aldım. 1sb suya birer çay kaşığı Rezene ve anason bir tutam ısırgan demliycem. Aktar günde en az 3 en çok 4sbD)iç dedi.

kızlar merhaba. öncelikle herkesin bayramını kutlarım. bir haftadır bakamadım tatildeydik. oğlum uçağı hiç sevmedi dönüşte inanılmaz ağladı. uçağa mama alınır mı diye soranlara söyleyeyim. biz her ihtimale karşı yanımıza biberon aldık huysuzluk yapmasın diye. biberona yeterli su koydum 120 ml kadar. mamayı da uçakta koydum. sonra hosteslere verdim ılıttılar suyu.

ben süt artırıcı çok kullanıyorum canım. humana still tea, promalt ve rezene düzenli içersen gerçekten işe yarıyor.

Bebeğimi izin almadan sevmeye kalkanlarrrr... cinnet geçireceğim bir gün.. nasıl hak bulurlar ya. Şapır şupur elinden öptü satıcı kız. Lokantada ellerini tutuyor garson kız. Ayıptır ya. Bu yavrunun elleri devamlı ağzında zaten!! Kalp kırmayayım diye sustum ama bu nedir. Bu hakkı nerden buluyorsunuz!!! Çok sinirliyim çoookk..

sana katılıyorum bende acayip sinir oluyorum. üstelik bir de bir şey olmaz demiyorlar mı! benim çocuğum öpme diyorum bir şey olmaz diyorlar sanki onlar karar verecek.

burdan daha önce sormuştum oğlumun kafasında konak var diye, bugün zeytinyağı sürdüm yarım saat kadar bekledim. sonra tarakla yavaş yavaş taradım. zaten çoğu tarağın üzerinde kaldı. kalanları da sampuanla güzelce yıkadım. tamamen geçti diyebilirim. sonucu bizimle paylaş diyen bir arkadaş vardı nickini unuttum.

kaka konusunu konuşanlar olmuş. benim oğlumda bir süre önce 4 gün kaka yapmamıştı. doktoruna sorduk fitil verdi. sonraki gün yeniden yapmadı. doktor bu sefer yetersiz beslendiğinden olabilir günde 4 öğün mama verin dedi. zaten sinirliydim doktora mamaya yönlendiriyor diye o cevabı üstüne doktorumu değiştirdim. sonraki doktorum anne sütü alan bebeklerin kaka yapmamaları 10 güne kadar normal dedi. yani ben bebeğime boşu boşuna fitil vermişim.

İşe taramasına sevindim demekki olursa biz de böyle yapıcaz ama artık olmaz heralde

Kizlar herkesin bayrami mubarek olsun bebeklerinizle nice bayramlar gecirmeniz dileğiyle.

Bisey sorucam arkadaslar kizimin demin altini değiştirirken mama verdiğim icin zaten kati bi sekilde kaka yapiyo ama bezin ortasinda siyahimsi biraz daha katı bi kaka vardi digerleri sarı ama ortasindaki siyahimsi kaka neydi acaba ya cok merak ettim

Herkese merhaba, hamileliğimin başlarında takip ediyordum bu konuyu ama sonra zor bir hamilelik süreci sebebiyle okuyamadım pek.
Sizlere bir sorum olacak. Bebeğim 1 hafta sonra 4 aylık olacak. 6 ayını doldurduğunda da işe dönmem gerekiyor. şu an emme aralığı çok sık. 2 saatte bir gibi emiyor. İşe başladığımda eve gelip emzirme imkanım da olmayacak ve ne yazık ki biberon da tutmuyor. Ben işe başladığımda zorlanmamasi için emme aralığını arttırmaya çalışmam gerekir mi sizce?

Evet canım aynen öyle eşlerde bitiyor iş benim eşim daha da beter ben öpüyorum diye öpme diyordu evde ama orda hiçbişey dediği yok hatta tam tersi sanki oyuncak bebek gibi elden ele verdirip fotoğraf çekme derdine düştü sinir oldum, dedesi sen al kucağına çekeyim, babaannesi sen de al bide öyle çekelim, gel halası senle de, amcasıyla da, hep birlikte, tek başına... 40-50 tane çekti böyle böyle herhalde, çocuk bi taraftan ağlamaklı oluyor şaşkın şaşkın bakınıyor yavrum onu bile gözü görmüyor yok canım ya söylemekle anlamıyorlar zaten anlayacak kişi en başından yapmıyor kendisi düşünceli oluyor. Hani bi söz var ya deveye hendek atlatırdım ben eşim ve ailesine laf anlatana kadar işine geldiği gibi anlıyorlar

Yok malesef canım vicdan filan, aa ağzından mı öpüyorsun babaannesi diyorum neresi denk gelirse orasından öperiz demi oğlum diye bebeğimle konuşuyor bide. Bide hastanede çalışan bi kişi yani her türlü mikrobun ortasında bunu söylediğimde de sanki hastanede çalışıyorsam ne var elimi yüzümü yıkıyorum gelince diyor
işte tam da böyle anlamayana ne söylersem söyleyim işe yaramıyor.

Yok malesef canım vicdan filan, aa ağzından mı öpüyorsun babaannesi diyorum neresi denk gelirse orasından öperiz demi oğlum diye bebeğimle konuşuyor bide. Bide hastanede çalışan bi kişi yani her türlü mikrobun ortasında bunu söylediğimde de sanki hastanede çalışıyorsam ne var elimi yüzümü yıkıyorum gelince diyor
Eki Görüntüle 1885157 işte tam da böyle anlamayana ne söylersem söyleyim işe yaramıyor.

Kızlar hala regl olmayan var mı? ben olmadım doktor muayenesine gitsem mi acaba geç mi kaldım yoksa diye endişelendim şimdi.
EmIzirdigimiz icin gec olunabikirmis.ama beni dr 3. Ay bitiminde cagirdi. Smear testi yapalim dedi.ben gidemedim yaz olunca ama adet icin acele etme .ablam 6.ayda oldu emziriyordu. 1 yila kadar uzayanlari da duydum 40 günlük olanlarida

Zaten ek gida alacagi icin emme araligi uzayacak ama biberon a da alissa iyiolur. Bnm kizim hememiyor hem de biberonla mama yiyor

Reactions: oby
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…